Şimdi Ara

5.Nesil iPod Touch (2012) [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.089
Cevap
36
Favori
128.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün 775TL'den aldım arkadaşlar daha önce hep iphone'a para kaçırmamak için ipod almıştım yine aynı şeyi yaptım. Cihaz süper iphone 5'de test etme şansım oldu herşey aynı neredeyse. Hiç düşünmeden alın derim hiç takılma kasma bişey yok oyunlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatz

bugün 775TL'den aldım arkadaşlar daha önce hep iphone'a para kaçırmamak için ipod almıştım yine aynı şeyi yaptım. Cihaz süper iphone 5'de test etme şansım oldu herşey aynı neredeyse. Hiç düşünmeden alın derim hiç takılma kasma bişey yok oyunlarda

nereden aldın ? Hayırlı olsun güle güle kullan Detaylarını senden bekliyoruz
  • quote:

bugün 775TL'den aldım arkadaşlar daha önce hep iphone'a para kaçırmamak için ipod almıştım yine aynı şeyi yaptım. Cihaz süper iphone 5'de test etme şansım oldu herşey aynı neredeyse. Hiç düşünmeden alın derim hiç takılma kasma bişey yok oyunlarda

Hocam hayırlı olsun detayları aktarırsanız seviniriz

• quote:

hayırlı olsun. DH deki ilk incelemeyi sizden bekliyorum :)

• Japonyadaki arkadas duy sesimiii

• quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

Japonyadaki arkadas duy sesimiii

aynen hiçbir şekilde dönmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

quote:

Japonyadaki arkadas duy sesimiii

aynen hiçbir şekilde dönmüyor

Arasa bulamaz bizim gibi yağlı müşteri

Nerdesiin ?? Öldün mü kaldın mı? Japon vatandaşı olup dönmekten vaz mı geçtin ?
  • beyler vatana 850 den girecek 600 den kapatıcaz acele etmeyin 6. his
  • quote:

Orijinalden alıntı: mofarah

beyler vatana 850 den girecek 600 den kapatıcaz acele etmeyin 6. his

1 Kasım civarı gelse bari. 4. nesil ilk çıktığında 3-4 ay mağazalara gelmedi...

Edit: Ufak hesaplama ve öngörü ile Vatana 950 TL civarından gireceğini tahmin ediyorum. O da indirimle 710 TL civarı yapacak. 2 yıl garantili almış olacağız. (Bu arada fiyatın yüksekliği ile ilgili yorum yapmadım )

Edit2: İnşallah indirimden önce fiyatı fazla şişirmezler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 19 Ekim 2012; 16:59:44 >
  • quote:

quote:

beyler vatana 850 den girecek 600 den kapatıcaz acele etmeyin 6. his

1 Kasım civarı gelse bari. 4. nesil ilk çıktığında 3-4 ay mağazalara gelmedi...

Edit: Ufak hesaplama ve öngörü ile Vatana 950 TL civarından gireceğini tahmin ediyorum. O da indirimle 710 TL civarı yapacak. 2 yıl garantili almış olacağız. (Bu arada fiyatın yüksekliği ile ilgili yorum yapmadım )

Edit2: İnşallah indirimden önce fiyatı fazla şişirmezler...

Hocam ne yaptın 800 olmaz mı

• akşama kadar deneyip ufak bir inceleme yazarım beyler..

bu arada bende sürekli amerikaya gidip ürün getiriyorum bu sefer bekleyemedim kıydım paraya :)

600 liraya garantili ipod alacaklar 2 sene sonra alabilirler ister vatan ister teknosa kimse birbirini kandırmasın 600 liraya yurtdışı bile satılmaz.

2 ay sonra sahibinden üzerinden 650-720 liralar gibi alabilirsiniz yurtdışı modelleri. garantili tr modeller ise 799 dan aşağı satılmaz
  • quote:

akşama kadar deneyip ufak bir inceleme yazarım beyler..

bu arada bende sürekli amerikaya gidip ürün getiriyorum bu sefer bekleyemedim kıydım paraya :)

600 liraya garantili ipod alacaklar 2 sene sonra alabilirler ister vatan ister teknosa kimse birbirini kandırmasın 600 liraya yurtdışı bile satılmaz.

2 ay sonra sahibinden üzerinden 650-720 liralar gibi alabilirsiniz yurtdışı modelleri. garantili tr modeller ise 799 dan aşağı satılmaz

merakla bekliyorum yazınızı fotoğraf da eklerseniz süper olur :)

• quote:

akşama kadar deneyip ufak bir inceleme yazarım beyler..

vatanın tüm ürünlerde %25 indirimini kastetmiştim bildiğim yerden garantili olarak almak istediğim için. 4. nesil bile hala teknosada uçuk bir fiyatta. 850 tl den girip indirimli fiyatını söyledim beni kastettiysen
  • Vatana 800-900 den girecegini hic sanmiyorum 1100-1200 olur en az. :)

• quote:

Hayırlı olsun dostum nereden aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Vatana 800-900 den girecegini hic sanmiyorum 1100-1200 olur en az. :)

Okadar olmaz hocam ya o fiyata 4s var 2. elde hayatta satılmaz :)
  • quote:

öhöhöhöhöh ne yaptın birader :D sahibindene verilen ilanlar 700 -650 max 950 girer gibi
  • Evet arkadaşlar sizler için bir fotoğraf birde video çektim buyrun inceleyin..

Bugüne kadar tüm iphone ve ipod modellerini kullanmış biri olarak yazıyorum yazımı.

Öncelikle kesinlikle ve kesinlikle iphone göre kıyaslayacaksak 4S'den daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Kamerası çok güzel özellikle HD video çekimi süper. Iphone 5 ile karşılaştıcaksak elbet parası olan Iphone 5'i seçsin ancak o kadar paranız yoksa cebinize bir 3g bağlantılı cep telefonu ve Ipod 5 koyarsanız aynı kullanımı yakalamış olursunuz :) Ben amerikadan türkiyeyi ipod ile arıyordum çok çok ucuza.

Birkaç tam ekran(4 inç) uyumlu yeni oyunları denedim hiçbir kasılma yavaşlama yok. Siri olması zaten cihazı mükemmel yapmış benim için tek eksik buydu şu an eksiksiz bir Ipod olmuş :)

aklıma gelenleri yazdım sizler sorun cevaplayım

Resim:
    http://e1210.hizliresim.com/12/m/f2ulh.jpg

Video:
    http://youtu.be/060ldBuaroo

• quote:

quote:

öhöhöhöhöh ne yaptın birader :D sahibindene verilen ilanlar 700 -650 max 950 girer gibi

Nerdeymiş o ilanlar acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.