Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] 4x Corsair SP120 RGB Elite Fan + Corsair Lighting Node Core 1.700 TL Satın Al 8 Mayıs 2024 00:37 1 1 [SATILDI] 4x Corsair SP120 RGB Elite Fan + Corsair Lighting Node Core 1.700 TL 4x Corsair SP120 RGB Elite Fan + Corsair Lighting Node CoreFanlar da Node Core da Corsair 4000X kasamdan sökülmedir. Yalnızca bir kaç ay kullanıldılar ve günde 10 dakika etmez bile kullanıldıkları süre. Fanlar da kontrolcü de temiz ve sorunsuz. Kontrolcü kasa içinden gövdesiz şekilde çıktı, fotoğraflardan da görebilirsiniz.Elden almak isteyenlere Ev ya da iş adresi verilir.Kargo ile alacaklar önce ödeme yapıp sonra alabilir. Kargo alıcıya aittir.Öğretmenim ve ikili eğitim yapılan bir okulda görev alıyorum. Derslerim öğleden sonra başlayıp akşam bitiyor. O yüzden gün içerisinde gelecek olan okula gelip alabilir.Not: Takas yapmıyorum. Lütfen ısrar etmeyiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] 4x Corsair SP120 RGB Elite Fan + Corsair Lighting Node Core 1.700 TL [SATILDI] Elden Ring PS5 Disk / Kutulu ve Jelatini açılmamış 900 TL [SATILDI] Nightingale Steam Key 200 TL [SATILDI] Avatar: Frontiers of Pandora - AMD Rewards Key 550 TL