Şimdi Ara

5.000 liaraya kadar Tv tavsiyesi acil lütfen. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: t@rik

Hocam merhaba. Ben TV almak istiyorum. 55 inc boyutunda yerli olması benim açımdan önemli. Vestel, Arçelik ve ya Beko üçlüsünden birini tercih ediyorum. Hangi modeli önerirsiniz? Teşekkürler.
    Max bütçen nedir?
    Bunu bilmeden tavsiye verilmez...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3500-4000TL bütçem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t@rik -- 27 Ocak 2020; 16:53:18 >
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim kadarıyla hepsi parça şeklinde Türkiye ye geliyor Vestel fabrikasında toplanıyor. Hatta benim PUS8503 almamdaki neden Polonya üretimi olması ve tek parça şeklinde Türkiye ye gelmesiydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

3500-4000TL bütçem var.
    Vestel 55UD9280

• Hocam yanlışınız var. Senelerce Arçelik Yetkili Servisinde çalıştım. Arçelik,Beko ve Altus Istanbul Beylikdüzü nde bulunan Beko Fabrikasında üretilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Vestel 55UD9280

Alıntıları Göster
    Hocam teşekkür ederim. Peki 58 inç düşünsem bütçemi de 4000 r çıkarsam ne önerirsiniz? 3 D falan olsa iyi olmaz mı?

• quote:

Hocam teşekkür ederim. Peki 58 inç düşünsem bütçemi de 4000 r çıkarsam ne önerirsiniz? 3 D falan olsa iyi olmaz mı?

Alıntıları Göster
    Cevap basit
    Vestel 58ud8200

3D tarih oldu yaw...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 27 Ocak 2020; 19:33:59 >
  • t@rik kullanıcısına yanıt
    Hocam teknik servisinde çalıştım diyorsun işin içindesin tavsiye istiyorsun bilakis bizim sizden tavsiye istememiz gerekiyor. İlginç bir durum.

Samsung 3d tv var beyaz kasa efsane modelidir bana göre 3d kaç defa açtın desen belki beş defa açmadım internetten indirdiklerim sinema 3d kalitesi vermiyor ama kendi içinde olan videolar var tanıtım amaçlı bir kaç tane onlar baya iyi yazılar önünden geçiyor. Diğer şekilde 3d açınca sadece deinlik veriyor artı gözleri aşırı yoruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.sins

Hocam teknik servisinde çalıştım diyorsun işin içindesin tavsiye istiyorsun bilakis bizim sizden tavsiye istememiz gerekiyor. İlginç bir durum.
    Hocam işte çalıştım diyorum. Aradan 15 yıl geçti uzak kaldık haliyle. Güncel olarak takip etmedim. :)
  • samsung modeli
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun fiyatı 3250 civarında. Daha üst model tavsiyeniz olabilir mi? 4000 e kadar bütçemi cikarabilirkm.

Vestel olmak zorundamı?
  • quote:

Vestel olmak zorundamı?
    Yerli olması önemli. Ancak kısır döngü de kaliyorsam başka marka da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t@rik -- 29 Ocak 2020; 7:37:10 >
  • quote:

Yerli olması önemli. Ancak kısır döngü de kaliyorsam başka marka da olabilir.

Alıntıları Göster
    Vestel 55UD9500

• quote:

Vestel 55UD9500

Alıntıları Göster
    Hocam tekrar merhaba. Bugün vatan mağazada televizyona bakma fırsatım oldu. Maalesef vestel görüntü olarak beni hiç memnun etmedi. Degerlenditmem de Philips 58pus7304/12 modelini çok beğendim. Siz de tavsiye eder misiniz?

• quote:

Vestel 55UD9500

Alıntıları Göster
    Hocam tekrar merhaba. Bugün vatan mağazada televizyona bakma fırsatım oldu. Maalesef vestel görüntü olarak beni hiç memnun etmedi. Degerlenditmem de Philips 58pus7304/12 modelini çok beğendim. Siz de tavsiye eder misiniz?

• quote:

Alıntıları Göster
    Philips 58pus7304
    Evet bu modeli, VA panel,Ebat avantajı ve Ambilight olduğu için defalarca önerdik
    Ama, İlk olarak kağıt üzerindeki donanımına bakılıp tavsiye edilse bile,
    Tavsiye verenler için en önemli şey kağıt üzerindekilerden ziyade gerçek kullanıcı yorumlarıdır.
    Malesef şu son zamanlarda 58pus7304'ün kendi konusunda hiç mi hiç hoş şeyler yazılmıyor.(konuya bir göz atabilirsin)
    Ama buna rağmen bu panel hoşuna gittiyse alıp kullanmana bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.sins

Samsung 3d tv var beyaz kasa efsane modelidir bana göre 3d kaç defa açtın desen belki beş defa açmadım internetten indirdiklerim sinema 3d kalitesi vermiyor ama kendi içinde olan videolar var tanıtım amaçlı bir kaç tane onlar baya iyi yazılar önünden geçiyor. Diğer şekilde 3d açınca sadece deinlik veriyor artı gözleri aşırı yoruyor.
    Tv'yi aldınız mı bilmiyorum ama ortada düzeltilmesi gereken bir durum var. 5900 civarı fiyat, Q60r için fazla ve haketmediği bir seviyede. Bu cihazın 5.5k altına inmesi lazım. Evet iyi bir tv ancak geçen yılki Q6fn ve nu8000'e göre hayal kırıklığı. Bu 2 tv, 5 ila 5.5. bin arasında satılmıştı. Q60 ikisindende daha iyi bir tv değil ve en azından, bu ikisinin altında bir fiyatta satılmasını beklemesemde bir 5.5 k ve altında satılmalı ki fiyat/performans cihazı olsun. Yoksa 5900 6 bin bandında xf9005 gibi bir gerçek var ve o fiyata çıkılırsa alınması gereken tv'de budur.

• Whowerts kullanıcısına yanıt
    iyide şuan 55Q60R zaten 5300 civarı
    (trendyol/hepsiburada)

Öte yandan açık konuşmak gerekirse 5300 gibi bir fiyata 55inç-qled-VA-100hz başka bir alternatif yok..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.