Şimdi Ara

5,99₺ kaçırmayın. SONY PS3 MOVE KABLOSUZ OYUN KOLU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
4.568
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Ah Hakan ahhh işin gücün milleti uyuz etmek. Yav sen memur adamsın nasıl uğraşıyorsun bu al-sat işleriyle. Vallahi takdir ediyorum seni.

Alıntıları Göster
    Burada çek-takasçıların ya da al-satçıların büyük çoğunluğu memur.

1-2 lira için kulağa garip geliyor ama öyle. Zamanları bol demek ki. Asgari ücretliye çalışırken tel kullanmakta yasak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

bu haltı ediyon anladıkta niye söylüyorsun insanların nefretini ve küfrünü kazanmak içinmi? yoksa ben zenginim herşeyden bolca alırım demek içinmi ?
    Bloklayın gitsin. Aldığını sanmıyorum her konuda böyle yorum yazıyo. Troll aklı sıra

• quote:

Ah Hakan ahhh işin gücün milleti uyuz etmek. Yav sen memur adamsın nasıl uğraşıyorsun bu al-sat işleriyle. Vallahi takdir ediyorum seni.

Alıntıları Göster
    zaten memur bu işlerle uğraşabilir, akşama,kadar masabaşında yatıyorlar, istedikleri zaman da çıkıyorlar işten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce baktım sitede çark çevir çıktı, çevirdim bedava kargo çıktı, naif bir iyimserlikle yeniden alırım kargo bedava ile eski siparişi iptal ederim ama tabi bu saate kalır mı hiç. Neyse, göndersinler de kargoya da razıyım.

Yalnız bu kol tek başına işe yaramıyormuş, alıcı göz de lazımmış. Yine masraf çıkacak şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 9 Nisan 2018; 14:48:51 >
  • Gelen giden yok mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Geldi benimkiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

Gelen giden yok mu
    1 tane almıştım geldi, duruyor masada öyle :D
  • Geldi ama hayal kırıklığı oldu. Ben o ucu toplu kollardan sanıyordum ama değilmiş, navigasyon kolu diyor buna. Zaten çok pahalı değilmiş anladığım kadarıyla. Kısacası tek başına hiçbir işe yaramayan bir kumanda bu. Mağazaya iade edeceğim sanırım. Boş yere çekmecede yatacağına...

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Geldi ama hayal kırıklığı oldu. Ben o ucu toplu kollardan sanıyordum ama değilmiş, navigasyon kolu diyor buna. Zaten çok pahalı değilmiş anladığım kadarıyla. Kısacası tek başına hiçbir işe yaramayan bir kumanda bu. Mağazaya iade edeceğim sanırım. Boş yere çekmecede yatacağına...
    Bluetooth ile bilgisayara bağlanması lazım.
  • Peki bağlanınca ne işimize yarayacak? Pratikte nasıl bir faydası işlevi olacak ki pc de? İade almazlarsa içindeki şarjlı pili çıkartıp kullanacağım en son ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

Bu mesaj silindi.
    Tuvnera nın ilanları. Adam hatalı fiyattan satılan televizyonu bile ne yapıp edip almış. Şimdi de 25.000 TL den satışa koymuş. Diğer bazı şeyler de yine aynı şekilde vurgun malları. Ama bunların bedelini kul sormasa bile Allah muhakkak soracaktır. Hukuki boşluktan faydalanıp bir firmanın malını bu şekilde almak hiç bir şekilde doğru değil.
  • quote:

Tuvnera nın ilanları. Adam hatalı fiyattan satılan televizyonu bile ne yapıp edip almış. Şimdi de 25.000 TL den satışa koymuş. Diğer bazı şeyler de yine aynı şekilde vurgun malları. Ama bunların bedelini kul sormasa bile Allah muhakkak soracaktır. Hukuki boşluktan faydalanıp bir firmanın malını bu şekilde almak hiç bir şekilde doğru değil.

Alıntıları Göster
    Bunları alırken de sanki firma hediye etmiş gibi davranıyor ya ona uyuz oluyorum. Neyse. Her koyun kendi bacağından..

Ayrıca 1000 liralık ürünü 5 liraya satın almaya OLUMLU karar çıkaran hakem heyeti de bence görevi tam yapmıyor demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfx -- 16 Nisan 2018; 16:4:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Bunları alırken de sanki firma hediye etmiş gibi davranıyor ya ona uyuz oluyorum. Neyse. Her koyun kendi bacağından..

Ayrıca 1000 liralık ürünü 5 liraya satın almaya OLUMLU karar çıkaran hakem heyeti de bence görevi tam yapmıyor demektir.

Alıntıları Göster
    Hocam hakem heyetinin işini düzgün yapmadığı zaten aşıkar. Bunun gibi insanlara böyle bir yolu açan kanun da kanun değildir. Ayrıca vatandaşların bu tip olayları için bir profili bir arşivi kaydı olur ve insanlar bu tip başvurular yaptığında önce bir bakılır acaba bu gerçek bir mağduriyet mi yoksa açığı sömürmek mi?
    Buna bakabilseler bu tiplerin onlarca bu şekilde başvurusu olduğunu görürler ama bir kayıt, bir arşivleme olmadığı için bunlar da sömür babam sömür yapıyorlar.

100 liralık mal yanlışlıkla 50 liraya satılır ve böyle bir olumlu karar çıkar anlarım. Tabii yine de belli ölçüler dahilinde yani firma savunmasında hata yaptık ve bu satıştan 1000 tane sipariş geldi ve bu bizi finansal olarak sarsar o yüzden siparişlerin iptalini talep ediyorum der ve THH de mantiken yanlış olduğu aşikar olan bu alışverişi iptal eder. Bizim de burada buna benzer ufak tefek siparişlerimiz olmuştur ama abi bu nedir böyle ya.

Adam 50.000 tl değerinde bir malı 500 tl ye alsa ve THH ye başvursa THH müşteri lehine karar veriyor. Böyle bir kanun da anlayış da vicdan da olmaz. Bu kafayla zor ayakta duran firmalar da bir bir gider.
    Her koyun kendi bacağından asılır ama bu koyunların zararı neticede bize de dokunuyor. Bunlar sonra kalkıyor sanki haklılarmış gibi kendilerini savunmaya çalışyorlar. Çalışıyorlar diyorum çünkü mantıklı bir izahat yok. Yok efendim kapitalist sistemi biz de söreceğiz, yok efendim yanlışlık yapmasaydı v.s. ipe sapa gelmez laflar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Kanun gayet açık, bu konuda tuvnera haklı. Herkes işini düzgün yapsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    hakem heyetklerine laf etmeyin sonra hakem heyetinde çalışan biri geliyor sizi tehdit ediyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

hakem heyetklerine laf etmeyin sonra hakem heyetinde çalışan biri geliyor sizi tehdit ediyor :)
    Koskoca firmalar haksız yere bu tipler yüzünden dize geliyorlar ama bunun hesabını elbet Allâh sorar.

Ayrıca bu herşeyi "Kanun açık, adam haklı" şeklinde savunanlar ve bu sömürücüler de umarım bir gün istemeden yaptıkları bir hatanın bedelini ağır bir şekilde öderler ve herşeyin kanunlar ve kurallar ile dönmediğini acı bir şekilde tecrübe ederler.

• Ps4 te kullanımı varmı acep iade edecek olanlar bana edebilir :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.