Şimdi Ara

5+1 bağladıktan sonra: winamptan ses geliyor fakat facebook videolarından gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim sorunum şu: evdeki dvd oynatıcımdan 5+1 i söküp bilgisayarıma bağladım.winampta olsun media playerda olsun yani hdd e kayıtlı bişey çalıştırdığımda mp3 ve video olsun herşey normal çalışıyor.

buraya kdr herşey normal.fakat internet tarayıcımdan radyo açtığımda 5+1den ses gelmiyor.facebooktan vb. sitelerden video açtığımda ses çıkmıyor.bu sorunu nsl çözebilrm

şimdiden teşekkürler

• Ben ses kartının Driver'larından çeşitli ayarlamalar yapıyorum, örneğin sistemin tüm jack çıkışlarını ''Ön hoparlör girişi''ne atıyorum ve her medyadan 5 + 1 sesini alabiliyorum. Driver ayarlarını kurcala bence...
  • Küçük bir ihtimal olsa da flashplayerde de problem olabilir , Adobe Flash Player i tekrar kurup ses ayarlarına bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traxformania -- 17 Ağustos 2011; 10:56:47 >
  • Kardeşim windovs 7 kullanıyorsan sağ alt simgelerden ses ikonuna tıklayıp karıştırıcıya gel ve orada hangi tarayıcıyı kullanıyosan ses değerlerine bak belki o kapalı olabilir Bi ihtimal tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: more34

Kardeşim windovs 7 kullanıyorsan sağ alt simgelerden ses ikonuna tıklayıp karıştırıcıya gel ve orada hangi tarayıcıyı kullanıyosan ses değerlerine bak belki o kapalı olabilir Bi ihtimal tabi

ben de tam onu diyecektim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.