Şimdi Ara

5'İNCİ KOR. 105'İNCİ TOP. A. K.LIĞI ÇORLU TEKİRDAĞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
29.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Devrecelik var mı ?
    gibi sorulara bir yanıt bulsak temiz olacak :)
  • @Kevin_romeo
    aynen..
  • Arkadaşlar ben sınava da orada girmiştim. Pazar günü Esenler'den 12-1 arası otobüse binip 2 civarı teslim olmayı düşünüyorum. Saat 2 gibi askeriyenin kapısında olacağım, gelecek varsa beraber gireriz. Onun dışında Çorlu'yu bilmediğimden buluşmak için bir yer öneremiyorum :)
  • Ben Tekirdağ üzerinden gelicem.. Daha yakın Çorlu' ya.. 11:30 gibi Tekirdağ otogarda olucam.. Bişiler yiyip Çorlu' ya doğru yola çıkmayı planlıyorum.. 15:00 gibi de teslim olurum muhtemelen; tabi hava durumuna bağlı :)
  • beyler branşları da yazarsak iyi olur :)
  • arkadaslar merhaba bende ıstanbuldan gelıcem pazar 2 gibi orda olurum benımde sınıfım bakım okulu benım patronnumda orda yapmıs dagıtım olmuyor orda dedi soguk oldugu dogru evt ...görüşmek dılegıyle pazar günü bilg.mühendısı varmı aranızda
  • @emriko
    inşallah dağıtmazlar :)
  • valla öle dedi arkadasım kısaları zaten göndermıomus dagıtıma..dün bı arkadas forumun chat sıtesınde ayvayı yedın orası jiletci tınercı dolu dedi benım arkadasta orda hatta kolları dövme dolu dedi zor vukuatlılar hep orda dedi ama ne kadar dogru bılemıycem tbi korkutma mı yaptı artık nedir
  • çorlu güzel yerdir. çarşısı renklidir. orion ve avantaj alışveriş merkezi vardır. çarşı izninde yer içer güzel vakit geçirirsiniz. insanı iyidir. kızları güzeldir.

birde bu bilgiyi buldum arkadaslar ...
  • Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı BAKIM
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı Bkm. Er.
    Gideceği Sınıf Okulu /
    Eğitim Merkezi 5'inci Kor. 105'inci Top. A. K.lığı
    ÇORLU TEKİRDAĞ

Arkadaşlar yarın isimlerimizi filan alırız. Ama önce dedeleri bekliyoruz, hadi artık bize bi kulak verin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreadmoore -- 10 Aralık 2010; 17:20:31 >
  • Selam,
    105. Topçu alayı mı.
    eğer öyleyse güzel bir yer. her türlü olanak var. çok düzgün bir birliktir. duşundan tut hamamına yemeklerine kadar harikadır. tabi gittiğinden düşeceğin bölük - bataryada çok önemli burda.

Kafan rahat olsun. güzel bi yere gidiyorsun. çarşıya çıtkığında adam gibi herşeyi olan bir yer. alışveriş merkezi var sinema bowling bar restoran ne istersen var.çorlu merkezi de iyidir herşey elinin altında.

Bende senin gibi aralık dönemi gitmiştim. tek dikkat etmen gereken çok soğuk oluyor. çok rüzgar alıyor orası. mutlaka seni üşütmeyecek sıcak tutacak kıyafetleri al yanına.

daha fazla bilgi istersen. soruların varsa her zaman cevaplayabilirim.
    çorlu konusunda gönlün rahat olabilir. ben ve arkadaşlarım şahsen güzel bir askerlik geçirdik orda. problem yaşamadık.

askeri malzemeler satan yere git orda söle çorlu topçu çıktığını uygun malzemeyi verceklerdir. ama en önemli şeyler. bol bol çorap iç çamaşırı içlik. yeşil tshirt fln.
    öle traş takımı sabun tarzı şeyleri saymıyorum bile:)

en çok kullanacağın şeyler çorap iç çamaşır içlik ve tshirttür. seçim sana kalmış istersen bol bol al. çarşıya çıkamayacağın 1 ay boyunca kullanıcak kadar. istersen ben yıkarım diosan az al yıkayarak kullan. ama tavsiyem yıkama işiyle hiç uğraşmaman. gerçi kışlada çamaşırhane var. ve baya iyi çalışıyor. her hafta yıkama günü çamaşırlar ve nevresim takımları yıkanıyor. ama kişisel giydiğin şeyleri kullanıp atmanı tavsiye ederim. çok daha kolay oluyor. çarşıya çıktyığında yenilersin. çok ucuz zaten hepsi

buda dıger forumlarda arkadasların yazmıs oldugu bı bilgi.

