1 gunun icinde 5 defa calacak turde alarma ihtiyaci var arkadasimin. yani ayni gunde babasi 5 kez ilac almasi gerekiyor ve saatlerini unutmamasi icin 1 gun icinde ayrı zamanlarda 5 kez calan bir alarmli telefona ihtiyaci var.
siybianlı bir telefon alıp alarm programı kursun olsun bitsin.mesela alar maneger diye bir programla dediğini yapabilir.
samsung e900 de var ama bir kere calıyor hergune ayarlanmıyor diye biliyorum.
5 alarmlı telefon vardır. ve ilk benq çıkardı.
benq-siemens Z2, e61,cf61,cl71 gibi benq işletim sistemli telefonlarda 5 ayrı alarm yapabiliyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: ahilgaz
Arkadaş sanırım namaz saatleri için istiyor. Siemenslerde var S75de, nerdeyse hepsinde. Organizerda görevlerden ayarlarsın günde 20 alarm da olabilir . neden olmasın? Sanırım bir son tarih belirlemek gerekir mesela 9 ay sonra bitsin diye belirteceksin ve ayrı ayrı 5 tane görev vereceksin farklı zamanlarda 9 ay boyunca her gün uyarır. Denemedim ama neden olmasın
Symbian'da çalışan namaz vakitlerinde Ezan okuyan ya da alarm çalan programlar var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme