Şimdi Ara

5.1 Pure Acoustics, 5.1 Pioneer, 5.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçem 1500 tl civarında. Amfi olarak vsx-520 düşünüyorum. Sub'ım var. Aşağıdaki 3 setten birini alacağım arada kaldım. Amacım film izlemek, ve yükses ses gerekmez sadece kaliteli ve temiz, detaylı ses bekliyorum.

Pure acoustics'in frontları surroundları ve centerı bunlar:

http://www.istanbulhifi.net/?newUrun=1&Id=426146&CatId=bs149203&Fstate=&/PURE-ACOUST%C4%B0CS-S%C3%9CPERNOVA-5F-KULE-HOPARL%C3%96R
    http://www.istanbulhifi.net/?newUrun=1&Id=426152&CatId=bs149203&Fstate=&/PURE-ACOUST%C4%B0CS-SUPERNOVA-S-HOPARL%C3%96R
    http://www.istanbulhifi.net/?newUrun=1&Id=426161&CatId=bs149203&Fstate=&/PURE-ACOUSTICS-SUPER-NOVA-C-CENTER-HOPARL%C3%96R

Pioneerinkiler bunlar

http://www.istanbulhifi.net/?newUrun=1&Id=480834&CatId=bs149203&Fstate=&/P%C4%B0ONEER-S-3ESTB-EV-S%C4%B0NEMA-HOPARL%C3%96R-SET%C4%B0

Yamaha bunlar:

http://www.istanbulhifi.net/?newUrun=1&Id=205557&CatId=bs149203&Fstate=&/YAMAHA-NS-50F-2-YOLLU-BASS-REFLEX-HOPARL%C3%96R
    http://www.istanbulhifi.net/?newUrun=1&Id=293385&CatId=bs149203&Fstate=&/YAMAHA-NSP-60-1-CENTER-2-SURROUND-HOPARL%C3%96R-S%C4%B0STEM%C4%B0

Genel olarak bu üçünün arasında kaldım. Amfim 6 ohm, pure acoustics de 6 ohm, ötekiler 8 ohm olması lazım. Bilgili arkadaşlardan tecrübelerini ve önerilerini rica ediyorum. Konuyu saptırıp 4000-5000 TL lik sistemler hakkında konuşmazsak sevinirim, zira o kadar param yok, gerçekçisini konuşalım :)

İyi forumlar herkese.

• merhaba öncelikle istanbulhifi'den alışveriş yapmanızı tavsiye etmem kendileriyle son alışverişim çok olaylı oldu müşteriye değer veren bir firma değiller pure acoustics markasını ise kesinlikle tavsiye etmem xp 12-200 model subwooferını aldım bu markanın kullanırken ürün daha 3 günlük olmasına rağmen wooferı patladı servisi berbat ötesi adamlar kendi kendine bozulan ürünü garantili olduğu halde garantiye sokmadılar böyle bir durumlada ilk defa bu markayla karşılaştım amfinin 8 ohm desteği varmı yokmu tam bilmiyoruz 6-8ohm destekliyor olabilir eğer desteklemiyorsada 8 ohm almanız sorun yaratmaz sadece istediğiniz seviyedeki sesi almak için amfiden sesi biraz daha fazla açarsınız tam tersi olsaydı amfi için tehlikeli olurdu o yüzden benim size tavsiyem ses rengi açısından yamahalar olur.
  • @crimsonrivers açtığınız diğer konuya az önce mesaj yazmıştım ama bir konu daha açmışsınız galiba Orada da önerdiğim Yamaha Ns-50 modelini şimdi de önereceğim ki siz zaten link vermişsiniz. @BL@DE arkadaşımızın söylediği gibi PA markasının pek kaliteli bir servisi olduğunu ve ürünlerininde bulunduğu kategoride iyi olduklarını söylemek zor. Pio da düşünülebilir ama çok iddialı bir ses de beklememek lazım. Yamaha Ns-50 lerin yanına Tannoy Mx serisi uydu ve merkez hoparlörü koyarsanız daha memnun kalırsınız zira bu modellerin üretimi durmuş olmasına rağmen bazı stokçuların elinde hala sıfırı bulunabilmekte. Doğubank'ta ikinci veya üçüncü katta bir hi-fi mağazası vardı ismini şuan hatırlayamadım ama gidebilirseniz muhakkak hoparlörleri göreceksiniz zaten. O bahsettiğim yerde 2012 mayıs ayında Tannoy Mx1 modeli 120 tl, Tannoy MxC modeli de 100 tl idi ve bu modeller için kelepir diyebileceğim fiyatlar bunlar.

Bu arada @BL@DE dostum senin PA subwoofer ne oldu? Buradan değil de özel mesaj aracılığı ile cevap yaz istersen de arkadaşımızın konusu bölünmesin

NOT: Hatırladım mağazanın ismini Dikmen.http://www.sesvegoruntusistemleri.com/index.php?route=information/contact

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 29 Ekim 2012; 18:46:42 >

• PA'nın Supernova serisi hoparlörler 4 ohm dur. Verilen linklerdeki veriler yanlıştır. Kaynak;http://www.pure-acoustics.com
    Ayrıca forumda aratırsanız bir arkadaşın yamaha amfi ile sıkıntısı olmuştu hoparlör 4 ohm olduğu için. Geri vermişti. Yamaha gibi Pioneer'da 4 ohm hoparlör bağlamayı tavsiye etmiyor. Benimde düşündüğüm bir setti özellikle dış görünüşünden dolayı. Ama bu riske girmek istemedim. Düşük bütçede PA'nın Spark setini aldım. Keyifle kullanıyorum. Ama tavsiye etmem. Tavsiyem dinlemeden almayın. Ben araştırırken sadece Saturn deki Denon-Denox seti dinlemiştim, fena değildi. Düşük bütçelerde zaten muazzam ses beklentisi olmayacağı için bilindik markaların setlerini alırsanız sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

@ BL@DE
    Geçmiş olsun. Bende bir PA kullanıcısı olarak başınıza gelene üzüldüm. Ama tahmin ediyorum (artı umuyorum) yaşadığınız sıkıntı aldığınız yerle alakalı bir sıkıntıdır.

• bu üç seçenek arasından yamaha ları alırdım
  • Pioneer düşünürseniz bir ara o seti ben de araştırmıştım, set olarak en uygun burada gördüm:
    http://www.sanalpazar.com/Pioneer-S-3estb-5-Li-Hoparlor-Seti-Bulunmaz-Fiyat__isp4138491

Yine pio 520 de burada bayağı uygun, kargo bedava:
    http://www.sanalpazar.com/Pioneer-Vsx-520-3d-Av-Receiver-Kacirilmayacak-Firsat__isp4735069#imgd

Forumdan birçok kişinin tanıdığı GSA elektronik.

• Geçen hafta, pure acoustics 5 hoparlör ile beraber Pioneer vsx921 aldım. Pioneer'in tam modelini bilmiyorum ama kule tipi 3 yollu hoparlörleri ile kıyaslayarak aldım.

Öncelikle önler 4 ohm değil. Hoparlörün arkasında 4-8ohm yazıyor. Surround hoparlörleri ise 4ohm. Surroundları henüz kullanmadım. Daha önceden kullandığım Sony Fcr 500'ün kule hoparlörlerini surround oalrak bağladım sisteme.

Pure Acoustics daha ömnce düşündüğüm bir marka değildi ancak bir haftalık kullanım süresince, tiz ve bas isteyenleri memnun edecek bir hoparlör diyebilirim. Şu anda Large olarak sistemde ayarlı ve bası gayet düzgün verebiliyor. Ancak ses çok açıldığında bas kısmında değil ama bas gitar tınılarında midler biraz ön plana çıkıyor gibi.

Dinleyici olarak, parlak tiz, yumuşak bas severim. Bu hoparlörlerde tiz kalitesi gayet başarılı. Sony Fcr500'e göre daha anlaşılır ve parlak tizleri var. Bası ise Sony'ye göre biraz daha sert ama kötü değil.

