Şimdi Ara

5.800 tl bütçe ile hangi laptop'u almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabaa , 5800 TL bütçem var. Öğrenci indiriminden yararlanmayacağım onun yerine kdv den düşeceğim notebook'u şirketten. Aşağıdaki Notebooklardan hangisini almam daha mantıklı

Monster Tulpar: Bunun ips paneli ve klavyesi hoşuma gidiyor fakat ram'i 8gb. 1060 ekran kartı için yeterli değil ve yükseltmek gerekli. Ve 256 ssd ne kadar yeter bilemedim. https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T5-V13-1.html#.WZF5vVFJbIU
    Casper Excalibur: Anti Glare ekran. Bu laptopun hard disk boyutları hoşuma gidiyor çünkü ssd oyun için çok şart değil. Sahip olduğu ssd windows, chrome gibi uygulamalar için yeterli. 1tb hard disk 7200 rpm son derece iyi. Ram'i direk 16 gb olarak geliyor. Fakat paneli kaliteli değil bu laptoptaki temel çekincem bu. https://www.istanbulbilisim.com.tr/casper-excalibur-g660-7700-b190x-notebook-fiyati,247256.html?refid=cimri&utm_source=Cimri.com&utm_medium=Cimri.com%20&utm_campaign=Cimri.com#product-tabs

Son olarak malzeme kalitesi olarak Monster Tulpar vs Casper Excalibur'un bu modeline bakarsanız sizce hangisi daha iyidir. Ve hangisini almamı önerirsiniz. İstanbul Bilişim güvenilir bir firma mıdır?

Not: Fiyat olarak öğrenci indirimini çıkarıp 16gb ram e yükselttiğinizde tulpar casper'ı 350 tl kadar geçiyor.

• Hiçbirisi. Başka bir alternatif bulun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    6000 tl ve altı laptoplarda hem i7 7. nesil olup hem gtx 1060 kullanan sadece bu ikisi var diye biliyorum türkiye de.
  • erdogdu96 E kullanıcısına yanıt
    Ucuz et yahnisi misali. 1050ti omen mid 2017 alın.

Benim için 1060 olması ve tüm oyunları ultra da kaldırması önemli ya. Birde hp çok memnun kaldığım bir marka değil. Bir kere deneyimim oldu ve çok dayanıksız laptoplar üretiyorlar. LG ve HP den uzak dururum. Asus'a laf yok aradaki farkları hak ediyorlar. Ama onun da ultra da kaldıracak laptoplarına ekonomim yetmez değil o kadar para vermek istemiyorum.
  • Monster'a 8gb ram ve 1tb 7200 rpm disk ekleyince fiyatı 5.717,62 tl oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdogdu96 E kullanıcısına yanıt
    O zaman acer vx 15 alın. Dell den ve monsterdan uzak durun yeter. Bu arada hp laptop kaç yıl dayandı sizin? Pavilion gaming iadesini istedim .Mantikli yapmış miyim? Omen veya vx alırım daha iyi diye düşündüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam HP 2 yıl dayandı. Kesilikle mantıklı olmuş. Bir olay düşünün deprem oluyor 5 şiddetinde ve odadaki sarsıntıdan dolayı laptop'un içindeki teller, kablolar kopuyor, harddisk yanıyor iç çelikleri hasar görüyor. Hani laptop düşmedi masada sıçradı sadece çok hafif. Benim eski asus 6 yıl dayandı. Yere düştüğü bile oldu. Halen de çalışıyor sadece ssd taktırdım içi tertemiz. Acer da fena değil 9 yıllık netbook halen evde çalışıyordu bir yıla kadar. Bu sene de çalışsa onuncu yılına girecekti. Evimdeki LG iki yıl sorunsuz çalıştı fakat iki yılın sounda şarj sisteminde sorun çıktı. Servise gitti ama düzelmedi. Çok az düzeldi ama sonrasında laptop un kasası çatladı ve mefta oldu. Benim bir bilgisayarımı fakir birisine hediye ettim 14 yıllık halen çalışıyor. Evimdeki masaüstü 8. yılında. Asus 7. Acer 9 yıl çalıştı. Bu kadar temiz bir kullanıcıyım ama hani HP ne olduğunu bile anlamadığım şekilde gitti en el bebek göz bebek bakılan laptoptu. Koyulduğu çantaya kalem bile koyulmazdı hani düşünün ne kadar özenildiğini. Ama marka ve kasa çöp. Bakın elimde asus lenovo hp vardı aynı dönemlerde çıkmış. gt 740 lık hp gt 720 lik asus'tan daha zayıf performans gösteriyordu ram'ine ve ekran kartına rağmen 2. yıllarında. Çünkü çok çabuk eskimiş bitmiş gitmiş HP. Ek olarak online oyunlarda wifi bağlantıları da çabuk eskir kullanılmaz hale gelir. Hani aynı düzeylerdeki üç laptop'un indirme hızlarında 1 Lenovo 2 Asus 3 HP idi sıralama. Ama hani lenovo ile asus yakınken HP bunların yarısı düzeyindeydi. Pozisyonları internetleri değiştirdik sonuç aynı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.