Şimdi Ara

5 Mbps Sınırsız Uydunet 55 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: scat_lift

quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

23 nisanda taahhüdüm bitecek. 39 liralık TTNET 3'lü fırsatı kampanyasına girmeyi düşünüyorum. telefon + tivibu ev + 50 GB AKK'dan sonra 3 mbite düşen sınırsız internet paketi 12 ay boyunca 39 lira.

1 mbit internet + teledünyaya 41.5 lira artık çok pahalı gelmeye başladı. 3 mbit'e 12 ay taahhüt versem de 51.5 lira vericem 3 mbit için. Oysa 39 liraya 50 GB'a kadar 14 mbit'e kadar hız alabilme şansım var. En azından bir yıl ttnet'i denemeyi düşünüyorum.

39 liraya belirttiğin özelliklerde 3'lü fırsat kampanyasını göremedim. Acaba kampanya linki var mı?

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3lu-Firsat-Kampanyasi.aspx

Yalnız binanızda fibernet ve hipernet altyapısı varsa geçerli. Adsl dahil değilmiş (gidip sormuştum).
    Bir de bu kampayanın başvuruları sadece telekom müdürlüklerinden yapılıyor.
    Binasında fiber altyapı olanlar için çok iyi tarife.

• quote:

Orijinalden alıntı: flort

quote:

Orijinalden alıntı: scat_lift

quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

23 nisanda taahhüdüm bitecek. 39 liralık TTNET 3'lü fırsatı kampanyasına girmeyi düşünüyorum. telefon + tivibu ev + 50 GB AKK'dan sonra 3 mbite düşen sınırsız internet paketi 12 ay boyunca 39 lira.

1 mbit internet + teledünyaya 41.5 lira artık çok pahalı gelmeye başladı. 3 mbit'e 12 ay taahhüt versem de 51.5 lira vericem 3 mbit için. Oysa 39 liraya 50 GB'a kadar 14 mbit'e kadar hız alabilme şansım var. En azından bir yıl ttnet'i denemeyi düşünüyorum.

39 liraya belirttiğin özelliklerde 3'lü fırsat kampanyasını göremedim. Acaba kampanya linki var mı?

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3lu-Firsat-Kampanyasi.aspx

Yalnız binanızda fibernet ve hipernet altyapısı varsa geçerli. Adsl dahil değilmiş (gidip sormuştum).
    Bir de bu kampayanın başvuruları sadece telekom müdürlüklerinden yapılıyor.
    Binasında fiber altyapı olanlar için çok iyi tarife.

Kampanyayı bir önceki mesajımdan sonra bulmuştum ama ttnet'e yeni abone olmak gerekiyormuş. Ben heralde bi 7 senedir ttnet'liyim Bana uygun olan tarifelerde var böyle paket halinde ama biraz daha pahalı.

İlgin için sağ ol.

• 55 lira çok pahallı. 42 liraya 8mbs adsl kullanıyorum, hız düşünce 3'e düşüyor. Ha 3 olmuş ha 5. 10 mbs 55 lira desinler alalım. 5mbs için pahallı.
  • Ben ve benim gibi arkadaşların ttnet abonelik iptalleri ciddi sonuçlar doğurdu ve fiyatlar yavaş yavaş istenilen seviyelere düşmeye başladı.Tam bu sırada uydunet ne yaptı elindeki fırsatları değerlendirmek bir yana müşterilerine bırakın yeni kampanyaları dalga gecer gibi saçma sapan kampanyalar sundu ee biz zamanında ttnet'e nasıl bir tokat attıysak sıra sende daha bir yıllık sözleşmem var ama kablo tv+en düşük seviyeli kullandığın kadar öde tarifesine geçiş yapıp 1 yıl 20 tl civarı ödeme yapmayı göze alıp tekrar kendimce daha avantajlı gördüğüm ttnet e gecmeye karar verdim.
    Şu an 3mbps sırsız+teledünya=70 tl civarı ödeme yapıyorum.
    ttnet 3 lü paket ile ilk ay fatura hariç 50 tl civarı bir ücret öneriyor 12 ay üstelik
    benim zerre kaybım olmayacağı gibi birde kar eder duruma gececeğim 20 mbps fiber akn 75 gb kota asım sonrası benim bugün kullandığım 3 mbps varın siz düşünün ( nasıl bir çakışşş)imkanı olan arkadaşların bi an düşünmeden uydunete gereken cevabı vermeleri dileğiyle.

• ttnet bu iptallerden ziyade mobil internetten tokat yedi,son 3 yıldır abone sayısı yerinde sayıyordu. mecburen fiyat kırdı.
  • nalet olası uydunetın 1mbıt ınt kullanıyorum 47 tl para verıyom bu kampanyaya gecmek ıcınde ek ucret ıstıyorlar sınırı oldum yaww
  • Uydunet fiyatları bence düşürmeli ki herkes geçsin. Millet diyor ki az fiyat farkı için niye hızımı düşüreyim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.