Şimdi Ara

5-10 Yıl İçinde Yurtdışına Yerleşmeyi Planlayanlar (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
710
Cevap
34
Favori
21.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sana ne şimdi ne yapacağımı sana mı soracağım ? BLOK diyorum hala yazıyorsun ne rahatsız ediyorsun insanları. Yazıp durma.
  • Ekle tek hedefim yurtdisina yerlesmek umarim gerceklestirebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Sana ne şimdi ne yapacağımı sana mı soracağım ? BLOK diyorum hala yazıyorsun ne rahatsız ediyorsun insanları. Yazıp durma.

komedyen olacak adamsin. :D

sana ne kime yazacagimdan sanami soracagim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekleyin hocam

• Ekle hocam, Allah nasip ederse japonya
    Dipnot : ülkemi vatandaşımı sevmiyorum demiyorum dostlarım, ufaklıktan beri çok japon çizgi filmi, filmi, belgeseli izledim, okulum ve bölümüm icabı bir yerlere gelebilirim yani çalışmayı bırakmaz isem, ilgimi çekiyor oralar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yetenekliego -- 3 Mayıs 2017; 17:4:0 >
  • Yalan şurda 100 kişiden 10 kişi anca yerleşir ulan amerika bile yılda 50 bin kişi alıyo

• Eqle Kanadaya işlemlere başladım tahmini 300 bin vatandaşlık 200 bin de ev param hazır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de ekle kardeşim

• Allah kurtarsın

• güzel konu.bende 3 yıl içinde kısmetse avustralyaya taşınıcam.ekle Sword Master (Avustralya,Sidney)
  • Benide yaz hedefim yüksek lisans için ABD veya KANADAya gitmek

• Yerleşmek isterim ama benim için mümkün değil gibi

• Gideceğin şehir/üni belli mi hocam?

• Listeyi EGM'ye vermiyorsan yaz benide

• Ekleyin benide hocam.İmkanım olursa eğer öyle bir şansım olursa kesinlikle ABD ye gideceğim.
  • ekle beni de ben de gideceğim.

• Benide ekle dünyaya bir kere geliyorum insan gibi yaşamak istiyorum. Burada çomarland'da yaşayıp 1400 tl ye modern kölelik yapmak istemıyorum. Her yıl dövüz yükseliyor, vergiler yükseliyor her yıl alım gücümüz biraz daha azalıyor. Fırsatını bulduğum an gideceğim, 1 dk bile düşünmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 3 Mayıs 2017; 19:12:16 >
  • Bu liste Ataturkun genclige hitabesini okumayan insanlar listesiyle ayni listedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bagginsgiller -- 4 Mayıs 2017; 0:10:38 >
  • Beni de listeye ekle.
  • Gidin gidin ülke ülkesini sevenlere kalsın diyenler var Böyle bir dünyada oturup "ben ülkemi çok seviyorum daşına dopraana ölüyorum" demeyle ayakta kalınmıyor. Millet ekonomik değeri dünyanın tüm ekonomik değerlerine yakın göktaşlarında madencilik yapmayı tartışıyoken biri de çıkıp demiyo ki "biz neden hala anayasa tartışıyoruz? Neden bir an önce ülkenin zeki, yaratıcı, başarılı gençlerine veya yıllarını bilime vermiş insanlarına araştırmalar ve projeler için sağlam kaynaklar vermiyoruz? Neden onların fikirlerini dinlemek yerine düşman gibi görüyoruz?"

Neden bu gençler hala yurtdışına gidiyor? Neden bir milletvekili bir şehirde konaklayınca devlet 2-3 günlüğüne kiraladığı eve 50 bin tl verirken yutdışından ödüller alan gençler tübitaktan yardım dileniyor? Bu ülkede çok zeki, çok çalışkan, kafaları zehir gibi çalışan insanlar var ama topuna verilen desteği toplasan çamlıcada yapılan caminin masrafının yarısı etmez. Tabi bu soruları soran adam yok.

Adolf Hitler'in ikinci dünya savaşını kaybetmesinin en büyük nedeni iktidara geldiğinde büyük bilim adamlarının ülkeyi terk etmesi oldu. Tabi işgal edilen diğer avrupa ülkelerinde de. Buna Einstein da dahildir Almanya'dan ayrıldı. Yani bu tür insanlar yaşadıkları yerde özgürlüklere ve çok renkliliğe önem verir. Paradan daha ziyade yaşam tarzları önemli. Bu sayede bir çoğu Amerika'ya gitti ve amerika bunu çok iyi değerlendirdi.

Siz böyle birilerinden aldığınız gazla hadi güle güle biz kendimize yeteriz bık bık diye konuşup kafanızı kuma gömerek bir güç olacağınıza inanıyosanız, daha çok beklersiniz. Turancı hayallerle varacağınız yer anca bir apartmanın kiraladığınız birinci kattaki dairesini ocak yapıp dombra dinleyip kımız içmek olur, kımızı da ithal edersiniz büyük ihtimal.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.