Şimdi Ara

4s kullanicisinin gozunden Galaxy S3 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
3
Favori
7.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ax

şu forumda ne yazık ki iphone kullanıcılarında çok gereksiz yorumlar görüyorum.sanki 14-15 yaşındaki çocuklar yazıyor gibi bazı mesajları.bir tane açıklayıcı yorum yapmayan tartışmadan uzak bir markanın sempatizanı olmuş çok kullanıcı var.bu android tel tercih edenlerdede görülüyor ama burda ki kadar dikkat çekici düzeyde değil...

• Neyin peşindesiniz anlamadım her kafadan bir ses çıkıyor. Kısaca android ve İOSun artı ve eksilerini hep beraber yazalım kullanıcılar karar versin hangisini alıcaklarını ben başlayayım isteyen devam etsin bu arada 3Gs kullanıyorum ama çok şükür objektif bakabiliyorum.

-İOS itunes bağımlısı , android sürükle bırak sistemi
    -Android yazılım desteği uzun sürmüyor kesiliveriyor , İOS yıllarca süren yazılım desteği
    -İOS yazılımı androidden daha stabil ve sorunsuz (aksini iddia edenlerin alnını karışlarım getirsin telefonunu test edelim)
    -İOS da JB derdi varsa androidde de ROM derdi var durum 1=1
    -İphone ekranları küçük , android ekranları büyük
    -Şarj konusu aynı iki işletim sistemindede yoğun kullanımla 1 günü çıkarmazlar hiç kullanmazsan 4-5-6-7 günü bulurlar
    -2. elde android çok daha fazla değer kaybediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Neyin peşindesiniz anlamadım her kafadan bir ses çıkıyor. Kısaca android ve İOSun artı ve eksilerini hep beraber yazalım kullanıcılar karar versin hangisini alıcaklarını ben başlayayım isteyen devam etsin bu arada 3Gs kullanıyorum ama çok şükür objektif bakabiliyorum.

-İOS itunes bağımlısı , android sürükle bırak sistemi
    -Android yazılım desteği uzun sürmüyor kesiliveriyor , İOS yıllarca süren yazılım desteği
    -İOS yazılımı androidden daha stabil ve sorunsuz (aksini iddia edenlerin alnını karışlarım getirsin telefonunu test edelim)
    -İOS da JB derdi varsa androidde de ROM derdi var durum 1=1
    -İphone ekranları küçük , android ekranları büyük
    -Şarj konusu aynı iki işletim sistemindede yoğun kullanımla 1 günü çıkarmazlar hiç kullanmazsan 4-5-6-7 günü bulurlar
    -2. elde android çok daha fazla değer kaybediyor

Güzel özetlenmiş

Birde AppStore avantajı eklenebilir iOS a ve muhtemelen okadar.

• Arkadaslar iki telefonu kullanmadan nasil boyle yorumlar yapabiliyorsunuz cok merak ediyorum cihazlarin arti ve eksilrini yazmaya gelince
    -iphonede ekran gercekten kucuk s3 te buyuk olmasi iphonenin ekraninin kucuk oldugunu degistirmez
    -iphonedeki isletim sistemi daha stabil bu konuya katiliyorum
    -s3 un ekrani sandiginiz gibi bi lcd tv kadar degil herkes tablet kadar yazmis hic oyle degil ince ve zarif bi tasarimi var tek elle kullanmak biraz zor ama yinede film vs izlerken iphone dan cok daha iyi oldugunu soyleyebilirim
    -uygulama yukleme konusunda androidin daha basarili oldugunu soyleyebilirim
    -donanim bakimindan zaten tartismasiz s3 cok cok iyi
    -ayriyetten acilirken iphone daha yavas diyebilirim
    -sarj konusunda s3 sanildigi kadar kotu degil aksine yogun kullanimda bir gunu rahat cikartiyo iphoneda ise cogunlukla 1 gune rahat cikmiyor sikintili durum
    -kamera konusunda yine tartismasiz s3 daha iyi diyebilirim iphonede iyi ancak bi s3 olabilmis degil
    -kasada kullanilan malzemeler iphoneda daha iyi ancak on ve arka kapaklari kirilma olasiligi iphoneda daha fazla cunku s3 te gg2 kullaniliyo ve arka kapagi karbon fiber kirilmasi imkansiz gibi
    -androidde takilmalar mevcut ama zamanla giderilicegini dusunuyorum

-Sonuc olarak bana sorsalar hangisi diye kesinlikle s3 derim cunku ben oyuna onem veren biri olarak s3 oynadig oyunun zevkini hic bir telefon vermiyor iphone ekraninin kuck olmasi gercekten cok koti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S3 te de yogun kullanımda 1 gün mü gidiyor sarj? internet vsvs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

S3 te de yogun kullanımda 1 gün mü gidiyor sarj? internet vsvs

Evet wifi full acik oyunlar ardarda kullanilir ve muzik dinleseniz bile 1 gun sarjiniz yeter size zaten super amoled ekran cok tasarruflu bi ekran

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

S3 te de yogun kullanımda 1 gün mü gidiyor sarj? internet vsvs

Evet İP4 s göre iyi ancak 08:00 - 21:00 diyebilirim. ertesi güne başlamanız için ışık şiddeti ve 3g de dikkat etmek gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 8 Ağustos 2012; 2:26:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanakcakil

Arkadaslar iki telefonu kullanmadan nasil boyle yorumlar yapabiliyorsunuz cok merak ediyorum cihazlarin arti ve eksilrini yazmaya gelince
    -iphonede ekran gercekten kucuk s3 te buyuk olmasi iphonenin ekraninin kucuk oldugunu degistirmez
    -iphonedeki isletim sistemi daha stabil bu konuya katiliyorum
    -s3 un ekrani sandiginiz gibi bi lcd tv kadar degil herkes tablet kadar yazmis hic oyle degil ince ve zarif bi tasarimi var tek elle kullanmak biraz zor ama yinede film vs izlerken iphone dan cok daha iyi oldugunu soyleyebilirim
    -uygulama yukleme konusunda androidin daha basarili oldugunu soyleyebilirim
    -donanim bakimindan zaten tartismasiz s3 cok cok iyi
    -ayriyetten acilirken iphone daha yavas diyebilirim
    -sarj konusunda s3 sanildigi kadar kotu degil aksine yogun kullanimda bir gunu rahat cikartiyo iphoneda ise cogunlukla 1 gune rahat cikmiyor sikintili durum
    -kamera konusunda yine tartismasiz s3 daha iyi diyebilirim iphonede iyi ancak bi s3 olabilmis degil
    -kasada kullanilan malzemeler iphoneda daha iyi ancak on ve arka kapaklari kirilma olasiligi iphoneda daha fazla cunku s3 te gg2 kullaniliyo ve arka kapagi karbon fiber kirilmasi imkansiz gibi
    -androidde takilmalar mevcut ama zamanla giderilicegini dusunuyorum

-Sonuc olarak bana sorsalar hangisi diye kesinlikle s3 derim cunku ben oyuna onem veren biri olarak s3 oynadig oyunun zevkini hic bir telefon vermiyor iphone ekraninin kuck olmasi gercekten cok koti

hasan arkadasımıza katılıyorum iphone 4 kullandım ve şuan s3 aldım ve guzel olduguna ınanıyorum ıphone bence bır onyargı bendede vardı bende iphoneden ıyı telefon olmaz dıyodum ama s3 daha ıyi gibime geldi s3 kusursuz degil tabikide mesala gece kamerası çok mukemmel degil iphonenin siri kalitesinde bır s voicesi yok artı s3e micro sd kart katılması ve pil ve kapagın degismesi artı play up (pop up ) ozelliği cabası

• Kendi uydurdugum bi atasozunu soyliyecegim kimse ustune alinmasin kendim icin diyorum
    Ayiya cicek veemisler tutmus yemis

• valla bu sabah 12 gibi sarj %95 civarı cıktım evden, internet,whatsapp(3G den) 1-2 konusma derken iftarda %20 kalmıstı oda birazcık frene bastım yoksa göremezdi evi, s3 te durumları nasıl acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuslat06

eğer ki s3 batarya konusunda 4s den belirgin bir üstünlüğü varsa 4s almak hata olur

4s in bataryasından çok memnuniyetsizlik var.

S3 de 2150 mAh( 2200 ) batarya var ve değiştirme imkanı var.

PİL - EKRAN - JB 4.1 - SON ÇIKAN DONANIM İÇİN ŞUANDA S3 en mantıklısı ( ydışı 1250 - 1300 tl olursa tabi )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: vuslat06

eğer ki s3 batarya konusunda 4s den belirgin bir üstünlüğü varsa 4s almak hata olur

4s in bataryasından çok memnuniyetsizlik var.

S3 de 2150 mAh( 2200 ) batarya var ve değiştirme imkanı var.

PİL - EKRAN - JB 4.1 - SON ÇIKAN DONANIM İÇİN ŞUANDA S3 en mantıklısı ( ydışı 1250 - 1300 tl olursa tabi )

+1 diyorum

• Fanatiklige luzum yok, iki telefonun da birbirine gore artilari var. s3 u bilmiyorum ama, s2 de iphone stabilligi yok hicbir program yuklenilmemis bombos halinde bile. Babamda s2 var telefonunda 3-5 tane program ya var ya yok, hatta bildigim kadariyla bu programlar da mekanist,fontomizer arka plandako programlari kapatici ve 1-2 boyle dandrik program daha. Bu halde mesaj yazarken bile iphonedaki stabilligi bulamiyosun,kolay yazamiyosun.kesinlikle fanatiklik yaptigim yok bu durum boyle s3ude test ettim ama yorum yapacak kadar iyi bilmiyorum. Eger iOS android kadar serbest olsaydi bugun android diye bir isletim sistemi olmazdi her taraf iOStu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey güzelde 4s'in bataryası beni korutuyor ya.aç gün gidiyor 4s ve s3'ün bataryası(daha doğrusu kaç saat)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

Fanatiklige luzum yok, iki telefonun da birbirine gore artilari var. s3 u bilmiyorum ama, s2 de iphone stabilligi yok hicbir program yuklenilmemis bombos halinde bile. Babamda s2 var telefonunda 3-5 tane program ya var ya yok, hatta bildigim kadariyla bu programlar da mekanist,fontomizer arka plandako programlari kapatici ve 1-2 boyle dandrik program daha. Bu halde mesaj yazarken bile iphonedaki stabilligi bulamiyosun,kolay yazamiyosun.kesinlikle fanatiklik yaptigim yok bu durum boyle s3ude test ettim ama yorum yapacak kadar iyi bilmiyorum. Eger iOS android kadar serbest olsaydi bugun android diye bir isletim sistemi olmazdi her taraf iOStu.

Yorumunuzun dogruluk payi yuksek ancak s2 bu kadar kucumsenilicek bi telefon degil ayriyetten mesaj yazarken klavyeyi istedigiz bicimde degistire bileceginiz programlar ve akiciligi degistirebileceginiz romlar telefonunuzu kendiniz tasarlayin

• İOS un stabilitesine kimse bir şey demiyor ( hatta new ipad in GPU - RAM - EKRAN PİKSEL üstünlüğüne )

Ancak inceleme ve büyük mobil donanım sitelerin testlerine bakarsanız ,

1: küçük ekran
    2: pil ve ağırlık
    3: 4 ve 4s in birebir aynı olmasının NEGATİF albenisi
    4: ram - düşük ghz

vb. gibi ( 2011 ekim ine göre üst teknolojiler o başka ! ) 2012 ortasında artık YETERSİZ kalıyor denilmekte.

kötüleme - taraf tutmam yok , herkes bilgisini paylaşıyor ben İP4 s i beğeniyorum ama donanım ve gelecek şuanda S3
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Herşey güzelde 4s'in bataryası beni korutuyor ya.aç gün gidiyor 4s ve s3'ün bataryası(daha doğrusu kaç saat)

4s için 5 - 7 saat

S3 için 10 - 12 saat

3g - wifi - ekran ışığı - şarj etme şekliniz de çok önemli
  • Cogu kisi s3 bataryasinin su gibi bittiginden soz etmis acaba cihazi alip bi kullanmislarmi merak ettim en az yarim yarim saat full wifi acik o arada full oyun oynadiginiz halde %8 sarj kullandi gercekten su anki akilli telefonlar icinde en iyisi diyebilirim ve sarjinmi bitti yedek bataryani cikar tak 5 bilemedin 10 saniye

• quote:

quote:

Fanatiklige luzum yok, iki telefonun da birbirine gore artilari var. s3 u bilmiyorum ama, s2 de iphone stabilligi yok hicbir program yuklenilmemis bombos halinde bile. Babamda s2 var telefonunda 3-5 tane program ya var ya yok, hatta bildigim kadariyla bu programlar da mekanist,fontomizer arka plandako programlari kapatici ve 1-2 boyle dandrik program daha. Bu halde mesaj yazarken bile iphonedaki stabilligi bulamiyosun,kolay yazamiyosun.kesinlikle fanatiklik yaptigim yok bu durum boyle s3ude test ettim ama yorum yapacak kadar iyi bilmiyorum. Eger iOS android kadar serbest olsaydi bugun android diye bir isletim sistemi olmazdi her taraf iOStu.

Yorumunuzun dogruluk payi yuksek ancak s2 bu kadar kucumsenilicek bi telefon degil ayriyetten mesaj yazarken klavyeyi istedigiz bicimde degistire bileceginiz programlar ve akiciligi degistirebileceginiz romlar telefonunuzu kendiniz tasarlayin

Hocam dediginiz dogru olabilir,cunku telefon fabrikadan ciktigi gibi icinde rehber ve bu prolar haricinde baska bir sey yok. Muzik bile yok. Ben iphonea normalden daha cok yukleniyorum tweak vs. gibi seylerle,bu halde bile s2den daha iyi. Ve 4ste gta3 oynayabiliyorum rahatca ama s2 de rahat oynayabilecegimi hic sanmiyorum. Yani en azindan benim gozumde kucumsenecek bir telefon. Iphone almadan once ben de karsiydim iOSa abartiliyor diyordum,ama farki kullaninca ortaya cikiyo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam dediginiz dogru olabilir,cunku telefon fabrikadan ciktigi gibi icinde rehber ve bu prolar haricinde baska bir sey yok. Muzik bile yok. Ben iphonea normalden daha cok yukleniyorum tweak vs. gibi seylerle,bu halde bile s2den daha iyi. Ve 4ste gta3 oynayabiliyorum rahatca ama s2 de rahat oynayabilecegimi hic sanmiyorum. Yani en azindan benim gozumde kucumsenecek bir telefon. Iphone almadan once ben de karsiydim iOSa abartiliyor diyordum,ama farki kullaninca ortaya cikiyo.

Haklisiniz ios da cok iyi bi sistem
    Ama demeden edemiyorum android az daha gelisip daha stabil bi hal alirsa hic kimsenin ios kullannayacagina iddia ederim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.