HESAP SATILMIŞTIR TEŞEKKÜRLER
Merhaba arkadaşlar, öncelikle nakit ihtiyacımdan ve fazla zaman geçiremediğimden dolayı hesaplarımı satıyorum. Battle hesabı bizzat kendi açtığım ve satın alımları kendi kartlarımla yaptığım hesaptır. Güvenle kullanabilirsiniz. Oyun ve paketlerin toplamına hesaplayacak olursanız baya kelepir fiyattan sattığımı göreceksiniz. Nakit ihtiyacımın bitmesi durumunda hesabı satıştan çekeceğim..uzun süre durmayacak. Hesaptaki oyunlar ve görselleri aşağıdadır.
1. Diablo IV - Ultimate Edition
- Sezon halen devam ediyor. Oynamadım gibi bişey, 7.seviye büyücü var. 2.Sezon başlatıldı 23.Tierde olması lazım.
2. Call Of Duty: Modern Warfare III Vault Edition
- Blackcell Sezon bileti, 1100cp, Tier skip vs henüz kullanılmadı.(Sezon henüz başlamadığı için) Sizin bağlayacağınız hesapta aktif olur yada olmaz kesin bilgim yok malesef. Ama DLC mantığı ile çalıştığı için aktif olacağını düşünüyorum, artık şansınıza kalmış..
- Warrior Pack DLC (Fiyatı 258.99 TL mevcut)
3. Call Of Duty: Modern Warfare II Vault Edition
- Pro Pack 9 Tracer Pack: Pumpkin Patch DLC (Fiyatı 519,00 TL, mevcut, MW3 de kullanılıyor)
- Pro Pack 8 Tracer Pack: Cosmic Traveler DLC (Fiyatı 519,99 TL, mevcut, MW3 de kullanılıyor)
- Pro Pack 7 Tracer Pack: Gunslinger Ghost DLC (Fiyatı 519,99 TL, mevcut, MW3 de kullanılıyor)
- Pro Pack 6 Tracer Pack: Graffiti Tactical DLC (Fiyatı 519,99 TL, mevcut, MW3 de kullanılıyor)
4. Call Of Duty: Modern Warfare 2019
5. Call Of Duty: Black Ops Cold War
NOT: Call of Duty oyunları için kendi bağlantımı kaldırdım, kendiniz callofduty hesabı oluşturarak veya hesabınızı bağlayarak sıfırdan başlayacaksınız. Hesap bir iademden dolayı eksi -1500 CP dedir sorun teşkil etmez. Oyunda battlepassden kazandıkça veya yükledikçe borçunuz azalır/biter.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.