Şimdi Ara

5 kanal anfi yardımmm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yardımlarınızdan dolayo teşekkür ederim şimdiden benim elimde olan ürünleri yazayım ben ona uygun bir anfi 5 kanal önerilerinizi bekliyorumm.. ana ünite olarak Kenwood KDC U-7046Bt teyp, Hertz hx250 450w rms veren bi 25 cmlik subwoofer, 2 set JBL GT0- 6508 comp var 70w rms, xXx 3.5 farad capasitor var birde bu sistemi kaldıracak bi anfi arıyorum biraz göz gezdirdim internette bi modele takıldım biraz xetec xi 172.5 5 kanal anfi 4ohm da 4x90w + 300w veriyor 2ohm da 4x120w + 500w rms olarak yazıyor önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler....

5 kanal anfi yardımmm

• Yeni sistem kuruyorsunuz sanırım birkaç noktaya deyinmek istiyorum;

Seçtiğiniz anfiinin rms değeri hoparlörlere nazaran fazla düşük olmamalı ki seste sonlara doğru hoparlörleriniz dengesiz hareketlere maruz kalmasın. ileriye dönük düşünüyorsanız anfi hopralörlerden güçlüde olabilir. Buda dikkatli bir gain ayarı gerektirir. Güçlü bir anfide zayııf hoparlör kullanıp, hoparlörlerinizin zarar görmesini istemiyorsanız gain ayarınızı hoparlörün rms gücüne göre ayarlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupeR_MarıO -- 19 Aralık 2011; 1:07:38 >
  • verdigin bilgi icin tesekkur ederim oncelikle benim istedgm su bu runler suan elimde mevcut tek eksigim anfi bu degerlere uygun 5 kanal anfi tavsiye edebilirmisin? Orda yazdgm anfi nasil sizce yeterlimidir?
  • fiyat bütçe ne kadar bilmiyorumda gördüğüm kadarı ile kalite konuşturuyorsunuz. benim tavsiye alpine olacak MRX-V60 4X50W+1X200W rms bir cihaz ayrıca anfi çkışı olmayan teyplerde direk hoparlör çıkışlarına bağlanabiliyor ve remote sinyal kablosuda istemiyor teyp açılınca hoparlör sinyallerinden anfi otomatik açılıp kapanyor. ancak pahalı bir anfi olduğunu belirteyim bin tl civarında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.