bence 4,5 mt. mesafe için 40 veya 42" ekran yetecektir. samsung r serisi tavsiye ederim.
olmaz 40-42" izlenme mesafeleri çok konuşuldu yazıldı
quote:
Orjinalden alıntı: _crash_
Valla kim neye göre iddia ediyor bilemiyorum ama Samsung plazmamda gayet güzel ps3 oynuyorum burn in filanda hikaye...
10 saat hiç oynamadım tabi maks. 4 saat filan..
ne tür oyunlar oynadığına bağlı ve kontrol yapıp yapmadığına bağlı oyundan sonra ekranı beyaz -ya da samsunglarda mavi miydi neydi- yaparak bakmayı kastediyorum
zaten hiç oynanmaz demedim ki dikkat edersen
Minumum 50" ekran ebatı, daha büyüğüne de hayır demem...
quote:
Orjinalden alıntı: sadays
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
bence 4,5 mt. mesafe için 40 veya 42" ekran yetecektir. samsung r serisi tavsiye ederim.
olmaz 40-42" izlenme mesafeleri çok konuşuldu yazıldı
olabilir, yazma kotası gibi bir şey mi var ? o mesafe için yazdığım ebatları ben yeterli buluyorum. sorun var mı ?
46" iyi güzel hoş da ben bu evimde kiracıyım, burda salonum müsait, yarın öbürgün taşınınca nereye sığdıracağım ben o tv'yi. kafam acayip karıştı, küstüm almıyorum birşey diyecem en sonunda
3-3.5 Metreden 42pv70 seyrediyorum.
50 olsa cok iyi olurdu diyorum.
Tabii biraz kişisel bir konu......
Bence 3,5-4 metre için 50 ideal(hatta minimum)
Selamlar
Arkadaşım 4.5 metreden 65'' bile seyredilir sen alabileceğinin en büyüğünü al sonra niye küçük aldım diye pişman olma
quote:
Orjinalden alıntı: THX
Arkadaşım 4.5 metreden 65'' bile seyredilir sen alabileceğinin en büyüğünü al sonra niye küçük aldım diye pişman olma
Böyle deme, ekran büyüdükçe resim daha fazla dağılacaktır kaynak çözünürlüğü zaten sabit olduğundan !
4.5 metre için ben olsam 32" veya 37" düşünürdüm.
Sd yayınlar için kullanıcaksanız kesinlikle min. 3-4 metre için 40'' yeterli olacaktır.Çünkü Sd yayınların kalitesiz oluşundan dolayı uzaktan bakmak gerekiyor.Ve bu konuda benim yorumum 3-4 metre için 40'' büyük olmamasıdır.
ben derim sony al 5 yıl garantili Sony KDL-40W2000 Bravia Engine 102cm LCD TV (full HD) 5 metre mesafeden rahatlıkla izleyebilirsin ilersini düşün bence blu-ray filmler için. fiyatı 3.500 ytl biraz araştırsan belki daha aşasına kapatabilirsin çünkü her yer yılbaşı dolayısıyla indirimde
50 inc den aşağı olmasında karar sana kalmış.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme