Şimdi Ara

5 Etapta Ygs Incelendi. Icerde ------>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugun aldm. Merak edenler varmış. Nasıldır yazayım dedim. Oncelikle her dersten birkaç test cozdm. Cok detayli bilemiyorum.
    Tr: 2 test paragraf cozdm. Yeni çıkan kapsulden basitti. Denge seviyesindeydi denebilir.
    Mat: Problem testi cozdm. Orijinal mantık problemleriydi. Oyle yok bilmem kumesteki ayak sayısı, yok sınıftaki kiz erkek sayisi gibi sorular degil yani. zorluk olarak buda dengenin problemleri zorlugundaydi.
    Fizik: Fiziğin doğası kismini cozdm. Ilk kez bu konuda Osym ye yaklasan bi test gordum. Birkaç klasik soru vardi ama gerisi guzeldi bnce.
    Geometri: Ygs geo olduğu cok belliydi. Lys deki gibi zor değildi. Basit tutmuslar bnce.
    Kimya: Bildiğimiz kimya işte. Belli kalıplar dışına cikilamayan bir ders.
    Biyoloji: Ygs tipi güzel yorum soruları vardı. Beğendim.
    Sozel kismina öyle bi baktm da tarihte sanki bilgi soruları da vardi. Coğrafya güzeldi.

Ben şahsen herkese tavsiye ederim. Cok zor olmasada orijinal bir kitap. Çözümleri de var. Mutlaka katkı sağlar.

Önemli Edit: Arkadaşlar herkesin düşüncesi farklı olabilir. Siz kitabı almadan inceleyin yinede. Örneğin bn Karaağaç Yayınlarını begenirken birçok kişi beğenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HedefIlkBİN -- 29 Kasım 2015; 11:54:55 >

• Deneme tavsiyen var mı bro
  • Bi kac resim atsan spr olcak
  • Apotemi Mat-Fen ( Hem ygs hem lys) Denge ve yeni cikan kapsuller iyi ama yeni cikan kapsulun mati basit. Kalan dersleri alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HedefIlkBİN

Apotemi Mat-Fen ( Hem ygs hem lys) Denge ve yeni cikan kapsuller iyi ama yeni cikan kapsulun mati basit. Kalan dersleri alınabilir.
    var ol
  • quote:

Apotemi Mat-Fen ( Hem ygs hem lys) Denge ve yeni cikan kapsuller iyi ama yeni cikan kapsulun mati basit. Kalan dersleri alınabilir.

Apotemi matematik güzel baya ama feni bana baya başlangıç seviyesinde geldi
  • quote:

Hangi yayının bu kitap ?
  • Buyur
  • HedefIlkBİN H kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum bu arada yeni kapsüller sence nasıl ?
  • http://www.femmarket.com/YGS-5-Hamlede-Soru-Bankasi,PR-46.html

bu kitap değil demi? Geçen seneden pek iyi değil diye hatırlıyorum da yanlış hatırlıyor olabilirim.

Bu değilse linkini atar mısın sana zahmet?
  • Mat kolay kalmış. Tr ve feni cok begendim. Sosyali incelemedm ama tahminimce güzeldir. ( akildakalici)
    Bnm dediğim buhttp://www.femmarket.com/YGS-5-Hamlede-Soru-Bankasi,PR-46.html#action=productPanel&id=1307 (aquas)
  • nickinize gore uygun bi kitap diyorsunuz dimi.sonra bos yere almayalim.yanlis anlma benim hedef o kdar degil yani onun on kat daha dusugu:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSky_

nickinize gore uygun bi kitap diyorsunuz dimi.sonra bos yere almayalim.yanlis anlma benim hedef o kdar degil yani onun on kat daha dusugu:)))

Bn ygs düzeyinde dyorm. Hardcore bekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HedefIlkBİN -- 29 Kasım 2015; 12:09:46 >
    yok bende tam ygs seviyesinde istiyorum ozellikle ygs tarzi fizik hic yok piyasada bildiginiz var mi baska hocam ozellikle fizik icin?
  • quote:

yok bende tam ygs seviyesinde istiyorum ozellikle ygs tarzi fizik hic yok piyasada bildiginiz var mi baska hocam ozellikle fizik icin?

Ygs için bilmiyorum ama Lys soru tiplerine en yaklaşan fizik kitapları: Ygs Ekstrem fizik ( yanlış yazmadm. ekstrem ygs fizik , lys soru tipine en yaklasan kitaplardan biri) ve fen bilimleri cizgiustu lys fizik s. b)
    tmm sagolun hocam
  • quote:

quote:

Ygs için bilmiyorum ama Lys soru tiplerine en yaklaşan fizik kitapları: Ygs Ekstrem fizik ( yanlış yazmadm. ekstrem ygs fizik , lys soru tipine en yaklasan kitaplardan biri) ve fen bilimleri cizgiustu lys fizik s. b)

Kitabın özelliği nedir hocam ? Neden Lys tarzına uygun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MABLC

quote:

quote:

İşlem az yorum cok. Degisik sorular var. Gerekli yerlerde işlem sorulari da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HedefIlkBİN -- 29 Kasım 2015; 12:08:59 >

• MABLC kullanıcısına yanıt
    bu 5 etapta ygs, 5 hamlede ygsyle ayni degil dimi benzerlik var mi sorularda ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MABLC

quote:

quote:

İşlem az yorum cok. Degisik sorular var. Gerekli yerlerde işlem sorulari da var.

Palme + Fem gidiyorum , aklıma şimdi Ekstrem'i sokma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.