Bildirim
5 DAKİKADA İNGİLİZCE ÖĞREN TÜRKÇE ALTYAZILI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
-
Hocam ben unide hazırlık okudum 8 ay. En son kurda bıraktım okulu. İntermediate seviyesine kadar gelmiştik. Unuttuklarimi hatırlamak istiyorum. Videolariniz güzel takipteyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkür ederim.. eğer ilgi olursa devam edeceğim tabiki... açıkçası benim içinde bir tekrar oluyor.... -
-
devamıda gelsin ben a2'den bir türlü seviyeyi atlatamadım. -
Hocam öncehttps://forum.donanimhaber.com/gunluk-konusma-kaliplari-ile-ingilizce-ogren--136905609 bu konunuzu görmüştüm.Favorilere eklemiştim. Altyazı eklemeniz çok hoş olmuş burada. a2-b1 segmentindeyim. Buralara ulaşır devam ederse videolarınız gerçekten kendimi şanslı hissedeceğim. -
Valla abone olup desteklerseniz tabiki motivasyonum artar ve ben de 1 kişi bile izlese burada dersleri yapmaya devam ederim... -
tabiki eğer izliyor abone olup destekliyorsanız neden devam etmeyelim.. maksat emek boşa gitmesin... -
-
-
-
-
-
-
Benzer içerikler
- ingilizce öğrenmek zor mu
- hafta sonu yaptıklarımızın ingilizcesi
- udemy ingilizce kurs önerisi
- ingilizce 10,000 kelime pdf indir
- yabancılarda nah ne demek
- dünyada en çok konuşulan diller
- hatasız çeviri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X