Şimdi Ara

4S mi 5S mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: getta

Kardeşim bütcen 4S e yetiyorsa düşünmeden al seni hiç üzmez ben garantisini veriyorum. Senin yapacaklarını 4S fazlasıyla karşılar. 5S in ekranı büyük sadece öyle düşün.

• 4s kasasına sahip 5s performansı olsa alırdım
  • 5s al canın güncel bir oyunu oynamak ister sonra keşke 5s alsaydım deme
  • Aklım cok karıstı 1600-1800 Arası 5S fiyatları 2.el bide 4S in sıfırı suanda 1250 Tl dediklerim bunlar fazla birsey yapmam en kısa sürede cözmeye calısıyorum 4S in kasası cok hosuma gidiyor sanırım 4S alıcam
  • Bende kararsızım ama sanırım bende 4s alacağım kasası kesinlikle mükemmel ve görünüşü
  • Şimdi şöyle bir şey var iphone 4 iOS 6 sürümüyle hala kullanılıyorsa iOS 7 stabil ve son haline geldiğinde 4s de güncellemeden kullanılabilir bence. Elbette Apple bizi telefonu güncellemeye zorlayacak ama o süre zarfı bence en az 1.5 - 2 sene olur diye düşünüyorum. Kısa sayılmaz derim
  • Şimdi şöyle bir şey var iphone 4 iOS 6 sürümüyle hala kullanılıyorsa iOS 7 stabil ve son haline geldiğinde 4s de güncellemeden kullanılabilir bence. Elbette Apple bizi telefonu güncellemeye zorlayacak ama o süre zarfı bence en az 1.5 - 2 sene olur diye düşünüyorum. Kısa sayılmaz derim
  • 4S süperdir. Ama bütçen yetiyorsa tabiki 5S al
  • lg g2 al
  • Bütceyi biraz aşıp en azından 5 almalısın kardeşim.Sıfır ya da temiz 2.el bu sana kalmış.
  • 5C neden değil ?
  • 4s
  • 4S alıcaksan 16 GB Alman'ı öneririm en az.
  • 4S veya 5S harici telefon düşünmüyorum LG diyen arkadasım yorumuna saygı duyuyorum andorid telefonum var ıos istiyorum
  • Ben 5s aldim. Ama 4s alsaydim da olurmus diyorum simdi. Bence 4s isini fazlasiyla gorur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 al 5c al. 4s le 5s arasında gidip geliniyorsa 5c mantıklı veya ikinci el al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.