Şimdi Ara

5 lahmacun + Ayran + Salata = 6 tl (Adana) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
2
Favori
7.154
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • karışık pide ve kaşarlı pidesi favorim. lahmacun da gayet başarılı ve lezzetlidir
  • İstanbulda yapılan 1 lahmacunun masrafı 2tl. Buna kar,kira,giderler dahil değil.

Bunlar en iyi ihrimalle kırmızı mercimek, en kötü ihtimalle kedi eti falandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Böyle salaş mekanlar sanılanın aksine lezzetli oluyor. Ekşide,dh'de bedavadan reklamları yapıldı. Hiçbir kayıpları yok adamların. Adana'da olsam giderdim.
    Lezzet? Sağlık? tarafını seç?

• Şu adanadaki meze kültürüne hastayım en dandik şeye bile 2 3 tane tabak geliyo yanında.
    Keşke tüm Türkiyeye yayılsa.
  • Yiyip de yaşayan var mı merak ettim

• O altı lahmacunu toplasan zaten bir tane lahmacun ediyor. Fiyat normal.
  • Erkek eşek etindense lezzetlidir
  • Hani 7 tl lahmacun deyiyyyylerdi demek ki kombol halinde 6 tl 'ye bile verebilen oluyormuş, o yüzden 10 tl 'ye satan varrrrr 4,5 tl 'ye deeeeeee 6 tl 'ye kombo yapanda. :)
  • DH ölücülerini öldürmeye teşebbüs
  • Çakmacun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    Urfa'nın yerlisi lahmacun çiğköfte diisardan yemez hocam zaten evlerde her hafta illa yapılıyor yiyenler Urfalı olmayanlar bende urfaliyim ordan biliyorum

• Ney ney ney?Konaoğlu mahallesinde lahmacun yemek?Ne diyün sen?

İntihar etmek isteyen varsa siyanür almak yerine buraya gitsin.Zehirlenip, masrafsız şekilde gidebilirsiniz
  • Minnak kıymalı yapmışlar minyatür hepsini birleştirsen bir lahmacun ediyor zaten 1 kıymalı ayran salata 6₺ pahalı bile bence verdiği ayran 50kr bile değildir salata desen ufak lahmacun 5₺ ye geliyor pahalı bence

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.