Şimdi Ara

4S Paralaks Efekt Kasması, Donma ve Takılmalar(IOS 8.4) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • klavyede yazarkende takılmalar mevcut.bu 4s için şuanda imzalar açık deniyor.en stabil sürüm hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

klavyede yazarkende takılmalar mevcut.bu 4s için şuanda imzalar açık deniyor.en stabil sürüm hangisi?

ios 6
  • En son iOS 7.1.2 zamanında 4S kullanmıştım ve jbsiz olduğu halde paralaks efektinde vb kasıyordu benim 4S de. Özellikle Safaride sekmeler arasında geçiş yaparken fps yerlerde oluyordu. Sonrasında jailbreak yapıp Parallax enaBlur tweak'ini yüklemiştim Cydia'dan ve düzelmişti ve efektler gitmişti. 4S malesef kasıyor yeni sürümlerde. Cihaz değişse bile yeni cihazınız yine kasacaktır, emin olun.

• 4s 8.1.2 jb 16 gb

Anahtar kelimeleri yazdım.

Takılıyor ısınıyor hatta yanıyor. Yapacak bir şey yok. Yenisi ile değiştirmekten başka. 730₺ idi galiba. Garantisiz. Kendim adına konuştum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik yapabileceğiniz şey saydamlığı kapatıp nograycontrast tweakini kurmak, ayrıca flex 2den savage boostu kurun ve cydiadan ioverclock 2 kurun winterboardla aktive oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

4s 8.1.2 jb 16 gb

Anahtar kelimeleri yazdım.

Takılıyor ısınıyor hatta yanıyor. Yapacak bir şey yok. Yenisi ile değiştirmekten başka. 730₺ idi galiba. Garantisiz. Kendim adına konuştum.

Yapacak bir şey var. Sizin cihaz ios 6 ya dönebilir.
  • 8gb 4s i 2013 kasım ayında aldım ios7 ile. Sorunsuz kasma vs olmadan 19 ay kadar kullandım. Son 10 aydır ahizede ses azalması ve ses tuşu çalışmaması sorunum vardı. Genpa ya yolladım sıvı teması dendi 600 lira ücret istendi değişim için.

Kabul etmedinm aldım cihazı. İstanbula yolum düşeceği bi zamana Zorludan randevu aldım. Cihaz değişim oldu. İos 8 yüklü hali geldi. Resmen öldü telefon kasmalar safariyi kapatırken donmalar klavye ile yazarken takılmalar. Isınma falan sorunum yoktu ama kasma olayını dibine kadar yaşadım.

Değişim olduğu için seviniyordum 2 yıl daha tertemiz kullanırım dedim zira şarj kablomuda değişim isteyip değiştirdim. Fakat kasma olayı beni bezdirdi hiç hoşnut olmadan kullandığım için 6 space geay almak zorunda kaldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eklemeyi unuttum. Cihazın wifi arızalı. Hiçbir şekilde çalışmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.