arkadaslar ben manesde serverinda oynuyorum +5 10 tane rouge chitinim var bunlardan +7 chitin cikartmak istiyorum. Yakmak icin tam+7 20 tane fp var bide +7 cleaver var sizce +7 cikar mi? +6 olmasinin % nedir. +7 olmasinin %? nedir. daha fazla chitin mi alayim yoksa bunlardan +7 cikar mi?
bak şimdi chitin i koy bus u en üstün en sğadaki kutusuna koy +6 olacak... ama hepsini birden yapma 1 tane +6 bas bekle biraz anvili kapat sonra tekrar aç diğer chitin i +6 ya bas ben +7 chitin setimi böyle yaptım +6 oluyo +7 içinde 1 gün falan beklesin +6 chitinler 2 tane fp +7 patlat chitini koy bu sefer bus u kutulardan tam ortadakine koy... yani 2.satırın ortasındaki kutu... hadi iyi şanslar..
quote:
Orjinalden alıntı: 4ewerrip
14 iteni ardarda yaktim sonra bidaha bole islere girmem
anvil bi yakmaya başlarsa daha durmaz.. baktın 3 tanesi yandı daha fazla kasma 2 saat sonra falan git dene...
quote:
Orjinalden alıntı: AsAs_BoY
quote:
Orjinalden alıntı: 4ewerrip
14 iteni ardarda yaktim sonra bidaha bole islere girmem
anvil bi yakmaya başlarsa daha durmaz.. baktın 3 tanesi yandı daha fazla kasma 2 saat sonra falan git dene...
hakkaten resmen otomatige baglıo yakmayabasladımı ama evden oynuosan gece bas. ben dc olmustum 4 tane chitini +7 yaptm +5 ten 1 tane horndanda +7 den +8 yaptım. ama neredeyse kimse yoktu serverda tabi o an ne bassam olacak sandık arkadan 3 tane daha chitin satın aldım +5 hepsi yandı anladım ki dc olup girdikten 3 5 dakkada bastın bastın yoksa anwill basıo
upgrade yaparak zzzz bu konu ne ya bole +5 chıtın lol
Rahat 4-5 tane çıkar
Bayaa bi itemin varmış onlardan 3-4 tane çıkar herhalde.Korkunun ecele faydası yok bas geçerse dewam et geçmezse oyunu bırak..Gerçek hayata dön.
10 chit3in varsa 5 tane garati sana çöıkarırım ama 5 taneden sonra kaçtane çıkarsa benim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme