m acoustik bu forumda ve diğer forumlarda pek övülen bir marka değil cadence nin de csa serisi dışında diğer serileri gayet iyi csa serisi de fason üretim yani gerçek değil eğer çok zorlamaz diyorsan bence cadence tecrübeliler ne der bilemiyorum
Tavsiyeleriniz için teşekkürler birkaç gune kadar alip performansını paylaşırım
merakla bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: TR0XT
quote:
Orijinalden alıntı: reis050
quote:
Orijinalden alıntı: TR0XT
m acoustik bu forumda ve diğer forumlarda pek övülen bir marka değil cadence nin de csa serisi dışında diğer serileri gayet iyi csa serisi de fason üretim yani gerçek değil eğer çok zorlamaz diyorsan bence cadence tecrübeliler ne der bilemiyorum
Tavsiyeleriniz için teşekkürler birkaç gune kadar alip performansını paylaşırım
merakla bekliyorum
M-acoustic 800.5 5 kanal amfi yi aldım 4 adet pionner 500 watt 90 rms oval 2 adet pionner 600 watt 100 rms 1 adet pionner 1000 watt 300 rms kabinli subwoofer bagli amfiye ana unite pionner 1650 ub idi fena ses vermiyordu ama pionner deh 9650 bt aldım dun bağladım teyp çıkışları bosta sesi cok tatminkar amfi harbi saglam kesme ısınma tık yok maşallah teyp cikislarina 4 adet tweeter baglicam tavsiyelerinizi bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme