Hala etkisinden çıkamadım..Netten oynanan başka oyunlarda oynamıştım 1 ayda 1 gb yemiyodu..Kotaya bir baktım 2.5 den 3.5 e çıkmış..Yandım ben napcam şimdi ay sonuna kadar?
quote:
Orijinalden alıntı: Sun&Set
Hala etkisinden çıkamadım..Netten oynanan başka oyunlarda oynamıştım 1 ayda 1 gb yemiyodu..Kotaya bir baktım 2.5 den 3.5 e çıkmış..Yandım ben napcam şimdi ay sonuna kadar?
artık resimli konuala girme
ne kadar saçma bir konu
yapabileceğimiz hiç bişi yok
oynamasaydın demekten ya da geçmiş olsun demekten başka
quote:
Orijinalden alıntı: CeFurkan
ne kadar saçma bir konu
yapabileceğimiz hiç bişi yok
oynamasaydın demekten ya da geçmiş olsun demekten başka
O zaman konuya açan arkadaşa ''oynamasaydın'' diyorum.
bu arada şunuda belirtmek isterim
6 saatte 1 gb kota demek
saatte 170 mb demek
oda saniyede 30 kb demek
ortalama sn de 30 kb bu oyunun harcayacağını hiç zannetmiyorum
ya bende çok şaşırdım nasıl oldu bu iş anlamadım..2 gün önce 2.5di şimdi 3.6
kardeş benim de kotalı bende de indigo oynuyorum ama benim o kadar gitmedi eğer sürekli gezdiysen ama şöyle gezdiysen haritada gezme değil sürekli sayfa yenileyecek şeylerde isen onlar yer bence
kardeş benim de kotalı bende de indigo oynuyorum ama benim o kadar gitmedi eğer sürekli gezdiysen ama şöyle gezdiysen haritada gezme değil sürekli sayfa yenileyecek şeylerde isen onlar yer bence
evet haklısın ben çok yerlerde gezdim
3-4 saat boyunca durmadan f5 yapmış olmalısın? Normaldir faturayı görünce şaşırma sakın.
yok şaşırmam kısmaya başladım zaten..pcdeki oyunlarla vakit öldürüom..Okullar açıldı mı zaten hiç girmicm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme