Şimdi Ara

5 ay oyunu oynamadım geri döndüm 2. Maç Eklendi QQ serisi devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık bir 5 ay oyunu oynamadım silver 1 den düşmüş bişilere hesabıda tanıdığım birine vermiştim girip oynamış biraz bugün bir arkadaşım rica etti oynayalım diye indirdim oyunu bir ranked oynadık 50 küsür dakika sürdü oyun daha pick ekranında ilk kekomuz geldi ben feed diyordu önce soloya fiddle aldı sonra kardeşim seçmiş falan falan dedi neyse adam başlarda batırdı sonradan topladı 50. dk idi oyunu bitirmek üzereyken talonumuz afk kaldı tf lara katılmadı 55. dkya kadar dayandık ve kaybettik

bu oynamadığım 5 ay süresince oyunun ve türk oyuncuların çok geliştiğini gördüm artık durduk yere feedlemek için sebep arama zahmetine girmiyolar eskiden "bana ks attın al afk yim" tarzı şeyler yaparlardı artık kafalarına göre bırakıyolar oyunu ne diyim riot türkiye iyi iş çıkarıyor vallahi

buda maç sonucunun ekran görüntüsü cidden oyuna geri dönmeyi düşünüyordum fakat tekrar soğudum olurda bu bizim talona rastlarsanız rankda falan direk çıkın oynamaya değmez

edit:
    gelipte platta diamond da böyle şeyler olmuyor xDé liginden kaynaklı diyecekler boşuna zahmet etmesin diamond a aynı bok plat da bir kaç arkadaşımı acı çekerken izledim emek edip diamond a çıkmışlar sonuç hala aynı

EDİT 2

2. maçıda atayım dedim daha düzgün bir takım gelir umudu ile 3. pick instalock thresh yapıp sonra supp oynayacak adamdan kendine ashe almasını isteyen arkadaşımız ve ap trist mid oynayan arkadaşımız sayesinde b*k oldu buseferki oyunda,

ilk olarak ashe 7. dk da 0/5 skor ile lucianı güzelce feedlemeye başladı bitti sanıyorduk ama 0/10 a kadar gitti olan zavallı thresh e oldu adam acı çekti aşağıda elden bişi gelmiyordu bende yukarıya 1-2 kill verdim rengar güzelce kastı mid berbat gidiyordu oraya yardımcı olmaya çalışıyordum sonra toplanıp gidip lucian'ı öldürüyorduk oyun öyle bir noktaya geldiki biz team fight alır olmaya başladık rengar ile ben düzgün kasmıştık çünkü ben 6/0 o 4/1 civarı bir skorda gidiyordu güzelce gidiyorduk ashe de toparlanmıştı artık team fightlarda kill alıyordu en azından fakat tristana işe yaramamaya başladı sadece aralarına hoplayıp ölüyordu

buseferki maçıda benim 5 ay boyunca oyunu oynamamam yüzünden kaybettik heralde yani en azından bu düşünceye sahip biri gelicektir konuya
    buda karşılaşma geçmişi:LINK ashe in ölüm serilerine bakıp ibret alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 26 Ağustos 2014; 16:33:20 >

• 5 ay oynamamış direk ranked atmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzlu Masta

5 ay oynamamış direk ranked atmış.

Orası öyle de normal gamede de ciddiyet az oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık karşına nasıl nooblar geldi bilmem ama ben 5 ay oynamasam 0/15 falan giderim

• Uzun bir süre oynamayıp bir şampiyonu oynamaya heveslenip girince azıyorsun(eğer oyunu önceden biliyorsan). Ben de 2 ay oynamayıp girdikten sonra 5-6 maç taşımıştım sonra normale döndü
  • Madem oyundan soğudun hesabına talibim yada çekiliş varsa katılmak istiyorum
  • 5 ay konusmayip yazmadin da herhalde, o nasil bir baslik..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • değil 5 ay 50 ay sonra dönsen bile aynı manzara ile karşılaşacaksın
  • 5 ay için hiç de kötü değil

• 2 aydır oynamıyordum dün 2-8-14 gitmiştim ahriyle iyi taşıdı elemanlar
  • O win lose ile faker , madlife falan olacaktı haklısın.
  • Diamond da aynısı. Iki kill alan kendini faker insec falan saniyorum. Bota kamp kursan top mid free win diyor karşı takım mide kamp kursan top bot free win.

Sonuç olarak az önce arkadaşın hesabıyla (plat v) da oyun attım sonra gelip diamond hesabimla da oyun attım herkesin ego tavan yapmış durumda ama çoğu hiçbir şey bilmiyor (misal 0/4 laneden çıkıp rivenı feedleyen nidalee 3 kill alınca noobsunuz demeye başlıyor ama bilmiyor ki o riven gelip 4 kişiyle ilisiye giriyor tfde o da anca mızrak sallasın (ad nida) ve zilean ulti atınca topuklasin.

• ortada bir maç olmuş. abartılmaması gerekiliyor. talon o kadar kötü oynamamış...
  • sıkıntıda o zaten kötü oynamadı oyunu bıraktı adam afk kaldı

@Raiden.:
    her maç dyrus ve theoddone ikilisine denk geliyorsun sen heralde ne diyim harcanıyorsun buralarda

@Puzlu Masta:
    belli bir süre oynamadıktan sonra tekrar oynayınca sıçan tayfadan değilim, insanları kendinle karıştırmasan iyi edersin

@Jake the Dog:
    bir an aklımdan geçti hesabı çekiliş ile birine vermekte arada arkadaşlar zorla aram oynamaya çağırıyorlar sıkıntı oluyor girecek hesap olmayınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 26 Ağustos 2014; 15:23:05 >

• 5 ay aradan sonra girip rank atmissin, 12 kere olmussun, kimbilir oyun icindeki mekaniklerin nasildi. O takimda aglamaya hakki olan en son kisi sensin.

• bilaldem12 kullanıcısına yanıt
    şu maç istatislikleri dalgasını atayım sana. ilk 20 dk ölmedim zaten en son team fightlarda millet bana çullanmaya başladı ondan sonra ölmeye başladım ki troll olarak girmiş ilk 10 dk lee sin e 7 kill vermiş bir fiddle'ın olduğu oyunda üstüne 50. dk da afk kalan talon varken ağlama hakkı en son bende zaten kardeş

al bundan bi sonuç çıkartırsın yeni gelmiş bu olay ne kadar detaylı bilmiyorum ama... LINK

az öncede 2. maçıma girdim daha ibretlikti ama onun oyun sonu görüntüsünü alamadım niye ise pvp.net kapandı birazdan onuda bulup konuyu güncelleyeceyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.