Filmlerde sub açmadan denedim, bas sıkıntısı var mıdır diyerek? Sub'a alışkın değilseniz, ilk aşamada sub olmadan dahi idare eder.

Bu hopalörleri evde aynı zamanda Org ile de kullanıyorum. En profesyonel orglardan biridir kullandığım ve anfinin ses seviyesi -20db'de iken basları ve tizleri gayet güzel alabilecek şekilde ses alabiliyorum. Ancak org ile kullanımda subwoofer açık.

Ses sistemlerinde zevkler değiştiği için tek doğry tercih yok. Dinlemeden karar veremezsiniz fakat kalitesiz sesi çok şükür bugüne kadar ayrıştırabildiğim için, Pure Acoustics'in sesinin kalitesiz olmadığını söyleyebilirim. 2.000.-TL'lik modellerle başa çıkamayabilir, hatta deneme için dinlediğim Daliler gibi değil tabi ki ama muadilleri ile kıyaslandığında güzel bir model.

Rearların 4 ohm olması eleştirilebilir ancak ben daha önce anfimde Diana marka direncini bile bilmediğim hoparlörleri surround olarak kullandım. SOny marka anfiydi ve 8 ohm'dur direnci, kilitlenme diye bir sorun görmedim. Diğer anfim Onkyo, o da Sony'lerle beraber hiç sorun yaşatmadı bana. Şu anda Pure Acousticslerin ayakları olmadığı için surround olarak kullanmıyorum ama genelde sadece efeklerin alınacağı hoparlörlerin direnç sorunu yaşatmayacağını düşünüyorum. Eğer ext. stereo modunda uzun süre -10db'lerde dinleti olacaksa yorabilir ona birşey diyemem.

Saygılarımla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    microlab m-200 2+1 incelemem
    15 yıl önce açıldı
    hdmi 1.4 vs 2.1 earch atmos?
    4 yıl önce açıldı
    40 + 40 x 0 + 1 = ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimsonrivers

Bütçem 1500 tl civarında. Amfi olarak vsx-520 düşünüyorum. Sub'ım var. Aşağıdaki 3 setten birini alacağım arada kaldım. Amacım film izlemek, ve yükses ses gerekmez sadece kaliteli ve temiz, detaylı ses bekliyorum.

Pure acoustics'in frontları surroundları ve centerı bunlar:

http://www.istanbulhifi.net/?newUrun=1&Id=426146&CatId=bs149203&Fstate=&/PURE-ACOUST%C4%B0CS-S%C3%9CPERNOVA-5F-KULE-HOPARL%C3%96R
    http://www.istanbulhifi.net/?newUrun=1&Id=426152&CatId=bs149203&Fstate=&/PURE-ACOUST%C4%B0CS-SUPERNOVA-S-HOPARL%C3%96R
    http://www.istanbulhifi.net/?newUrun=1&Id=426161&CatId=bs149203&Fstate=&/PURE-ACOUSTICS-SUPER-NOVA-C-CENTER-HOPARL%C3%96R

Pioneerinkiler bunlar

http://www.istanbulhifi.net/?newUrun=1&Id=480834&CatId=bs149203&Fstate=&/P%C4%B0ONEER-S-3ESTB-EV-S%C4%B0NEMA-HOPARL%C3%96R-SET%C4%B0

Yamaha bunlar:

http://www.istanbulhifi.net/?newUrun=1&Id=205557&CatId=bs149203&Fstate=&/YAMAHA-NS-50F-2-YOLLU-BASS-REFLEX-HOPARL%C3%96R
    http://www.istanbulhifi.net/?newUrun=1&Id=293385&CatId=bs149203&Fstate=&/YAMAHA-NSP-60-1-CENTER-2-SURROUND-HOPARL%C3%96R-S%C4%B0STEM%C4%B0

Genel olarak bu üçünün arasında kaldım. Amfim 6 ohm, pure acoustics de 6 ohm, ötekiler 8 ohm olması lazım. Bilgili arkadaşlardan tecrübelerini ve önerilerini rica ediyorum. Konuyu saptırıp 4000-5000 TL lik sistemler hakkında konuşmazsak sevinirim, zira o kadar param yok, gerçekçisini konuşalım :)

İyi forumlar herkese.

Ucunude boşver. Vsx520 yanınada şimdilik frontlara polk audio tsi 300u al. 1500 civarı yaptı. Böyle devam et.acele etme. Sonra yavaş yavaş diğer center surround toplarsin hem daha zevkli olur. Aldığın ses kalitesi temiz berrak sese hayran kalırsın. Bana dua edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese yorumlar için teşekkürler. Sanırım yamahayı alacağım ama dediğiniz gibi önce dinlemek lazım. Fakat temiz sesin yeterli olacağını düşünürsek, büyük ihtimal kalitesi hoşuma gider diye düşünüyorum. Acaba bu yamahalar için istanbulda başka bir yer var distrubitör garantili? Garanti benim için önemli, elektronikte bahtsızımdır biraz :) Bir de amfi olarak YAMAHA RX-V373 da düşünülebilir mi?

Ek olarak, yamahalar frontlar ve surround/center'lar 6 ohm. pio vsx520 de 6 ohm. sony520 ise 8 ohm. Bu durumda vsx-520 yi mi önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crimsonrivers -- 30 Ekim 2012; 12:30:08 >
  • Fakat aklıma bir soru takıldı şimdi, bu yamahadaki front hoparlörlerde 3 adet sürücü var ikisi cone woofer birisi tiz, acaba bunlardan güzel mid sesler çıkar mı? Zira filmlerde frontlara gelen sesler genel olarak mid seslerdir (ambiance sesleri, genel efekt sesleri ve ön plandaki ayrıntılar) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crimsonrivers -- 30 Ekim 2012; 12:13:43 >
  • Pioneer 520-VSX tavsiye ederim. Zaten forumda eski konulara bakarsanız düşük bütçede en çok tavsiye edilen amfi dir. Bildiğim kadarıyla Pioneer 6-8 ohm çalışabiliyor. Çok daha üst seviye hoparlörlerle iyi sonuç alan arkadaşlar olmuştu forumda.
  • quote:

Herkese yorumlar için teşekkürler. Sanırım yamahayı alacağım ama dediğiniz gibi önce dinlemek lazım. Fakat temiz sesin yeterli olacağını düşünürsek, büyük ihtimal kalitesi hoşuma gider diye düşünüyorum. Acaba bu yamahalar için istanbulda başka bir yer var distrubitör garantili? Garanti benim için önemli, elektronikte bahtsızımdır biraz :) Bir de amfi olarak YAMAHA RX-V373 da düşünülebilir mi?

Ek olarak, yamahalar frontlar ve surround/center'lar 6 ohm. pio vsx520 de 6 ohm. sony520 ise 8 ohm. Bu durumda vsx-520 yi mi önerirsiniz?

dogubankın 2. katında dikmen var oraya bak uygun fiyat alırsın ordan
  • @crimsonrivers iki konuda da cevap veriyorum artık hangisini görürsen onu okursun Hoparlör seçimin kesin ise Pio avr tercih etmen mantıklı olacaktır, ürünün resmi sitesinde de empedans değeri 6 ohm olarak verilmiş o nedenle düşündüğün Yamaha'larla herhangi bir uyum sorunu olmayacaktır. Tabi hoparlör olarak Sony ss fcr 6000 modelini de dikkate almanı öneririm, uydu hoparlörler ve merkez nispeten Yamaha'nın uydu ve merkez hoparlörüyle benzer olsa da Sony'nin kuleleri Ns-50'lerden daha iyi bir performansa sahiptir. Giriş seviyesi bir hoparlör olmasına rağmen alt bas, orta bas, orta ses ve üst frekanslar için tiz ünitesinin olması bu seviye için iyi bir avantaj sağlıyor. Daha önce de söylediğim gibi fiyatına göre gayet temiz bir sesi olan ve ev sinemasın da sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bir hoparlördür. Yine de hoparlör seçimi için Yamaha derseniz avr için de Pio öneririm @yavuzazgin arkadaşımızın da belirttiği gibi Dikmen'de fiyatlar fena değildir, hoparlör ve avr için orada fiyat alabilirsiniz.

• Sen şimdi son anda acayip kafamı karıştırdın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

@crimsonrivers iki konuda da cevap veriyorum artık hangisini görürsen onu okursun Hoparlör seçimin kesin ise Pio avr tercih etmen mantıklı olacaktır, ürünün resmi sitesinde de empedans değeri 6 ohm olarak verilmiş o nedenle düşündüğün Yamaha'larla herhangi bir uyum sorunu olmayacaktır. Tabi hoparlör olarak Sony ss fcr 6000 modelini de dikkate almanı öneririm, uydu hoparlörler ve merkez nispeten Yamaha'nın uydu ve merkez hoparlörüyle benzer olsa da Sony'nin kuleleri Ns-50'lerden daha iyi bir performansa sahiptir. Giriş seviyesi bir hoparlör olmasına rağmen alt bas, orta bas, orta ses ve üst frekanslar için tiz ünitesinin olması bu seviye için iyi bir avantaj sağlıyor. Daha önce de söylediğim gibi fiyatına göre gayet temiz bir sesi olan ve ev sinemasın da sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bir hoparlördür. Yine de hoparlör seçimi için Yamaha derseniz avr için de Pio öneririm @yavuzazgin arkadaşımızın da belirttiği gibi Dikmen'de fiyatlar fena değildir, hoparlör ve avr için orada fiyat alabilirsiniz.

ss-fcr6000 ilk düşündüğüm hoparlörlerdendir. O zamanlar fikrim pek yoktu, yabancı sitelerden bazı yorumlar okudum ve biraz soğudum. Fakat siz kullandıysanız ve sesin temiz olduğunu düşünüyorsanız onu da alabilirim. Bir bilginiz var mı yoksa resmine vs. bakaraktan mı yorum yaptınız, ekstra olarak mid sürücüsü de var diye? Çok kararsızım çok :) Bir de bahtsızımdır bu elektronik işlerinde, o yüzden titizleniyorum biraz. Zira 1400 küsur lira para verecez :)

• quote:

quote:

@crimsonrivers iki konuda da cevap veriyorum artık hangisini görürsen onu okursun Hoparlör seçimin kesin ise Pio avr tercih etmen mantıklı olacaktır, ürünün resmi sitesinde de empedans değeri 6 ohm olarak verilmiş o nedenle düşündüğün Yamaha'larla herhangi bir uyum sorunu olmayacaktır. Tabi hoparlör olarak Sony ss fcr 6000 modelini de dikkate almanı öneririm, uydu hoparlörler ve merkez nispeten Yamaha'nın uydu ve merkez hoparlörüyle benzer olsa da Sony'nin kuleleri Ns-50'lerden daha iyi bir performansa sahiptir. Giriş seviyesi bir hoparlör olmasına rağmen alt bas, orta bas, orta ses ve üst frekanslar için tiz ünitesinin olması bu seviye için iyi bir avantaj sağlıyor. Daha önce de söylediğim gibi fiyatına göre gayet temiz bir sesi olan ve ev sinemasın da sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bir hoparlördür. Yine de hoparlör seçimi için Yamaha derseniz avr için de Pio öneririm @yavuzazgin arkadaşımızın da belirttiği gibi Dikmen'de fiyatlar fena değildir, hoparlör ve avr için orada fiyat alabilirsiniz.

ss-fcr6000 ilk düşündüğüm hoparlörlerdendir. O zamanlar fikrim pek yoktu, yabancı sitelerden bazı yorumlar okudum ve biraz soğudum. Fakat siz kullandıysanız ve sesin temiz olduğunu düşünüyorsanız onu da alabilirim. Bir bilginiz var mı yoksa resmine vs. bakaraktan mı yorum yaptınız, ekstra olarak mid sürücüsü de var diye? Çok kararsızım çok :) Bir de bahtsızımdır bu elektronik işlerinde, o yüzden titizleniyorum biraz. Zira 1400 küsur lira para verecez :)

dostum bende senin gibi aynı dertten müzdaribim.insan kararsız kalıyor.son 2 aydır bende araştıyorum güzel bir sistem kurmak istiyorum.artık şöyle düşünmeye başladım eğer vsx520 alıcaksam hop. larıda pioneer alıcam.ama dh520 de çok ideal tabi onu alırsam da fcr6000 hop takımı almak istiyorum.tahmini sub larda 300-400 tl civarında ama onları sonra alsamda olur diyorum.yani kısacası sistemim adı ya sony olsun ya pioneer:) kim nekadar eleştirirse eleştirsin 1000-1500 tl lere satılan lg-samsung vb home theatre sistemlerden daha iyi sonuç alacağın garanti arkadaşım.umarım tercihin istediğin gibi olur...

• quote:

quote:

Merak etmeyin kullandığım ve memnun olduğum bir hoparlör ss f6000 Ss fcr6000 setini alma ihtiyacı duymamıştım zamanında çünkü merkez hoparlör ve uydu hoparlörlerim gayet iyiydi, eğer ss fcr6000 modelini alsaydım kulelerle birlikte gelen uydu ve merkez hoparlörü kullanmayacaktım ki bu hoparlörleri 30 dakika kadar sinema performansında test ettim. Fakat durum sizin için daha kolay çünkü halihazırda başka bir hoparlöre sahip değilsiniz o nedenle ss fcr6000 ile gelen uydu ve merkez hoparlör sizin işinizi kolaylıkla görecektir. Gelelim sistemde ki kulelere, bu model ayrı olarak artık bulunmuyor ama yine de stok tutanlarda olma ihtimali var tabi. Tek başına satıldığında model numarası ss f6000 dir ve fiyatına göre konuşacak olursam kendi sınıfında daha iyi performans veren bir hoparlör dinlemedim doğrusunu söylemek gerekirse. Ss f6000 için 'kötü' yorumunda bulunan bir yabancı incelemeye denk gelmedim ama ss fcr6000 için durum nedir bilemiyorum, o modelin incelemelerini araştırmadım açıkcası. Sistemi dinledikten sonra sadece kuleleri aramak için çaba sarfettim ve bulabildiğim çoğu yabancı incelemeyi okudum. Eviniz İstanbul/Beşiktaş civarlarında olsa idi memnuniyetle sizi misafir edip setin performansını kendi kulağınızla dinlemenizi sağlardım ama sanırım İstanbul dışında oturuyordunuz. Ben yine de yıllardır bir çok ses sistemi eskitmiş ve bu işe tutku ile bağlı biri olarak bu hoparlörün sizi üzmeyeceğini söyleyebilirim ama tabi konu ses sistemleri olunca her zaman şöyle derim 'herkezi dinle, bulabildiğin tüm incelemeleri oku ve düşündüğün sistemi almadan önce mutlaka onu kendi kulağınla test et'. Çoğu arkadaşımızın memnuniyetle kullandığı bir hoplarörü defalarca dinlememe rağmen (hakim olduğum müzik türünde ki cd leri yanımda götürerek) asla istediğim hissiyatı alamamıştım vakti zamanında o nedenle sizinde imkanınız olursa düşündüğünüz hoparlörü kendi kulağınızla test etmeniz daha doğru olacaktır.

