Elimde 5.1 özelliğinde wav uzantılı dosyalar mevcut. Yalnız winamp da çalıştırmayı denediğimde çızırtıdan başka bir şey duyulmuyor. Sanırım bir codec gerekli bilen varsa linkini verirseniz sevinirim.
Anakartım Epox 8RDA+ 5.1 ses destekli soundstrom ses kartı mevcut. creative 5.1 hoparlör sistemi var.
pluginini indir winampın sitesinden
slm karddesim bendede creative 5+1 ses kartı ve ses sistemi var fakat aldıgım gunden beri maaaleseh center(ortadaki kolondan)bir turlu ses gelmiyo????bazıları normaişldir dedi 5+1 ses destegi olan seslerde calısır dediler.gecenlerde bi arkadasm da arkasındaki jaki biraz cıkartırsan ses gelir dedi daha denemedim.sende bole bi sorun oldumu onu merak etti,m?bide su 5+1 uzantılı wawlarla ilgili sorununu halledersen banada gonderirmisin
eğer sadece winamp da center dan ses gelmiyor ise Options->Preferences ->Plugins->direcsound u seç configure tuşuna bas. orada ses aygıtı kısmında birincil ses sürücüsü yazar onu değiştir ses kartını ses ben bu şekilde çözdüm.
eğer hiç bir programda center ve woofer dan ses gelmiyor ise ses denetimlerinde (Ses kartı onboard ise) line in ve mic in görevlerini değiştirmek gerekir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme