Şimdi Ara

5 Şehit Vermişiz Bugün.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ruhu şad olsun :( Yazık yazık bu vatanın evlatlarına yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

quote:

"Saldırıdan sonra kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı."

Operasyon yapılması için birilerinin şehit mi olması lazım ?_

Bence onlar basının uydurması. Sanmıyorum ki illa şehit olunca veya ciddi bir saldırı düzenlenince operasyon yapılsın.
  • Böyle operasyonun ben var ya! Ne zaman baksan geniş çaplı operasyon başlatılıyor yok yeni birlikler gönderiliyor bi halt olduğu yok işte. Herifler askerimizi şehid edip duruyor. Çıksınlar çok adamsalar savaşalım böyle yok dağa saklan kuzey ırağa kaç tırsak şerefsizler
  • Onunla bununla resimlerle kendınızı kandırmanın hiç anlamı yok

Allah rahmet eylesın de geç olmuyor kardeş olan fakir anaların çocuklarına oluyor
  • Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin.
  • durmak yok yolla devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyy

allah rahmet eylesinnn

bu arada kimsenin pek umrunda değil herhalde

her hafta çıkınca,millet doğal karşılamaya başladı
  • Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin huzur içinde uyusunlar..

Şerefsiz köpekler bulur inş cezasını
  • Boğazım düğümleniyor haberleri izler iken o acılı ana baba kardeşleri görür iken inan olun çatışma yazsa yaralı asker deseler sevinir oldum lanet olsun birileri yan gelip yatıyor diyor lanet olsun bu millet uyuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurluaslan

Boğazım düğümleniyor haberleri izler iken o acılı ana baba kardeşleri görür iken inan olun çatışma yazsa yaralı asker deseler sevinir oldum lanet olsun birileri yan gelip yatıyor diyor lanet olsun bu millet uyuyor..

aslında uyumuyor,herkes bir şey demek istiyor ama baskı var
  • Operasyon başlatıldı olayına inanmayın. Operasyon sürekli yapılır zaten ama artık sıradan birşeymiş gibi görüldüğü için haber edilmez. Lakin böyle şehit düşen kardeşlerimiz olunca (Allah rahmet eylesin) habercilere de lafı bitirmek için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı demek kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betelgause -- 30 Mayıs 2010; 5:12:00 >
  • Allah rahmet eylesin
  • Artık insanlarımıza bu sıradan birşey gibi mi gelmeye başladı acaba ? Her gün bir şehit haberi, arkasından "bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı" cümlesi.
    Dünyaları yıkılan aileleri düşünen yok, giden sanki bir can değil. Sıradan bir olay gibi hazır kalıp ile haber yapılıyor artık. Altta ise magazin haberleri...
    Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamak güç.

http://www.milliyet.com.tr/pkk-madeni-basti-1-olu-2-yarali/siyaset/haberdetay/30.05.2010/1244394/default.htm

• salaklar güvenlik görevlisi şehit düşünce şehit değil öldü diyorlar.
  • Başımız sağolsun.. Mekanları zaten cennet..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:37:2 >
  • Kimse Kusura bakmasın.
    70 milyon kuzey Irak a tükürsek ı sel basar geberir giderler. Ama artık ben bu işin bitirilmek istenmediğine inanıyorum.
    Bu gergin ortam birilerinin işine geliyor.

Birileri dediğim de dış güçler değil, yine bizim içimizde.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.