Bildirim
5-6-7 yıl ultra-high oynatacak sistem (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ömür törpüsümüsün nesin 700w psu ne yapcak adam -
quote:
Orijinalden alıntı: Ciksman
ömür törpüsümüsün nesin 700w psu ne yapcak adam
Adama Dark/everest 300w kasa tavsiye etmedimki siz ben ne yazarsam muhalefet olmak mi?
Ben oraya 500w yazsaydim siz herhal 600-650w olsa daha iyi olur diyeceksiniz eminim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasayı öylesine koydum 355 TL gibi ucuz bir fiyat olduğu için değişir kasa her türlü 600 w falan ayarlarız da rx 470 8 GB versiyonu 1000 tl yi geçmez değil mi ülkemizde özel soğutmalı çıktıgında yanmi msi sapphire falan bide ne zaman çıkar Kesinlikle VATAN COMPUTER dan toplayacağım sistemi elden olsun istiyorum teknobiyotik sinerji falan sorun çıkanların mesajlarını okudum içime sinmedi o yüzden. Bide benim monitörüm 1080p desteklemiyor herhangi bir fps düşüşü falan yaşamaz umarım veya bir sıkıntı çıkmaz monitörü değiştiricem zaten kısa süre sonra. -
Bu sitede sadece fiyat bilgisi var tarih yazmiyor yakin zamanda gelir
Rx 470 in 4gb olani icin 750tl
Rx 470 in 8gb olani icin 935tl demisler
Bence asil sorun Rx 480 suanki standart fan ile 80-85derece sicaklik ile cogu kisi diger markaların 2-3fanli modellerini bekliyor Asus msi saphire vb...Rx 480 custom fanli modelleri 1250-1400tl arasi olur gibime geliyor
Nvida gtx 1060 modeli 6gb 198bit=1360tl
Radeon Rx 480 modeli 8gb 256bit=1250-1450tl dengi olur
-
Eğer uzun ömürlü bir bilgisayar istiyorsanız öncelikle işlemci kesinlikle K serisi olmalı. İleride sıkıştıkça overclock yapar biraz daha kullanırsınız. (2008 yılında çıkmış q9400'e bugün overclock yaparak gtx 750ti veya 760 gibi kartlar takılıp kullanılabiliyor )
Ayrıca anakartta ucuza kaçmayın uzun ömürlü olmasını istiyorsanız sağlam modellerden almanız gerekir. Özellikle kartın üzerindeki fazların miktarı bu durumda önemli oluyor. Ayrıca iyi anakart iyi oc demek.
Güç kakynağını da bilinen ve güvenilir markalardan almak ileride masraf çıkarmasını önleyecektir. -
Ultra da gta5 falan oynuyor ama 6 sene sonraki oyunu açıcak mı?
6-7 yıl ultra oynamak için upgrade yapman lazım, yani birkaç sene sonra parçalardan bazılarını ( özellikle ekran kartını ) değiştirmen lazım.
Ne demek ekran kartı birkaç sene sonra değistirmem gerekecek ben her 2 yıla bir 1200tl verip ekran kartı mı alacağım koskoca RX470 8gb sistem alacağım ben o ekran kartı ile gittiği yere kadar gitmeyi planlıyorum.
O.C yapmayı düşünmüyorum açıkçası ve butcem 2500 olduğu için maalesef bunların ustune cikamam.
Arkadaşlar bu arada işletim sistemi konusunda ne yapmam gerekecek sistemi topladığım zaman ? Nasil yukleyecegim orijinal yapabilcekmiyim w10 USB yazıp atılabilir onu yapabilirim ama orijinal olur mu öyle ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X