Şimdi Ara

5.4GHz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: çılgın prof.

o bilgisayar o değerde boot edebilir
    bence ramlerin hızı da uygun 576 ki deil diyor 5:4 de kaldıysa açabilir...

Onu bırakın övünmüyo zaten: böle bişiy çıktı paylaştım diyo...İnsanlar üzerine gidiyo ya ayıp ya....

Arkadaşım sen imzana 3.0E@3.4 filan yazmışsın güzelde hava soğutma ile otur bi dene bakalım tüm voltajları max a daya ve bırak 5.4 ü 4.5 Ghz için power tuşuna bas bakalım anakart boot girişiminde dahi bulunacak mı ? Hadi yanlışlıkla 4.5 Ghz dese .. Hımm alla alla olabilir mi filan denirdi belki ama 5.4 Ghz oha falan olur yani .. Eheh .. Adam gibi OC ile uğraşmış olsa bu iddada bulunan veya inananlar, bilriler ki 5.4 Ghz ile boot etme gayreti gösterebilen bi sistem 5 Ghz, hiç olmadı 4.5 Ghz in üstünde de Win e girmesi gerekir .. Yani "olabilir" dediğiniz şeyin imkanı pek yok ... Neyse; Hani birimiz çıkıp ben uzaylıyım dese belki "olabilir" diyen çıkar ... O yüzden fazla üstelememek lazım kanaatindeyim ...

• BIOS yanlış göstermiş olabilir. Başka şeyler olabilir. Sonnavi'yi yalancı yerine koymanın gereği yok.
    Ayrıca (RAM meselesinde olduğu gibi) okumadan saldırmayın.
  • http://www6.tomshardware.com/cpu/20031230/index.html (olmaz diye bişey yok sadece araştırmadan konuşuyosunuz arkadaşlar kızdığım nokta o benim.)

ayrıca oc ile uğraşmamış diyenlere de ben kendi ekran kartımı donanım sitelerinden takip ederek değilde kendi elektronik bilgimle vmod yapmış birisiyim. sevgiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonnavi

http://www6.tomshardware.com/cpu/20031230/index.html (olmaz diye bişey yok sadece araştırmadan konuşuyosunuz arkadaşlar

Vay be bundan bizim haberimiz yoktu.Aylar önce yapılmış birşey bu keşke direk resime değilde içine dışınada baksaydın yazıların hatta videosu var onu izle bakalım adamların kullandığı malzemeleri gör.Madem bu akdar tartışma istemiyorsun bir fotoğrafını bios ekranının yolla olay kapansın

• foto makinam yokki şimdi ama söz bulup yollicam ok ozamn ak kara belli olur.
  • Arkadaşım verdiğin link ile iyice komik duruma düşüyorsun farkında değilsin .. Adamlar LN2 ile -196 derecede 5 Ghz de ancak SS alabilir iken senin maaşallah temmuz ayında hava soğutma ile bunu başarman gerçekten takdire şayan (Pardon seninki 5.4 Ghz idi, sürç-i lisan etmemek lazım )..
    Yanlış görmüş olabilirim kusura bakmayın filan diyip kapatacağına konuyu, iyice batıyorsun ..
    Arkadaşım burda OC ile uğraşmış herkes bilirki anakartın monitöre görüntü verebilmesi ve boot etmeye başlaması demek sistemin çalışması demektir. Ve böyle bir durum söz konusu ise o sistem o değerin bir miktar altına sorunsuzca açılacak demektir .. Yani senin iddia ettiğin gibi bir olay mümkün olsa .. O sistem hemde hava soğutma ile! 5 Ghz de windows a girmesi 4.7-4.8 Ghz ilede bench filan alması gerekir
    Savunduğunuz şeyin mantıksızlığını kavrayamıyor olmanızın tek bir sebebi olabilir .. o da bu işten anlamama olasılığınız .. bu işten anlayan hiç kimse 5.4 Ghz de sistem boot etti ya da etmeye çalıştı gibi bir lafı söylemez ... Sen savunma olarak sistem tam olarak açılmadı vs diye birşeyler söylüyorsun ama bu da OC konusunda yeterli tecrübeye sahip olmadığını gösteriyor ... Heli ki söz konusu olan intel sistem ... Açıkcası ben intel sistem ile bench alabildiğim max işlemci limitinin (bakın dikkat bench alabildiğim diyorum) bırakın Ghz leri, 500 Mhz üzerinde bile anakartın banamısın dediğini, göz kırptığını bile görmedim ...
    Yani bu işin şans ile, belki bir kere olmuştur ile filan ilgisi yok ...
    Neyse bi anlık yanlış gördün herhalde diyip konuyu kapatmayı yeğliyorum ...

• neden konuyu kapatmaya çalışacakmışım ben gördüğümü söylüyorum allah alla ben yanlış falanda görmedim gözümemi inanıcam sizin olmazlarınızamı ya sistem benim arkadaş onunla gece gündüz ilgilenen benim monitörümde ne gördüğümü iyi biliyorum. Pentium işlemciler ilk çıktığındada bazı sivriler çıkıp o aslında o hzıda çalışmıyo sadece görünen hız o displayde görüntü içerik 486 falan demişlerdi. sonraları kabul ettiler MMX işlemciler için teknolojinin ulaştığı son nokta bundan sonrası yok demişlerdi MMX233 için. ama intel şimdi 3.6, 3.8Ghz işlemcileri çıkarma çalışmasında Max 1 yıl sonra 5Ghz ler masamızda olucakken neden olmasın. biraz mantıklı konuşun at gözlüklerini çıkarın artık.

Bu arada sana şunu diyeyim sen kısa donla gezerken ben Z80 ve Z86 işlemcilerle haşırneşir oluyordum. hadi canım başka mekana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonnavi

Bu arada sana şunu diyeyim sen kısa donla gezerken ben Z80 ve Z86 işlemcilerle haşırneşir oluyordum. hadi canım başka mekana.

Öncelikle belirteyim benim kısa donla gezdiğim dönemlerde senin dünyada olmadığına eminim ...
    Yani senin sümüklü sümüklü dolaştığın dönemlerde ben şimdiki senin yaşında idim ...
    Neyse aynı seviyesizlikte cevap vermemeye gayret edeyim ben yine de ...
    Lakin ettiğin laflardan iddanın da ne kadar saçma olduğu belli ...
    Yani sen diyorsunki intel bana kıyak geçti 1 sene sonra üretilecek olan işlemcilerden bi tane verdi ... Eheheu ...
    konu dışında bile bu kadar beni gülümseten bişi çıkmamıştı şimdiye kadar ...
    Hayırlı olsun ne diyelim ... İntelin sevgili kuluymuşsun ...

• teknolijinin ulaştığı son nokta değil o!!!O anki teknolojinin ulaşatığı son nokta idi ve tabiki 1 yıl sonra 5ghz sistemler görebileceğiz..Bunlar normal şeyler ama şu an gazlı soğutma olmadan prommy veya ln2 gibi 5.00+lar sadece hayal....Birinin bir kanunu vardı unuttum adını cpu hızları her yıl 2 katına ulaşır diye tam hatırlayamadım..
  • sonnavi topic başında lamersın zannetmiştim yanılmışım, ama şu son postlarına bakıyorum ki %100 pure süzme lamersın.
  • Zuhahahahahahahahahahahahahaha koptum gilmekten sen alemsin ya
  • @RadicalDeath sıkma canını yaa sen!!Bırak zaten o/c bilen insan gidipte 1350£ya 3.4EE almaz.Buradan kimin ne bildiği bilemediği zaten ortada gibi yada alır böle 3.8e bile ulaşamaz
  • İyi neyse 5.4ghz foto makinesi ile çek sonra işlemcinin gerçek değerinin 3-5 katına anlaşırız senle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.