dışarıdan sorduğum arkadaşımda katılıcam demiş sizden az önce kusra bakmasanız bu sefer olur mu? cayan olursa sizi alalım. ben diğer arkadaşlara ödeme bilgilerini gönderiyorum şimdi herkes ödemeyi tamamladığında herkese aynı anda hesap bilgilerini göndereceğim. Bugün yapılırsa ödemeler bu akşam paylaşırım ben yeni hesap açıp alıyım şu oyunları şimdiden
Ne yapalım sağlık olsun. Vazgeçen olursa siz bana pm atın, eft'yi hemen geçerim.
herkese hesap bilgilerini gönderdim arkadaşlar ben oyunları alıyorum şimdi herkes ödemeyi tamamlayınca herkese vericem şifreleri aynı anda ödemeleri yapınca haber verirseniz yada size pmle gönderdiğim cepten haber verirseniz işi hızlandırırız
vazgeçen olursa onnumara arkadaşımıza haber vereceğim kusra bakmasın gerçekten benim arkadaş daha önce mail atmış bana
oyunları aldım arkadaşlar ben indirmeye başladım bile :) herkes ödeme yapınca şifreleri göndereceğim
hocam arıyorum dediğin nasıl yani arkadaş özel mesaj ile hesap bilgilerini gönderdi ??
Telefonunu arıyorum.
Saat geçtiği için eft emri ancak verebildim. Ücret yarın sabah yatar gerekli bilgileri pm olarak attım.
Merhaba cepten yazıyorum elektrik kesildi indirmeye başladığım anda 1 arkadas eksik sadece oda odeyince hoop Ellt geldi ya bilgisayara geceyimde
Mali83 arkadasımızda havale yapabilirse bu aksam hesap bilgilerini paylasacağım arkadaslar vodafone iste bazen cekmiyor meret, ondan ulaşamamısındır, gerci sonra konustuk anlastık zaten
Mesajını beklemedeyim hocam
bowlingte ilk oyunda 159 yaptım gerçekte de bu civarda skor yapıyorum :)