arkadaşım hesabını devretmek istiyor. özellikleri :
1-5 evrenlerin birinde sıralamada 10-30 arasında 4 milyondan fazla puan var 4ten fazla geçitli ayı var tam rakamı ciddi alıcılara verebilirim. sömürgelerin 3ü dışında hepsi birbirinden uzak binalar 32-28 üzerinde yine tam rakam veremiyorum filo savunmalı uzak bir sömürgede yatıyor. filo basılmaya yeni başlandı bikaç ay oluyor hesap günde maksimum 3-4 sonda alıyor. 1 seneden fazladır kaybedilen savaş olmadı.
hesapla ilgili yapılcak eksik hiçbişey yok özetle. araştırmalar full. ay çıkarmak için uğraşmaya gerek yok. filo basıp savaşılabilir veya binaya devam edilebilir. şuanki binalarıyla ilk 10a girmek için sadece 2-3 ay düzenli maden harcanmalı.
takas için konsol üstüne para olabilir. ogame hesabıyla takas edilmeyecek. ilgilenenler teklifi pmden yapsın ben arkadaşa bildiricem. uygun teklif olursa istanbuldan kanlı canlı görüşülcek. hesap değişimi için mail atılıcak opa ve karşılığı geldiği zaman takas edilicek.
başlıkta spam yapmazsanız sevinirim
up!
canakkaled olsaydın keske
neden devrediyo hesabı onu anlamadım benim arkadaşım vardı evren birincisine saldırıp intihar etmişti ne yaptın lan bena verseydin dedim verirmiyim dedi uykusuz kaldığım gecelere yazık dedi emeğime yazık başkası oynasaydı geri başlarımdiye intihar ettim diyodu...
bence devir etmek yanlış
ya boşversene arkadaşım en fazla ne kadar edebilirki sonuçta bu bir oyun
quote:
Orjinalden alıntı: sddecar
canakkaled olsaydın keske
Almak isteyen her türlü alır yalandan yere hikaye yapmayin simdi :)
ps3 üstene para veriyim nasıl
düzgün bi ps2 olabilirdi ama 2. el 100ytlye cillop bi ps2 aldık 3 tane koluyla beraber. şimdilik sadece nakte satılcak. ko hesapları milyarlarla gidiyo siz daha gülün
ben sana cillop gibi 20 ytl veririm o hesaba
qüseL charmış ama sonuçta fazLa etmez + k.o'La oqame ßir tutuLmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme