Şimdi Ara

5 Eylül Pazar Pokémoncular İftar Buluşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Mübarek Ramazan ayı bitmeden bir iftar buluşması yapalım diyorum.Zaman ve durum bakımından müsait olan arkadaşlar buraya cevap atarak bildirirlerse sevinirim.Ayrıca cep telefonlarınızı yazın ki birbirimize ulaşabilelim.Zaman uymuyosa size uyan zamanı yazarsanız bizim için hayırlı olur.Kalın sağlıcakla...
    Yer:Bakırköy Carousel Önü
    Saat:16:30

Yapılacak Şeyler:
    16:30-17:00 Dolaşma Konuşma Muhabbet
    17:00-18:30 İsteğe göre Ps cafede pes oynarız veya internet cafede Hl Cs tarzı kapışırız.
    18:30-19:00 Sahile akarız
    19:00-19:30 Sahilde muhabbet falan ettikten sonra yavaş yavaş kalkarız ve Town Center'e yol alırız.
    19:30-20:30 Town Center Burger King'de Menülerimizi alırız iftarımızı yaparız yediklerimizi hazmederiz.
    20-30 ve Devamı Minibüsle gidicek olanları durağa kadar bırakırız.Fotoları kim çektiyse bu konuya koyar.Diğerleri bakar bizim yaşatmaya çalıştığımız Pokémoncu Buluşmalarına aradan bazıları salak yorumlar yapar ve sonra susar.

İftar Buluşmasına Katılanlar
    1-CrasHh
    2-Catres
    3-PR0_BJK
    4--Rizeli53-
    5-Türkcan.
    Buluşmadan Kareler:
    -

Buluşmanın Özeti:

16:00da evden çıktık Oğul'la Dia'nın orada buluştuk.Adam Haklı Beyler telefon kulübesinin önünden geçip Carousel'e vardık.Carousel'e vardığımızda Türkcan reis bizi bekliyordu.10Dk oturup muhabbet ettikten sonra Sertaç ufukta göründü.Tam Kaan gelmicek derken 15dk sonra Kaan da geldi.Nereye gitçeğimiz konusunda kararsızdık.Pes yapmaya gidecekken kararımızı İnterner Cafe olarak değiştirdik.
    Counter Strike
    Başta Türkcan'la ben olduk.Kaan hayvani oynayışıyla herkesi solladı.Daha sonra Türkcanla ben itiraz ettik.Ben Kaan'la oldum.Kaan yine hayvani oynayarak oyundan soğumamızı sağladı.
    Serious Sam 2
    Counter'dan sıkıldıktan sonra Serious Sam'e başladık.2-3 bölüm oynadıktan sonra rekabet olmadığı için bıraktık.
    Age Of Mythology
    Türkcan'la ben , Kaan'la Sertaç oldu.Türkcan Poseidon, ben Seth , Kaan Odin ,Sertaç Hades oldu.Başta Kaan ve Sertaç Türkcan'ın surlarını saldırdılar.Ben bu sırada Anubis ve Mancınık ordumla Sertaç'a 2-3 kez saldırdıktan sonra Sertaç evsiz(Homeless Dude) oldu.Kaan Sertaç'ın işçilerini kendi ülkesine kaçırdı.Ben Mancınık'larla saldırmaya hazırken Türkcan da defansif oynuyordu.Kaan'ın defansı az gelişmiş olduğu için hemen yalama oldu.Tam yenilcekken arkadaş 3-4 kere O CANADA yazmış.Üstüne ben sen mi hilecisin diyerekten O CANADA ve WUV WOO combo yaptım.Bayağı incittik.Sonra arkadaş yenilmeye hazmedemeyip Victory hilesini yaptı.

İnternet Cafeden çıktıktan sonra PS3 Cafe'ye gittik.
    Pes'in Efendisi Crash
    Arkadaşların cahilliklerine sığınarak onlara Pes'i öğrettim.Bile bile kötü oynadım alışsınlar diye.Gol atsaydım hepsi üzülcekti bu yüzden kendimi kötü oynamaya programladım.Kaan'ın golleri 1 frikikten 1tane kafa golü diğerleri kaleciyi çalımlayarak toplam 4 gol attı.Sonra arkadaşlar iftara 15dk kalmasına rağmen halen daha maç yapmak istediler.
    Maçın Adamı bendim.

İftar Menüsü
    Hızlıca Town Center'a gittik.Burada çok yaşlı olduğu için kalabalık olmuyordu o yüzden burada iftarı açmak istedik.İftarı 20dk geç açtık.Muhammet Reyisin kıyağı sayesinde hızlıca menü aldık.

Küçük Dedeler
    İftarı bitirmiştik tam asansöre biniyorken 4.Kat'a iki küçük çocuk girmek istedi.(4.Kat karanlık ve boştur.)Biz bunların amaçlarının kötü olduğunu anladık ve engelledik.
    Bakınız:Alt kattaki zemin kaygan yazısını kaldırın.Onaylandı.Roger That!Go go go!

Buluşma'nın Sonu
    Dondurmamızı yedik birkaç apaçi fotosu çekip ayrıldık.
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 5 Eylül 2010; 22:16:57 >

• Allah kabul etsin emre abi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PokemoN__

Allah kabul etsin emre abi :)

Cümlemizin.
  • Keşke istanbulda olsam bende gelirdim o zaman.
    Ve Allah kabul etsin Emre Abi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Im Crazy

Keşke istanbulda olsam bende gelirdim o zaman.
    Ve Allah kabul etsin Emre Abi...

Keşke.İstanbulda olsa gelebilecek birkaç kişi daha var ama maalesef.
  • Yaz reis.PES 2010 + Burger King
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Yaz reis.PES 2010 + Burger King

Tamamdır kanka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burger'e gelirim pes pro tek gider

Yaz kanka beni de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Burger'e gelirim pes pro tek gider

Yaz kanka beni de.

Yakışır kanka.
    Zaman geçsin diye ben de fazla oynamam ama eğlence olsun diye aramızda bir turnuva yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Burger'e gelirim pes pro tek gider

Yaz kanka beni de.

Yakışır kanka.
    Zaman geçsin diye ben de fazla oynamam ama eğlence olsun diye aramızda bir turnuva yaparız.

Emre oynarken Kaan oynamam diyorsa işte bir yamukluk var demektir.Saat 17.00 gibi buluşuruz ayrıca dimi ?

• Buluşma nerde acep? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlite

Buluşma nerde acep? :D

Cidden onu belirtmemiş.Sanırım Bakırköy olur.
  • Allah herkesin orucunu kabul etsin.Hayırlı buluşmalar.
  • Amiin, cümlemizin. Keşke gelebilseydim ama burdan 11 saat. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Scarlite

Buluşma nerde acep? :D

Cidden onu belirtmemiş.Sanırım Bakırköy olur.

Evet yine bizim mekanda.
  • Başka kimse gelmiyor mu ?
  • İstanbulda olsam gelirdim.
  • Konu güncel.
    Hadi başka gelen var mı?
  • Ekleyebilirsin ama tam garanti değil gelemem belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkcan.

Ekleyebilirsin ama tam garanti değil gelemem belki

Aman geçen seferki gibi olmasın da
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.