Şimdi Ara

5.1 Ses Sistemi Alıcam Kararsızım, - PHİLİPS SPA2600 mü LOGİTECH X530 - 540 MU???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
9.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • logitech x530 kullanıyorum yarısından fazlasını aşamıyorum kaliteli bi ses var :) kendi tercihine kalmış 540 yada 530 alman :) ama logitech ten şaşma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani

x540 sipariş ettim vatandan inşallah bayramdan önce gelirde 4 gün boşa beklemeyiz.

Bende vatandan aldım 1 hafta olmadı daha alalı gidip elden aldım ben ankaradayim ellerinde baya var heriflerin depoyu gördüm

Ses süper ya o kutuyu açmak cok zevkliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Orijinalden alıntı: zebani

x540 sipariş ettim vatandan inşallah bayramdan önce gelirde 4 gün boşa beklemeyiz.

Bende vatandan aldım 1 hafta olmadı daha alalı gidip elden aldım ben ankaradayim ellerinde baya var heriflerin depoyu gördüm

Ses süper ya o kutuyu açmak cok zevkliydi

bakalım benim 8yıllık emektar jaguar 4.1 den sonra nasıl gelecek bu.
    evdeki 40w+4x1w .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani -- 25 Kasım 2009; 21:19:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Orijinalden alıntı: samican

arkadaşlar hoparlörden pek anlamam bende x530 yada x540 alıcam benim için çok tiz olması gerekmiyor.sadece bas ve mid iyi olsun sesi sonlasamda boğma yapmasın net berrak bi ses olsun istiyorum ayrıca bu hoparlörlere hangi ses kartını tavsiye edersiniz ?

ekleme:ses kartıda çok abartı birşey olmasa iyi olur arkadaşlar

Son sesde temiz ses istiyosan x540 ben yeni aldım son sese gelemiyorum geçen geldim ne bogulma var ne bişey
    Ses karti için ise gerek yok anakartin 5.1 destekliyosa gerek yok tak dewam

anakartta 5.1 yok işte sorun orda orta yollu bi kart alayım diyorum tavsiye varmı

• Ses karti tavsiyesi Creative Live 5.1 Bakabilirsin ikinci el alsan yeter 30 lira felan zaten
  • Görüş ve yorumlarınızı tek tek okudum sağolun, bu arada herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.x540'u ayırttırdım yarın gidip depozitoyu veriyorum 1 hafta sonra set ve ses kartım elime geçicek inşallah gelişmeleri bildireceğim.Sağlıcakla kalın...
  • Bende ondan almayı düşünüyordum aslında ilk önce anakart'ın ses girişleriyle denicem eğer performansı üdşük bulursam ses kartı alıcam.
  • Birazdaha fazla para ekleye bilirsen FC-730 Al derim.

6,5” subwoofer: 6,5” subwoofer ünitesi ikili SrMagnet sisteminden oluşur (2 ses sisteminide vatan bilgisayarda dinledim FC-730 X540 dan daha iyi bass ve tiss)
    X-bass: microlab’ın geliştirdiği sağlam bas teknolojisi.
    AC-3 veya DTS Şifre çözücülü ses kaynaklarına bağlıyken bir mükemmel akustik efekte ulaşılır.

http://www.vatanbilgisayar.com/microlab-fc-730-fc-730-5+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=33939

• evet microlab ların ses kalitesi güzeldir düşürsen ( gerçi baya zaman geçmiş ama ) tavsiy edebilirim.
    Dayımdada vardı gerçekten kaliteli ses veriyo basları olsun tizleri olsun gayet güzeldi...
  • microlab güzel bişeye benziyor fakat X-540 siparişini verdim gelmesini bekliyorum :)
  • x540 geçen hafta aldım, eh orta halli başarılı. Çok fazla bişey beklememek lazım.
    Ben elimdekini satıp SONY HT-DDWG800 almayı düşünüyorum, 600 civarına bulursam.

ses kartı arıyorum bende creative audigy value 7.1 aldım ama win7 64 bit driver sorunu bilmenne derken mod driver felan derken pek fazla performans alamadım, X-FI TITANIUM PCI-E ve X-FI TITANIUM FATAL1TY PRO arasında kaldım.
  • ben de x-540 kullanıyorum ve oldukça memnunum tavsiye ederim düşünen arkadaşlara

2. tavsiyem microlab bu konuda başarılıdır f/p olarak iyidir.
  • SONUNDAAA kavuştum setime arkadaşlar ve çok memnunum şuan son sese kadar açabilmiş değilim, ses sistemi almayı düşünen arkadaşlara tavsiyemdir kesinlikle x540.Sound blaster 5.1 ses kartıyla birlikte kullanıyorum ses gayet kaliteli.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.