• Çorluya Gelmeden 5-10 km Önce e-5 Üzerinde Sağda Askeri Havaalanı Tabelası Var Önündede Bir Uçak Maketi.. İşte sizin Nizamiyenizde orada . İki Nizamiye Girişi Yan yana e-5 üzerinden 100 mt içerde. istanbuldan otobüsle gececekler Çorlu otobüsüne binerlerse şehre girmeden önünde inebilirler. yada inmeden çorluda gezip 10-15 dakkada gecen silivri arabalarına binip geri dönebilirler. Havaalanından gidenler metroyla yenibosnaya gecsin ordan silivri arabasına binsinler (1-1,5 saatte silivri) silivridende çorlu dolmuşlarına (20 -30 dakika
  • Bu bakım er ne iş yapar acaba topmu temizliycez oralarda yoksa .
  • burda girdim sinava, baya istedim buraya geleyim falan diye, ama ISTANBUL KUCUKCEKMECE cikti :)))

hayirli olsun, corlunun ayazi saglamdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

burda girdim sinava, baya istedim buraya geleyim falan diye, ama ISTANBUL KUCUKCEKMECE cikti :)))

hayirli olsun, corlunun ayazi saglamdir

cok güzel arkadasım senın yerde hayırlı teskereler hepımıze...
  • amin devrem, cumlemize :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker444

Bu bakım er ne iş yapar acaba topmu temizliycez oralarda yoksa .

arkadasım valla benımm abim balıkesırde yaptı bakım okulunda öle bellı bı görevı yktu ne iş verırlerse gunluk işler ..kimsenın bısey yaptıgı yk normalde ..
  • Arkadaşlar hepimize hayırlı olsun...
    Bende Konya'dan geliyorum.
    Topçu er.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan dh -- 10 Aralık 2010; 18:36:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emriko

Selam,
    105. Topçu alayı mı.
    eğer öyleyse güzel bir yer. her türlü olanak var. çok düzgün bir birliktir. duşundan tut hamamına yemeklerine kadar harikadır. tabi gittiğinden düşeceğin bölük - bataryada çok önemli burda.

Kafan rahat olsun. güzel bi yere gidiyorsun. çarşıya çıtkığında adam gibi herşeyi olan bir yer. alışveriş merkezi var sinema bowling bar restoran ne istersen var.çorlu merkezi de iyidir herşey elinin altında.

Bende senin gibi aralık dönemi gitmiştim. tek dikkat etmen gereken çok soğuk oluyor. çok rüzgar alıyor orası. mutlaka seni üşütmeyecek sıcak tutacak kıyafetleri al yanına.

daha fazla bilgi istersen. soruların varsa her zaman cevaplayabilirim.
    çorlu konusunda gönlün rahat olabilir. ben ve arkadaşlarım şahsen güzel bir askerlik geçirdik orda. problem yaşamadık.

askeri malzemeler satan yere git orda söle çorlu topçu çıktığını uygun malzemeyi verceklerdir. ama en önemli şeyler. bol bol çorap iç çamaşırı içlik. yeşil tshirt fln.
    öle traş takımı sabun tarzı şeyleri saymıyorum bile:)

en çok kullanacağın şeyler çorap iç çamaşır içlik ve tshirttür. seçim sana kalmış istersen bol bol al. çarşıya çıkamayacağın 1 ay boyunca kullanıcak kadar. istersen ben yıkarım diosan az al yıkayarak kullan. ama tavsiyem yıkama işiyle hiç uğraşmaman. gerçi kışlada çamaşırhane var. ve baya iyi çalışıyor. her hafta yıkama günü çamaşırlar ve nevresim takımları yıkanıyor. ama kişisel giydiğin şeyleri kullanıp atmanı tavsiye ederim. çok daha kolay oluyor. çarşıya çıktyığında yenilersin. çok ucuz zaten hepsi

buda dıger forumlarda arkadasların yazmıs oldugu bı bilgi.

ilgilendiğin için teşekkürler
    ben bi traş takımıyla gidecem çünkü herkes gideceğin birliğin kantini falan var ve onlarda veriyormuş bazı eşyaları doğrumudur
    ?

• 105. topcu alayini amerikanlar yapip bize vermis, sinava gittigimde komutan soylemisti. on numara duzgun biyer, dedigim gibi soguk saglam olur. istanbulda yagmur yagdimi orda kar yagar :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.