Şimdi Ara

4s, 5, ve 5s cihazlarda ki iOS 8 Sorunları (Kendi yazım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

quote:

OOO APPLE DUNYANIN EN IYISI OOO APPLE HEP STABIL OOO APPLE HEP EN IYISI

Yav
    He
    Canım
    He

Selam dandroidçi, tanışalım mı ?

Noldu iosunuz dandiklesince yediremediniz mi

Size güncelleme geliyor mu çıktığı gibi mi kullanıyorsunuz ? Merak sadece.. hani iyiyken dandik olabilecek birşeyiniz var mı diye merak ettim

Son sürüm 4.4.4 çıktığından daha iyi performans veriyor. Tek kötü tarafı ara sıra klavyesi delirmesi

Valla sanal klavye siz diyin ilk dokunmatik sony ben diyim Nokia 5800'dan beri kullanılıyor. Nasıl hala kasıyor anlamıyorum. Bide 8 çekirdeği 2-3 cigolayt rami vardır telefonunuzun

Kasıyor? Sen türkçe öğrenmek fena olmaz. İlk sürümden daha yüksek performans veriyor diyor ben anladın?

Son sürüm 4.4.4 çıktığından daha iyi performans veriyor. Tek kötü tarafı ara sıra klavyesi delirmesi

Klavyesi delirmesi ?
    Neyse tamam ben seni çözdüm. Kalvye deliriyor ama kasmıyor falan. Android klavyesi 1 numara.
    Kib. By.

Android klavyesi değil Xperia klavyesi var. Delirmesi KASIYOR ANLAMINA GELMEZ! O ya basınca P veya I çıkması ama o Da DUZELIYOR. ANLADIIN?

Yok kıtım anlamadım kusura bakma ben salağım seninle konuşacak seviyede değilim sen benden üstünsün. Bidaha yazmayacağım.

Anladigina sevindim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 4s e ios 8.0 yükledikten sonra sinir olduğum bir bug ile karşılaştım. Telefonumun ekranı kilitli iken çağrı geldiğinde cevaplamak için sağa tam kaydırdığım halde 2-3 saniye kadar zil sesi çalmaya devam ediyor. Yani sağa kaydırma işlemini tam olarak gerçekleştirmeme rağmen zil sesi susmuyor. ios 7.1.1 de böyle bir sorunum yoktu. Az önce ios 8.0.2 yi güncelledim fakat aynı sorun hala devam ediyor. Bu sorun sizlerde de var mı? Bu sorunun giderilmesi için Apple firmasına bu bug u nasıl rapor edebiliriz?

Özellikle önemli ortamlarda çağrı geldiğinde çağrıyı cevaplayıp telefonu kulağıma götürdüğüm halde zil sesinin devam ediyor olması çok sinir bozucu oluyor. Ayrıca zil sesi susmadan da karşı tarafla görüşme sağlanmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.