selam arakdaslar xperia z3 telefonumu 4.4.4 kitkat gibi şaheser bir işletim sistemini güncelleme gibi bi salaklık yaptım ve başıma gelen ilk sıkıntı retail demo gibi bi problem baş gösterdi.. sonrasında telefon tanıtım cihazına döndü .. sonra konusma sıkıntısı baş gösterdi .. root yapamıyorum en ama en kötüsü ise bataryayı şarja takıyorum yüzde 60 da şarj etmeyi kesiyor delirmenin sınırındayım ne olacak bilmiyorum bi bilgisi olan varsa lütfen yardım edin ...
bana daha bu güncelleme gelmedi ya canım sıkıldı bak güncelleme çıkalı kaç oldu hemde
EnverPasha
kullanıcısına yanıt
valla kardeşim hiç heveslenme yükleme çok hata var bu güncellemede.. ufak bi sistem dosyası değişiminde hemen sıçıp sıvıyor hertarafı.... 4.4.4 hayat resmen takılma yok şarj daha uzun gidiyor stamina daha verimli çalışıyor bence güncelleme gelirse iptal et
metty3393M
kullanıcısına yanıt
bilmiyorum şuan bende 5.0.2 var ama çok iyi çalışıyor takılma falan hiç bişey yok yenisinde ne olur bilmem ama şua ana kadar hiç bir güncellemede sorun olmadı bende.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme