Bildirim
5 kanalli sistem tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
teybi belirtirmisin? tam marka model.
ön kapılar için infinity ref 6500cx sahibindende sıfırı 269tl ye mevcut. 3ohm 90w rms dir.
arka kapılar için yine sahibindende favorilerime eklediğim şu ürüne bak derim. cadence cvl 65 3ohm 120w rms, bir tizde sorun var diyor ama düzeltilebilecek bir durum, muhtemelen sargısında kopukluk vardır, tamiri mümkün. fiyat 180tl ye falan bırakırsa uygun bir kolon arka kapılar için. kargo dahil 200tl ye gelir. hangi ildesiniz bilmiyorum ama bu tizleri 20tl ye tamir edebiliyor elektronikçiler. ihtiyacım olsa hemen alırım ama ihtiyaç yok şuan.
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-cadence-cvl-65-16-cm-120-rms-guclu-ve-kaliteli-409247637/detay
subwoofer jbl 30cm 1000w olur
anfi xetec 172.5 700tl. ikinci el temizleri daha uyguna bulunur.
2. el düşünürsen cadence fx500 veya cadence f100 öneririm, ama araştırmak lazım.
teybin kaç rca çıkışı var o lazım birde deck dönüştürücü lazım mı değil mi, teybin modelini yaz o konuyuda netleştirelim.
edit: imla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cadence f.100 var bi tane 450 tl istiyor. Infinity ler guzel cadence tizlerle infinity tizler ağir gelebilirmi 2. Mid takiminda arkaya baglatmak istediklerimde tizleri takmak istemiyordum.
Xetec 172.5 le cadence f.100 ozellikleri ayni gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: palm68
Cadence f.100 var bi tane 450 tl istiyor. Infinity ler guzel cadence tizlerle infinity tizler ağir gelebilirmi 2. Mid takiminda arkaya baglatmak istediklerimde tizleri takmak istemiyordum.
Xetec 172.5 le cadence f.100 ozellikleri ayni gibi
tiz konusu kişiden kişiye değişir hocam, bazısı tiz sese katlanamaz, bazısıda sever. zevkine göre ayarlamak en güzeli. bana sorarsan 4 tweeter olabilir, fazla gelirse tiz ayarı teypden kısılır. 2. el cadence f100 temizse 450tl normal. 2. el xetec 172.5 de 400tl civarıdır. cadence anfi kalite olarak daha iyidir. infinity ref 6500cx şu aralar f/p bir üründür. cadence cvl 65 ürünü için şahısla telefonda görüştüm, 195tl kargo dahil gönderirim diyor. crossoverları falan fotoğraflarda yok ama crossoverları mevcutmuş.
-
Ana sistemi yazmayi unutmusum kusura bakma pioneer 1400 mhv cift anfi cikisli nasil bu sistem i kaldirirmi
quote:
Ana sistemi yazmayi unutmusum kusura bakma pioneer 1400 mhv cift anfi cikisli nasil bu sistem i kaldirirmi
çift rca olması iyi oldu, gönül isterki 3 rca çıkışlı prof teyp olsun teybin kendi rca çıkışlarından 1 tanesi ses için, diğeri subwoofer içindir. menüde subwoofer diye bir ayar göreceksin, işte bu orda işe yarayacak. teybin ses için olan 1 rca çıkışını anfinin front girişine, teybin subwoofer rca çıkışını anfinin subwoofer girişine takacaksın. 1 tane deck dönüştürücü lazım. teybin arka çıkışlarına 1 tane deck dönüştürücü takıp, anfinin rear girişine bağlayacaksın. tesisatçılar abi decke gerek yok y kablo ile hallederiz derse sen ısrar et deckini dediğim şekilde taktır.
-
Cadence f100 aldim ikinci el 400 tl
Morel maximo ultra 602 sifir 400 tl yede bunlari aldim
Eski sistemden kalanlar
Pioneer ts a6992S 460 wat 80 rms oval
Sub 1500 wat 250 rms jamesom 38 cm
Pioneer 1400 ub ana unitemiz ayni
Kablo setim cadence eski sisteminden kalan 8 ga
Neler ekleyebiliriz neleri cikaralim
Youtube da sub jbl p1222 dinledim tonlamasi cok guzel
Onun gibi benim anfinin kaldiracagi bi sub laziim
quote:
Cadence f100 aldim ikinci el 400 tl
Morel maximo ultra 602 sifir 400 tl yede bunlari aldim
Eski sistemden kalanlar
Pioneer ts a6992S 460 wat 80 rms oval
Sub 1500 wat 250 rms jamesom 38 cm
Pioneer 1400 ub ana unitemiz ayni
Kablo setim cadence eski sisteminden kalan 8 ga
Neler ekleyebiliriz neleri cikaralim
Youtube da sub jbl p1222 dinledim tonlamasi cok guzel
Onun gibi benim anfinin kaldiracagi bi sub laziim
o teyple o sistemden kaliteli ses alamazsınız. 3 çift rca lı profesyonel teyplere bakmanlısınız. 2. el falan da olur. -
Anfide kanal coğaltici var o kurtarmazmi baskan 2. El teyp onerin ne olur
quote:
Anfide kanal coğaltici var o kurtarmazmi baskan 2. El teyp onerin ne olur
yok hocam dene istersen ama kaliteli ses için prof teyp şart. bak morel bi,le aldın, teybide al
pioneer 9650bt kurtarır. -
Teyp alirsak sub dan vazgecmek zorunda kalcam jameson sub yanana kadar devam edim
quote:
Teyp alirsak sub dan vazgecmek zorunda kalcam jameson sub yanana kadar devam edim
teyp daha acil, sonuçta subu değiştirmek 5 dkklık iş, teyp ise demirbaş
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-orjnl-pioneer-454063678/detay
Soyle bitane buldum iş yaparmiki usb baglaniyormus ara kablosu ile
quote:
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-orjnl-pioneer-454063678/detay
Soyle bitane buldum iş yaparmiki usb baglaniyormus ara kablosu ile
modeli neymiş bunun? 2006 ların cihazı gibi duruyor. cihazı deneme imkanınız varsa bu tip teypleri denemeden , yakından bakmadan almayın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X