Şimdi Ara

4K Tv Için Ekran Karti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Kendi televizyonunuza göre genellemeye varırken de bunu söylemenizi bekliyorum. Ne yapalım yani? Alkışlayalım mı sizin monitör iyi diye? Azıcık aşağılara da gözünüzü seyirttirseydiniz zaten bu uzatmalara gerek kalmayacak. Ben çok gerekli şeyler söylüyorum bir kere: video playback yapıp "MadVR nedir?" diye sormanız zaten sizin o televizyonu boşuna aldığınızı gösteriyor.
    Millet sırf bunun için i5 6600K&GTX1070 sistem topluyor. Şimdi, RX 480 bunlardan ne kadar daha ucuz ve aynı performansı alabiliyorsa, bunun takdirini bilip bilmemek size kalmış bir şey.
  • Tam olarak 56-57 GB arası idi.

Eve gidince birde harici hdd'ye atıp deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Kendi televizyonunuza göre genellemeye varırken de bunu söylemenizi bekliyorum. Ne yapalım yani? Alkışlayalım mı sizin monitör iyi diye? Azıcık aşağılara da gözünüzü seyirttirseydiniz zaten bu uzatmalara gerek kalmayacak. Ben çok gerekli şeyler söylüyorum bir kere: video playback yapıp "MadVR nedir?" diye sormanız zaten sizin o televizyonu boşuna aldığınızı gösteriyor.
    Millet sırf bunun için i5 6600K&GTX1070 sistem topluyor. Şimdi, RX 480 bunlardan ne kadar daha ucuz ve aynı performansı alabiliyorsa, bunun takdirini bilip bilmemek size kalmış bir şey.

Turrican diğer hesabın mı hayırdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pedimento

O kadar teknik detaydan çok birşey anlamadım maalesef.

Ne yapmak gereklidir? Basitçe anlatırsanız eger GTX760 dan kötü görüntü almamın sebebi nedir?

Ölçeklemeniz doğru şekilde çalışmıyor. Ölçeklemeyi ekrana bırakırsanız sonuç çok kötü de olabilir. Görüntüyü K-Lite Codec Paketiyle gelen MPC-HC oynatıcısı ile çalıştın; sonra "CTRL+J" tuşlarına basıp çıkan paneldeki "Chroma >" ve "Image >" ibarelerinin eklentisini bize bildirin.
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Müsaadenle.
    Sebebini göreceksin.
  • Akşam eve gidince codec vs video detaylarını yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam nvidia da 960 amd de r9 380 öneririm en az eğer oyun için istiyorsanız 970 yada amd 390 tavsiyemdir
  • 4k 10bit x265 HDR Film için Amd kart önerisi olan var mı? Gigabyte RX460 2GB modelinin Hevc desteği varmış, bu kartı alsam 4k 10bit x265 filmleri takılmadan izleyebilir miyim? Birde G4560 İşlemcim bu ekran kartıyla 4k filmleri sorunsuz izletir mi? r7 370 Kartımda takılmalar oluyordu. Daha doğrusu x264 4k filmleri zar zor oynatırken x265 10bit filmlerde çok takılma oluyordu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.