Şimdi Ara

5.15 Yama Notları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nidaya yapılan nerf'i çok takdir ettim. iyice çoluk cocuk herosu olmuştu. q at adam kes, ne güzel dünya be. nida'nın oldugu oyundan direkt çıkasım geliyordu. Yine aynı hissiyattayım ama bi nebze rahatladık. fiora da op bir hero. her oyunda soloda görmekten sıkıldık. Kaçılamayan u'lardan rahatsızız. Her türlü nerf'i hakeden bir hero. Gelelim teemo'ya; erken görünmez olması yerinde olmuş çünkü eskiden kaçma esnasında pasifi neredeyse hiç işe yaramıyordu. Bu arada biz o mantarları döşemek için yeri geliyor risk alıyor o bacak kadar boyumuzla herifin jung'ının diplerine giriyoruz. En stratejik yerlerine koyuyoruz. Bana kalsa mantarın hiç süresi olmamalı ama zaten kısa olan 10'u 5'e düşürmeleri teemo'nun işlevselliğine çok zarar vermiş. Takımdakiler teemo aldığımda değiştirir misin diyorlar bunu başka hiçbir heroda duymadım, bildiğin hakaret. Riot'u bu konuda kınıyorum. Bırakın 10'u, en az 15 dk'ya çıkarılmalı. Ulan bi mantarımız var zaten, yazıktır.

• Teemo metaya sokma çabaları
    Nida rip
    Ekkoyu midde de oynayın artık
    Özet bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangalsucuk -- 5 Ağustos 2015; 13:49:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rito milf seviyor belli ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Fiora splash arti cok guzeldi.Gencecik ve korpecik guzel bir hanimdi.
    Simdi dunyalari yemis,suratsiz,cirkef,35 yas ustu illet kadinlara benzemis.
    Zaten oyunu 3 ay once birakmistim ritonun icine etmedigi bi fiora splashi kalmisti.

Ruh halimi anlatmissin resmen. Oyunu biraktim splash + rework yuzunden

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.