Ole Oturuordum Hayatımda Ilk Defa Sıır Yazmak Geldı Icımden Bende Yazdım Sızınle Paylasmak Istedım..
Söyleyemem Derdimi Kımseye Yor Bır Anlayanım Yardımcı Olanım Kahpe Dunyada Kalmısım Bır Basıma Nevar Bır Elımden Tutanım Destek Olanım Olsaydı.
Yalnızlık Nedir Bılmezdım Takı O Cekıp Gıdene Kadar Hergece Bekledım Belkı Gelırde Tekrardan Elımı Tutar Dıye Gelmedım Bekledım Gelmıyordu,Gelmıcektı...
Inandırdım Kendımı Zamanla Ama Kolay Olmuyordu Kabullenmek Koyuyordu Insana Bukadar Yıl SOnra Yanlız Kalmak Bır Umuttur Ya Bekledım Hep Bekledım Ama Ona Daır Gelen Tek Sey Ozlemıydı!!!
Bu da benim şiirimden bir parça ;
Gözyaşlarım bir yağmurdu , sensizlikte bedenimi sel aldı Yüzüme bakıp gülümsesen bilki güneş açardı Ve o an hüznüm mutluluğumu görür hemen kaçardı Yıldızlarım sayende yıllar sonra ışık saçardı
Günlerdir odamın duvarına 2 gölge yansımakta Biri azrail eminim diğeri artık bu satırlarda Suratına tükürmeyişimin nedeni saklı hatırlarda Gönlümün evini yıktın şimdi kalıyorum çadırlarda
quote:
Orjinalden alıntı: gkhnzn
Bu da benim şiirimden bir parça ;
Gözyaşlarım bir yağmurdu , sensizlikte bedenimi sel aldı Yüzüme bakıp gülümsesen bilki güneş açardı Ve o an hüznüm mutluluğumu görür hemen kaçardı Yıldızlarım sayende yıllar sonra ışık saçardı
Günlerdir odamın duvarına 2 gölge yansımakta Biri azrail eminim diğeri artık bu satırlarda Suratına tükürmeyişimin nedeni saklı hatırlarda Gönlümün evini yıktın şimdi kalıyorum çadırlarda
Guzel Bır Calısma Tebrık Ederım..
Teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme