Şimdi Ara

5.Nesil iPad'den ilk görüntüler sızdı; daha ince ve daha küçük. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

Orijinalden alıntı: gx2delete

Bir iPad 3 kullanıcısı eski iphone 4S kullanıcısı olarak söyleyeceğim tek şey artık şirketin hiç bir güvenilirliği kalmadi.

bir firmanın daha hızlı teknolojik olarak ilerlemesi güven kaybetmesine mi sebep oluyor sizde?? yoksa verdiğiniz paraya acıyarak kahrolma duygusunu güvensizlik diye mi tabir ediyorsunuz?

ifanlık sizin gözlerinizi karartmış sayın hocam objektif olamıyorsunuz...
    artık moda android ne zaman kabulleniceksiniz bunu

Android? Ahahaha

Saygılar

• arkadaslar apple ipadi vericemm ama fatura istiyorr ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elenhaire

arkadaslar apple ipadi vericemm ama fatura istiyorr ne yapabilirim

Fatura verebilirsin

• gercek fatura bende yok sorun orda iste iphoneda istemiyor ama ipadde istiyor o yuzden veremiyorumm:(

• Su DH misafiri beni acayip güldürüyor.
    iPhone'u diğer tüm cihazlara tercih ederim ama bu adamın yazdıkları çok komik ya!
    Gecemi renklendirdin dostum. Teşekkürler.

Not: tim Cook'dan melek kalırsa sana da yardımcı olur inŞapple. :))

• a1g0rithm, ben teşekkür ederim. Maalesef bazı insanlar hala Apple'ın gücünü anlamış değil, bırakın ona tapmamayı, onu haşa sevmiyorlar bile. Elbet insanoğlu yaptığı yanlışdan er ya da geç dönecektir bundan adım gibi eminim. Ama önemli olan şey ne zaman dönecekleri. Umarım bu geç olmaz ve yüce Steve Jobs'ın kemikleri daha fazla sızlamaz.

• Çok kötü
  • Her urunu her donemde bir miktar inceliyor , ortalama bir hesapla 2025 de apple urunu diye birsey kalmayacak
  • Bu yeni tasarımları beğenmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bir iPad 3 kullanıcısı eski iphone 4S kullanıcısı olarak söyleyeceğim tek şey artık şirketin hiç bir güvenilirliği kalmadi.

bir firmanın daha hızlı teknolojik olarak ilerlemesi güven kaybetmesine mi sebep oluyor sizde?? yoksa verdiğiniz paraya acıyarak kahrolma duygusunu güvensizlik diye mi tabir ediyorsunuz?

Benim yaklaşık 1 yıl önceki düşüncelerim de böyleydi.

Telefonda her ne kadar Android'ten başkasına bakmasam da tablet için aynı şeyi söylemeyeceğim.

İmzamdaki cihazları şu an kullanmaktayım.

Bana göre Android'in tablette iPad'e rakip olması için çok yol alması gerek.

Önce Google Play'den başlamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 30 Ocak 2013; 1:44:23 >

• haftalar önce böyle olacağını söylemiştim ve çıktı...
    artık apple da bizi şaşırtan bir şey olmuyor bu üzücü.
    şayet kötü bir tasarım değil olması gereken olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

quote:

quote:

Telefonda her ne kadar Android'ten başkasına bakmasam da tablet için aynı şeyi söylemeyeceğim.

ama mobil sektörde aynı fikideyiz sanırm?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

quote:

quote:

ama mobil sektörde aynı fikideyiz sanırm?

Telefon olarak diyorsan evet, aynı fikirdeyiz.

Ancak tablette maalesef değiliz.

• Ek-kazanç için toplantımız başlamak üzere hemen tıkla toplantıya katıl..

Toplantı Linki: http://goo.gl/ACVp0

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Ek-kazanç için toplantımız başlamak üzere hemen tıkla toplantıya katıl..

bunela
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

quote:

Ek-kazanç için toplantımız başlamak üzere hemen tıkla toplantıya katıl..

bunela

bu alana reklam verebilirsiniz kredi kartına 0 komisyonlu satışlarım başlamıştır

konuya gelicek olursak ipad ipad olalı son 6 ayda böyle zulüm görmedi

• quote:

a1g0rithm, ben teşekkür ederim. Maalesef bazı insanlar hala Appleın gücünü anlamış değil, bırakın ona tapmamayı, onu haşa sevmiyorlar bile. Elbet insanoğlu yaptığı yanlışdan er ya da geç dönecektir bundan adım gibi eminim. Ama önemli olan şey ne zaman dönecekleri. Umarım bu geç olmaz ve yüce Steve Jobsın kemikleri daha fazla sızlamaz.

sen apple a steve jobs a tapmaya devam et Allah(c.c) ile bir tutuyor, bunları insan yerine koymamak lazım

• Firmanın sürekli yeni ürün çıkartması bende güvensizlik yaratıyor. Hem fiyatlarını son ürün çıkana kadar sabit tutacaksın, hiç bir indirim yapmayacaksın hem de ürünlerini 3-5 ayda bir yenileyeceksin. Bu bence müşterilerini ahmak yerine koymaktır. Hem de müşterilerinin firmaya TAPTIĞINI bile bile yapılmaktadır.

• Tablet telefon gibi değil daha fazla alan gerekiyor, bunu yapması iyi oldu ama 16 lığı kaldırıp 32-64-128 olarak satsın. Fiyatları da 16-32-64 gibi olsun.

• quote:

quote:

quote:

Bence fanlığı siz yapıyorsunuz. sizin gibi düşünmeyen herkesi fanlıkla itham etmek alışkanlık oldu sitede.. kişisel fikrimi sorarsanız şu an en favori telefon benim için sony xperia z'dir. o da android tabalı bir telefon.. ama bu appleın başarısını görmem için kör olmam gerektiği anlamına gelmez.. şu an bir telefon alacak olsaydım kesinlikle xperia z'nin çıkması bekler onu alırdım ama maalesef fanlık yapıp burada androidi yüceltip ios lehine birşeyler yada apple lehine birşey söylediğim zamanda nedense kimse objektif olarak bakamıyor olaya.. herkesin hakkına kendine veren birisiyimdir.. androidi seviyorum yada sony'yi seviyorum diyede başka bir platformu yada markayıda alaşğı edemem kusura bakmayın.. okuduğunuz her yorumu kendi kapasitenizle değerlendirip kendi düşüncelerizle özdeşleştirmeyin. apple yaptığı zamanda sony yaptığı zamanda samsung yaptığı zamanda herbirinin yaptığını takdir ederim ama her haberin altında bunu belirtmediğim zaman o haberin başlık konusu olduğu alanda fanlık damgası yiyorsunuz... buda okuyan kişilerin kapasitesini anlamamız yardımcı oluyor aslında... bakı açısı.. insanlar dünyayı kendi bakış açılarıyla her zaman değerlendirir. siz objektif olursanız karşınızdakini de öyle değerlendirebilirsiniz ama siz herhangi bir objeye ilgi ve alaka duyuyorsanız bu sefer o size yol göstererek sizin düşüncelerinizi ve bakış açınızı olması gferekn doğrular gibi gösteriyor. buda doğal olarak insanı yanıltıyor.. uzun lafın kısası herkesi kendin gibi zannetmeye geliyor...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.