Tabi şöyle de bir durum var, giriş seviyesi için öyle onlarca hoparlör yok piyasada ve var olan modeller de genel olarak fiyatının hakkını verebilecek nitelikte ürünler. Yamaha Ns-50 alıp çok pişman olacağınızı hiç sanmıyorum ama ben kendi tecrübelerime dayanarak ss f6000 modelinin Ns-50'den bir parça üstün olduğunu düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Merak etmeyin kullandığım ve memnun olduğum bir hoparlör ss f6000 Ss fcr6000 setini alma ihtiyacı duymamıştım zamanında çünkü merkez hoparlör ve uydu hoparlörlerim gayet iyiydi, eğer ss fcr6000 modelini alsaydım kulelerle birlikte gelen uydu ve merkez hoparlörü kullanmayacaktım ki bu hoparlörleri 30 dakika kadar sinema performansında test ettim. Fakat durum sizin için daha kolay çünkü halihazırda başka bir hoparlöre sahip değilsiniz o nedenle ss fcr6000 ile gelen uydu ve merkez hoparlör sizin işinizi kolaylıkla görecektir. Gelelim sistemde ki kulelere, bu model ayrı olarak artık bulunmuyor ama yine de stok tutanlarda olma ihtimali var tabi. Tek başına satıldığında model numarası ss f6000 dir ve fiyatına göre konuşacak olursam kendi sınıfında daha iyi performans veren bir hoparlör dinlemedim doğrusunu söylemek gerekirse. Ss f6000 için 'kötü' yorumunda bulunan bir yabancı incelemeye denk gelmedim ama ss fcr6000 için durum nedir bilemiyorum, o modelin incelemelerini araştırmadım açıkcası. Sistemi dinledikten sonra sadece kuleleri aramak için çaba sarfettim ve bulabildiğim çoğu yabancı incelemeyi okudum. Eviniz İstanbul/Beşiktaş civarlarında olsa idi memnuniyetle sizi misafir edip setin performansını kendi kulağınızla dinlemenizi sağlardım ama sanırım İstanbul dışında oturuyordunuz. Ben yine de yıllardır bir çok ses sistemi eskitmiş ve bu işe tutku ile bağlı biri olarak bu hoparlörün sizi üzmeyeceğini söyleyebilirim ama tabi konu ses sistemleri olunca her zaman şöyle derim 'herkezi dinle, bulabildiğin tüm incelemeleri oku ve düşündüğün sistemi almadan önce mutlaka onu kendi kulağınla test et'. Çoğu arkadaşımızın memnuniyetle kullandığı bir hoplarörü defalarca dinlememe rağmen (hakim olduğum müzik türünde ki cd leri yanımda götürerek) asla istediğim hissiyatı alamamıştım vakti zamanında o nedenle sizinde imkanınız olursa düşündüğünüz hoparlörü kendi kulağınızla test etmeniz daha doğru olacaktır.

Tabi şöyle de bir durum var, giriş seviyesi için öyle onlarca hoparlör yok piyasada ve var olan modeller de genel olarak fiyatının hakkını verebilecek nitelikte ürünler. Yamaha Ns-50 alıp çok pişman olacağınızı hiç sanmıyorum ama ben kendi tecrübelerime dayanarak ss f6000 modelinin Ns-50'den bir parça üstün olduğunu düşünüyorum.

Venom800 verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Samimi ve içten birisiniz saygılar.

• Kısmet olursa sistemimi Amp:str-dh520 hop.larıhttp://www.btsony.com/asp/product/1304/Sony-SS-FCR6000-Hoparlor-Paketi ve ilerde sub.ı dahttp://www.btsony.com/asp/product/1329/Sony-SA-W2500-Hi-Fi-Aktif-Subwoofer olarak kurmak düşüncesindeyim.sony olsun istiyorum hem ps3 lede güzl bi uyum sağlar kanaatindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: amor_bjk

Kısmet olursa sistemimi Amp:str-dh520 hop.larıhttp://www.btsony.com/asp/product/1304/Sony-SS-FCR6000-Hoparlor-Paketi ve ilerde sub.ı dahttp://www.btsony.com/asp/product/1329/Sony-SA-W2500-Hi-Fi-Aktif-Subwoofer olarak kurmak düşüncesindeyim.sony olsun istiyorum hem ps3 lede güzl bi uyum sağlar kanaatindeyim.

Gayet yerinde bir tercih doğrusu. Bahsi geçen bileşenler hiçbir şekilde uyum problemi yaratmayacak ve oyun/müzik/film gibi konularda yüksek beklentileriniz yoksa asla başınızı ağrıtmayacak. Aşağı yukarı 1650-1700 tl civarı bir rakama bu sistemi kurabilirsiniz ve gerek Ps3'te ki oyun performansı olsun gerek bluray filmlerde ki performansı gerek de müzik cd leri ile yaptığınız analog bağlantılı denemelerde paranızın karşılığını alacaksınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.