Şimdi Ara

5 maddede Google'ın yeni oyun servisi Stadia (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
4.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1440p de gayet güzzel duruyor. bu sistem ilerleyen zamanda kullanışlı olacaktır

ama önemli olan oyunlara mod kurabilecekmiyiz. sistem buna izin verecekmi pek sanmıyorum. eğer buna izin vermezse konsoldan bi farklı olmaz

pc modlu şekilde de ets2, skyrim, gta5 vb oyunları oynayanlar ne demek istediğimi anlar :)
  • Olay 2k değil olay 4k 60 fps sözü vermeleri ve 4k'yı geçin 2k 30 fps oynatıyor oyun. Kötü grafik diyemeyiz ama Xbox one x ile aynı ayarların seçili olduğu anlaşıldı yani daha bu nesil konsol üstünde grafik bile sunamadı.

Stadia zaten bildiğin konsol zaten pc diyemeyiz grafik ayarları yok, 2 seçenek var balance yada high quality. 4k için netin iyi olması ek google serverlarına yakın bulunmak gerekmekte öyle değil isen oyunda takılmalar ve çözünürlük düşmeleri yaşanıyor.
  • Masa üstü pc m ile aramı kimse bozamaz. Aşkımız sonsuz feleği gelse hikaye.

Ben bu kafadayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sisteme domdom kursunu deymiş

• Vasto Lorde kullanıcısına yanıt
    oyunu satın aldıktan sonra ne anladım o işten benım pc zaten bir çok oyunu oynatıyor oyunlar pahalı dıye yakınıyo millet.
  • Konsollara veda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar4127

oyunu satın aldıktan sonra ne anladım o işten benım pc zaten bir çok oyunu oynatıyor oyunlar pahalı dıye yakınıyo millet.
    Iyi de bu sistem zaten suan halihazirda elinde iyi bi pc sistemi olanlar icin degil ki. Konsol oyuncusu olanlar var, pcsi 8 senelik olanlar var....

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.