Şimdi Ara

5.300TL ye PC. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada alacağım PC de 3 monitör oynamayı düünüyorum tavsiye edebileceğiniz 3 tane 27 inç monitör var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabloo3

Bu arada alacağım PC de 3 monitör oynamayı düünüyorum tavsiye edebileceğiniz 3 tane 27 inç monitör var mı?

5.300tl pcye vericeksin + triple monitor zenginsin galiba . Ama cok gereksiz al 27" oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya şimdi macbook u satınca bütçe 10000 tl ye çıkacak onla da işte 2 tane 780 alıcam artı triple monitör
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabloo3

ya şimdi macbook u satınca bütçe 10000 tl ye çıkacak onla da işte 2 tane 780 alıcam artı triple monitör

780 alicaksan bence su anlik SLI yapma cunku su anda dolar yuksek en azindan ileride dustugunu gordugun anda yaparsin SLI . Ve de su anlik gtx780 her seyi ultraninda ultrasi highta acar su anlik SLI gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 27 Şubat 2014; 16:52:53 >
  • Vatan arızalı iade edilmiş ürünleri satıyor güvenememekte haklısın.Ekran kartı hariç inventustan al sistemi.Ekran kartını vatan, nova veya teknobiyotikten alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

Vatan arızalı iade edilmiş ürünleri satıyor güvenememekte haklısın.Ekran kartı hariç inventustan al sistemi.Ekran kartını vatan, nova veya teknobiyotikten alırsın

Yanlis yere yorum attin galiba arkadas vatana guvenmiyorum diye bir sey soylemedi. Ilave olarak ben vatandan memnunum yeni alicagim sistemide vatandan alicam. Forever VATAN

• quote:

Orijinalden alıntı: Candance

quote:

Vatan arızalı iade edilmiş ürünleri satıyor güvenememekte haklısın.Ekran kartı hariç inventustan al sistemi.Ekran kartını vatan, nova veya teknobiyotikten alırsın

Yanlis yere yorum attin galiba arkadas vatana guvenmiyorum diye bir sey soylemedi. Ilave olarak ben vatandan memnunum yeni alicagim sistemide vatandan alicam. Forever VATAN

Vatan bilgisayar fiyat içindeki adamlar ve iade edilmiş açık kutulu bir çok mal satarak 10-0 geriden başlıyor çok acı cektim bir insan 3 ekran kartı alır hepsidemi iade edilmiş ürün olur

• Abi yazın bende Vatan'dan sistem topluyacaktım korktum şimdi yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: xWitchKingx

quote:

quote:

Vatan bilgisayar fiyat içindeki adamlar ve iade edilmiş açık kutulu bir çok mal satarak 10-0 geriden başlıyor çok acı cektim bir insan 3 ekran kartı alır hepsidemi iade edilmiş ürün olur

Şanssızlık denir buna. Ne aldiysam hepsi duzgun cikti.

• quote:

quote:

duyulan ve yaşananlardan yola çıkarak söyledim.konuyu açan arkadaşın da görmüş olma ihtimalini düşündüm.

sizi niye bu kadar rahatsız etti anlamadım.vatan bilgisayar çalışanı filan mısınız?

• quote:

quote:

quote:

duyulan ve yaşananlardan yola çıkarak söyledim.konuyu açan arkadaşın da görmüş olma ihtimalini düşündüm.

sizi niye bu kadar rahatsız etti anlamadım.vatan bilgisayar çalışanı filan mısınız?

Yaş daha 15 ohuyom ben ya

• bende vatan hakkında baya şikayet duydum ama pek kulak asmadım çünkü çok bilinen bir yer ve memnun kalan baya kişi gördüm
  • ASUS MAXIMUS VI FORMULA INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3100MHZ(O.C.) SATA 3.0 HDMI ANAKART

INTEL CORE I7 4770K SOKET 1150 3.5GHZ 8MB CACHE 22NM İŞLEMCI

SAPPHIRE R9 290X TRI-X OC GDDR5 4GB 512BIT AMD RADEON DX 11.2 EKRAN KARTI

CORSAIR 16GB (2X8GB) VENGEANCE PRO DDR3 1600MHZ CL9 SIYAH SOĞUTUCULU RAM

SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 400R 80PLUS 750W MIDT ATX SİYAH KASA

CORSAIR HYDRO SERISI™ H110 SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ

%30 VATAN İNDİRİMİ İLE TOPLAM : 5330 TL (Yanlış hesapladıysam affola :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard2A6

ASUS MAXIMUS VI FORMULA INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3100MHZ(O.C.) SATA 3.0 HDMI ANAKART

INTEL CORE I7 4770K SOKET 1150 3.5GHZ 8MB CACHE 22NM İŞLEMCI

SAPPHIRE R9 290X TRI-X OC GDDR5 4GB 512BIT AMD RADEON DX 11.2 EKRAN KARTI

CORSAIR 16GB (2X8GB) VENGEANCE PRO DDR3 1600MHZ CL9 SIYAH SOĞUTUCULU RAM

SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 400R 80PLUS 750W MIDT ATX SİYAH KASA

CORSAIR HYDRO SERISI™ H110 SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ

%30 VATAN İNDİRİMİ İLE TOPLAM : 5330 TL (Yanlış hesapladıysam affola :)

Seagate almayın ayni modelden kullanıyorum hdd'yi servise gondericem sıkıntı çıkarıyor diger hard diskim olan wd cavier black gelsin gerçi hepside aynı ama bu seagate barracude genellikle guvenlik,kamera kayıtları için üretilmiş wd 5 yıl garantili 2010'da aldım hdd'yi garanti belgesini,faturasını yırtmisim ama garanti kabul etti yinede büyük ihtimal 0 cavier black yollayacaklar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaş daha 15 ohuyom ben ya

bunu yazarken kafanda ezme veya dalga geçme vardı sanırım.bir insan ancak bu kadar boş konuşur.neyse blokladım gitti.

• Cryptical kullanıcısına yanıt
    Sana sorunlu cihaz geldiyse herkese aynısından gelecek değil ya...Ben daha Seagate ile sorun yaşayan görmedim,duymadım.
  • Bana gelen cihaz sorunlu değil ürünü stoktan çıkarttım zaten suanda birşey yok cırrr cırrr diye bazen ötüyor elektrik ani kesiliyor ondanda olmuş olabilir suç atmadık usta nedir bu kızgınlık seagate'demi calisiosun: )

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.