Şimdi Ara

5 Aydır Bosna Hersekte yaşıyorum soruları alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
10.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Deutsch Ali

quote:

Orijinalden alıntı: Verimli Hayalet Casper

karı kız durumları nasıl

Karı kız şu şekilde.Zamanında boşnak-sırp-hırvat savaşı olduğu için erkek nüfüs çok az.20 yılda tüm nüfusun 500 bin arttığını düşünürsek buda en büyük kanıtı dolayısı ile bu kendini her yerde her şekilde belli ediyor.Sokakta bile 1 erkeğin olduğu yerde 5 kız vardır.

İnsan ırkına göre yorum yapmak doğru olmaz belki ama şöyle bir şeyde var slav ırkı.Genel anlamda boyları uzun 1.80'nin aşağısında nadir kız var.Sarışın mavi gözlü falan filan.Yani düşündüğünüz gibi her şey.

Kızlarla eğlenme durumuna gelirsek sen nasıl istersen öyle olur.Temiz güzel kız ararsan var.Eğlenmelik kız ararsan çok çok bolca var.Hatta %90'ı öyle diyebilirim.

Sokakta yürürken göz kırpma,merhaba deme durumları oluyor (kızların erkeklere)

Yapma gozun seveyim nasil 180hepsinin boyu senin boyun kac kucuk kaliyormusun yanlarina
    Ben topuklu giip geleyim bosnaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: VerKurtul

quote:

Orijinalden alıntı: Deutsch Ali

quote:

Orijinalden alıntı: Verimli Hayalet Casper

karı kız durumları nasıl

Karı kız şu şekilde.Zamanında boşnak-sırp-hırvat savaşı olduğu için erkek nüfüs çok az.20 yılda tüm nüfusun 500 bin arttığını düşünürsek buda en büyük kanıtı dolayısı ile bu kendini her yerde her şekilde belli ediyor.Sokakta bile 1 erkeğin olduğu yerde 5 kız vardır.

İnsan ırkına göre yorum yapmak doğru olmaz belki ama şöyle bir şeyde var slav ırkı.Genel anlamda boyları uzun 1.80'nin aşağısında nadir kız var.Sarışın mavi gözlü falan filan.Yani düşündüğünüz gibi her şey.

Kızlarla eğlenme durumuna gelirsek sen nasıl istersen öyle olur.Temiz güzel kız ararsan var.Eğlenmelik kız ararsan çok çok bolca var.Hatta %90'ı öyle diyebilirim.

Sokakta yürürken göz kırpma,merhaba deme durumları oluyor (kızların erkeklere)

Yapma gozun seveyim nasil 180hepsinin boyu senin boyun kac kucuk kaliyormusun yanlarina
    Ben topuklu giip geleyim bosnaya

benim boy 181 felan zor kurtarıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.