Şimdi Ara

5.1.1 güncelledim tel. açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3gs mi kendim cwf hazırlayarak 5.1.1 sürümüne güncelledim. güncelleme sorunsuz bitti ama tel açılmadı. bende redsn0w ile jailbreak ypamayı denedim ekrana bişeyler geldi yaptı done yazdı en sonra fakat tel yine açımadı şuan hiçbir şekilde açamıyorum :( yardımcı olurmusunuz.

5.1.1 güncelledim  tel. açılmıyor

ekranda bu var şuanda telefonu dfu moddan çıkaramıyorum ne yapmam gerekiyor

arkadaşlar bu arada tel güncelleme yapmadan önce cydia programında SHSH: 4.1, 4.3.3 yazıyordu acaba sadece bu sürümlerimi yükleyebilirim telefona? ondanmı tel açılmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manie -- 29 Ekim 2012; 11:12:04 >

• dostumben de dun aksam 5.11 e düşüş yaptım daha once hıc yapmamıstım sadece bu lınktekıhttp://forum.donanimhaber.com/m_66242341/tm.htm söylenenlerı adım adım yaptım ılk denememde sorunsuz bı sekılde gectım 5.11 kullanıyorum suan. burdakı yonergeyı bı de ben sn0wboroze ıle yaptım burdakı gıbı cok rahat bu sekılde dene aklına takılan olursa yardımcı olurum

edit:

tınyumbrella programını ac save shsh butonuna tıkla hangı versiyonların shsh kaydı cıkarsa o versıyonlara donus yapabılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel_lowe -- 29 Ekim 2012; 11:29:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

dostumben de dun aksam 5.11 e düşüş yaptım daha once hıc yapmamıstım sadece bu lınktekıhttp://forum.donanimhaber.com/m_66242341/tm.htm söylenenlerı adım adım yaptım ılk denememde sorunsuz bı sekılde gectım 5.11 kullanıyorum suan. burdakı yonergeyı bı de ben sn0wboroze ıle yaptım burdakı gıbı cok rahat bu sekılde dene aklına takılan olursa yardımcı olurum

edit:

tınyumbrella programını ac save shsh butonuna tıkla hangı versiyonların shsh kaydı cıkarsa o versıyonlara donus yapabılırsın

cevabın için teşekkür ederim arkadaşım. yalnız sen düşüş yapmışsın ben yükseltme yapacağım şuan 4.1 kullanıyordum.. verdiğin linktekini uygularsam yükseltme yapabilirmiyim?

• 5.11 shsh kaydın varsa yapabılırsın
  • quote:

5.11 shsh kaydın varsa yapabılırsın

5.1.1 shsh kaydım yok işte nasıl oluşturabilirim ? tinyumbrella programıyla oluyormuş galiba ama indirdim bilgisayarımda 64 bit win8 yüklü yüklenmedi indirebileceğim link varmı tinyumbrella 64 bit. google da aradım bulamadım
  • ıos 6 cıktı artık 5.11 e shsh alamazsın malesef.. mantık su aslında hangı versıyonda jb yaptıysan o versıyonun shsh kaydı vardır ve donus yapabılırsın demektır.. en son hangı versıyon da ıken jb yaptın kardes ?
  • quote:

ıos 6 cıktı artık 5.11 e shsh alamazsın malesef.. mantık su aslında hangı versıyonda jb yaptıysan o versıyonun shsh kaydı vardır ve donus yapabılırsın demektır.. en son hangı versıyon da ıken jb yaptın kardes ?

arkadaşım ben telefonu 2.el aldım 4.1 yüklüydü 511 433 yüklemeye çalıştım bi türlü beceremedim tekrar 4.1 yükledim sonra. ama garip bi şekilde yüklerken hata verdi ve kendi kendine kapanıp açıldı yüklemeyi bitirdi sonra redsnow ile jb yaptım ve simkilitini açtım telin. shsh kayıdı olarakta cydia programında 2 tane mevcuttu 4.1 ve 4.3.3 sürümleri görünüyordu. 4.1 çok eski versiyon ben illa 5.1 olsun demiyorum bari 4.3.3 yükleyim oda yeter çünkü facebook falan giremiyorum 4.1 de skyfire yükleyemiyorum. 4.3.3 nasıl yükleyebilirim arkadaşım bi yardımcı olurmusun en başından anlatırmısın nasıl yükliyeceğimi teşekkür ederim cihazın basband i 6.15

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım snowbreeze ile kendim cwf oluşturup itunesle yazılımı günceleldim 4.3.3 sürümüne yalnız tel yeniden başlıcaktır dedi ama kapandı birdaha açılmadı şimdi ne yapmalıyım? redsnow ile jailbreak yaparsam açılırmı? birde redsnow programında bürsürü seçenek var hangisinden yapacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.