Şimdi Ara

5-6 Bin TL arası 4 temel bileşen tavsiyesi.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2070e gerek yok 2060 fazlasiyla yetecektir. Full hd 60fps icin denildigi gibi gtx 1660 - gtx 1660ti modelleri de yeterli olur hocam onlara da bakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoşnakAğa kullanıcısına yanıt
    9600K stok ve rx590 ile far cry5 te 1080p ultrada minimum 73 fps ile oynuyorum.

Şimdi ben bu işlemciyi 5.2ghz ye oc yapip rtx2080ti ile bu oyunu açacağım ayarları ultradan orta seviyeye çekeceğim ve minimum fps değerim de 20ye düşecek öyle mi? Buna inanmak sana mantıklı geliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu testi kendi bilgisayarıma yapmam mümkün mü? Program nedir?
    Edit: i5 9600k + rx590 + 8bg 3200mhz cl16 ram ile far cry 5 1080p ultra benchmark sonucum:
    5-6 Bin TL arası 4 temel bileşen tavsiyesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 22 Mart 2019; 1:7:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam o incelemeyi baştan sona okudum. Evet farcry5te stutter yaşanmış ama diğer oyunlarda bir şey yok. Ben aldığım minimum fps yi buraya yaziyorum. Far cry 5 1080p ultrada stok 9600k ve rx590 ile minimum 73fps. Bu stutter grafiği veren programı da bi şekilde bulup deneyip sonucu buraya atacağım. Eğer 18-20 gibi bir min fps görseydim zaten bu işlemci bozuk diye iade verirdim. Öyle bir şeyi kabullenemem.

Rtx 2060 alınca belki microstutter yaşarsın diyosun. Bakmak lazım ilerde ne olur.

Ve evet şu an far cry5 1080p ultra ayarlarda benchmark yapiyorum işlemci kullanımı %65i geçmiyor ve frametime maksimum 16.5ms falan görüyor. Yani stutter mututter yok çok şükür ☺ Şu an yapsa yapsa ram tek slot 8gn 3200mhz cl16. Tek slot ram olmasından yapar mı stutter?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.