Şimdi Ara

4PA1N Karakter Tanıtımı (Pathos)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5 yıl önce oyunu koxp yüzünden bırakmıştım. 3 hafta kadar önce koxpun kalktığını duyunca oyuna yeniden başladım bir arkadaşımla beraber. Eskiden kalma itemları ticaretle biraz daha sağlamlaştırdım ve bir kaç ufak eksik dışında char tamamlandı. Human olarak başlamıştım ama humanlar çok kalabalık olduğundan 1 hafta kadar önce karus oldum.

Neyse fazla uzatmadan direk resimleri koyayım.

Karakterin DDli hali

Karakterin DDsiz hali

Fazla oynayamıyorum, akşamları 2-3 saat kadar ama yine de çok zevk alıyorum. Koxp olmadan pk atmayı özlemişim.

• İlk yorum benden; güzel char.
  • 0 fr sorun yaratmıyor mu?
  • @MaRR0W

Resimde pendant olarak in takılı. Bir de magelerin arasına girdiğim zaman kullandığım +2 Wp var. Resimde inventory de yok, kasada kalmış.

Zaten in ve +2 Wpyi geçici olarak kullanıyorum. +3 Wp alacağım ama satan bulamıyorum. Satan 1 kişi buldum o da değerinin 20-30 gb üstünde fiyat istiyor.

0 fr yani çok etkilemiyor. +3 Wp bulabilirsem o sorun tamamen ortadan kaybolucak zaten.

@Scréam

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 24 Temmuz 2010; 13:54:13 >
  • kendin bas wp yi +0 topla
  • Güzel char başarılarının devamını dilerim ;)
  • 1. ss de ilerdeki Warriorun Elinde HB +9 mu var bana mı öyle geldi

Char güzel ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende böyle bi char yapmak istiyorum sen tam olarak itemlerini yazarmısın teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: geranimo_25

bende böyle bi char yapmak istiyorum sen tam olarak itemlerini yazarmısın teşekkür ederim :)

Daggerlar : +9 Md , +9 Cleaver
    Armorlar : +8 Chitin Pad, +8 Chitin Pauldron , +9 Fp Boots, +9 Fp Gauntlet, +7 DD15 Helmet (+8 Rogue Fp Dex 15 Helmet)
    Takılar : +1 Dual Rol, In, Ske Belt, Dual Dex 16 Hp3 Kupe (Arada taktığım +2 Wp ve Iron Belt var bir de.)

@Sylar.

Oyle daha pahaliya geliyor.

@Robdelphia

Teşekkürler.

@NS4K

Galiba oyle. Ben de yeni gordum, herhalde yeni gelmis ardreame.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 24 Temmuz 2010; 15:57:49 >

• iRon belt varsa Skeletonu satsana
  • iron belt varken neden ske belt takıyorsun :D
  • Ske Belt cunku ardream asasi icin daha avantajli.
  • char güzel yiğit ho :)

bende tekrar döndüm pathosa . şuan oyun gerçekten çok zevkli :)
  • Suan oyunda degilim ama sonra girerim. Bana pm atarsan konusuruz oyunda.

Bu arada oyuna dondugune sevindim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Ske Belt cunku ardream asasi icin daha avantajli.

Ne gibi bir avantajı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRaKe94

iron belt varken neden ske belt takıyorsun :D

üstüne üstlük +3 wp alıcam diye hava atıyosun. sana puanım İKİ

Şaka Læ

Çar süper ya. +9 MD yi TL vurunca ne kadara geliyo acaba ??
  • Ib takmiyorum cunku Ibnin verdigi +20 defans ve fazladan bir kac anti def o kadar isime yaramiyor. Ibyi sadece vslerde takiyorum. Pk sirasinda ske belt takiyorum cunku verdigi 30 glacier resist cok isime yariyor. O olmasa yedigim her ice da cure atmam gerekir.
  • quote:

Ib takmiyorum cunku Ibnin verdigi +20 defans ve fazladan bir kac anti def o kadar isime yaramiyor. Ibyi sadece vslerde takiyorum. Pk sirasinda ske belt takiyorum cunku verdigi 30 glacier resist cok isime yariyor. O olmasa yedigim her ice da cure atmam gerekir.

Hmm anladım ... Küpelerini RE +3 yaparsan iron belti de rahat takarsın resistlerinde sağlam olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS4K

quote:

Ib takmiyorum cunku Ibnin verdigi +20 defans ve fazladan bir kac anti def o kadar isime yaramiyor. Ibyi sadece vslerde takiyorum. Pk sirasinda ske belt takiyorum cunku verdigi 30 glacier resist cok isime yariyor. O olmasa yedigim her ice da cure atmam gerekir.

Hmm anladım ... Küpelerini RE +3 yaparsan iron belti de rahat takarsın resistlerinde sağlam olur

Suan icin ilk onceligim Wp +3 almak. Onu aldiktan sonra da elimde satabilecegim pek item kalmiyor. Drop almam ya da bazi itemlarimi baya karli bir sekilde satmam lazim itemlari daha fazla gelistirebilmek icin.

• Md Elinde paralansın Çok güzel ST oluyodur bununla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.