Şimdi Ara

5 PSU 1 SEÇİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Şahsi fikrim ; EVGA SuperNOVA 650 G2 80 Plus Gold
  • Merhaba
    Nasil bir sistemdw kulanacaginizi yazarsaniz bizde size sebepli bir sekilde oneri yapabiliriz demi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş sistemi ne için kurcağını söyle öneri yapalım.
  • Corsair CX yurtdışında yüzüne bakılmayan vasat altı bir PSU, Evga G2 ise yere göğe sığdırılmıyor. 650 watt her türlü sisteme yeterli olacaktır, yüksek kaliteli olduğu için yüksek yüklerde bile çalıştırabilirsiniz. Sanırım Evga GQ FSP üretimi, Evga GS Seasonic üretimi, Evga G2 Superflower üretimi. Kalite olarak sıralarsak iyiden kötüye: Evga G2, GS, GQ, BQ, Corsair CX.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustus -- 28 Mayıs 2016; 14:24:22 >
  • İçlerinde en iyisi g2.

Aslında cx ve bq dışında kafana yatanı alabilirsin.

Bir de gq nun ufak bir eksisi yarı modüler olması.Onun dışında sıkıntısı yok.

Şu saatten sonra 650w sli cf olmayan her sisteme yeter diye düşünüyorum.
  • K.bakmayın arkadaşlar resimleri koymamışım oyun için toplıcam yaz sonunda bütçeme göre gtx1070 artı şu iki sistemden birini toplıcam

5 PSU 1 SEÇİM

5 PSU 1 SEÇİM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.8e@3.5'de patlamıycak bir psu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 850 g2 gold plus kullanicisi olarak g2 tavsiye ederim
    750 g2 alinabilir

• Overclock edilmiş komple bir i5 6600k sistemin enerji tüketimi en fazla 130W falan oluyor. GTX 1070 de overclock vs. derken 200-220W olsun. 550W kaliteli bir PSU bile yeterli. 750 watt diyenleri dikkate almayın. Evga G2 550W 12v kanalından 549 watt veriyor. Amazondan alacaksanız G2 veya GS 550W gümrüğe yakalanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustus -- 28 Mayıs 2016; 20:37:16 >
  • Powerin devamli bir sekilde yuksek yuzdede calismasi iyi degildir
    Ayrica ilerisi icin alinabiliyorsa daha yuksek alinmasi hep kisinin yararinadir (upgrade icin)
    Son olarak amazon dan aldigim evga g2 850w gold plus a gumruk odemedim

10 dan fazla sistem topladim kendime
    Bircok kisiyide sistem toplamisimdir
    Herzaman biraz yuksek ve kaliteli alarak
    İsimi riske atmadim

Suanda apu sistem kullaniyorum
    Aldigim evga power takili
    Nasilsa kullagi kadar guc cektigi icin sorun yok
    Yaz sonunda normal sistem toplamaya gectigimde bu poweri kullanacagim
    G2 lerde ayrica 750 ve ustu icin sanirim 10 sene garantisi var

Yani aradaki 50-75 tl gibi bi fark icin benim onerim daha mantikli olmazmi

Bende biliyorum 550 w un yetecegini ama ilerisinide dusunmek lazim

• InsideR kullanıcısına yanıt
    İlerisini düşününce de yetiyor. İşlemcilere bakarsanız son 10 senedir güç kullanımı neredeyse hiç artmadı. Ekran kartlarında ise son senelerdeki düşüş muazzam. SLI yapılmadıkça güç kullanımını artıracak bir şey yok. Ben de biliyorum PSU'yu tam kapasite kullanmamak gerektiğini, o yüzden verdiğim rakamlara bakmakta fayda var (sallama rakamlar değil). 350W (oldukça yüksek overclock), 550W %65'i bile değil. Kaliteli ve gold sertifikalı bir ürün için tamamen güvenli bir yük. Arkadaş tabi ki almışken 650W alabilir ama 90 dolar olduğu için gümrük parası verecek, fiyat farkı iyice açılacak. Ya da G2 veya G2 almak varken daha düşük kaliteli ürüne yönelecek. Her türlü rakam ortadayken göz kararı PSU almaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.