quote:Orjinalden alıntı: CHE quote:Orjinalden alıntı: *metin* niye yurtdışından yıldız getirecek. bizim ülkede yıldız tilbe var. Not: Hocam alkollümüsün? yok ben istanbulluyum.
quote:Orjinalden alıntı: *metin* quote:Orjinalden alıntı: CHE quote:Orjinalden alıntı: *metin* niye yurtdışından yıldız getirecek. bizim ülkede yıldız tilbe var. Not: Hocam alkollümüsün? yok ben istanbulluyum. yok hoca bu kuru felan takılmış etkisi halen devam ediyo ne içtiysen ondan bende isitoyom
quote:Orjinalden alıntı: Arda_1905 quote:Orjinalden alıntı: Far-Cry Kaynak nedir? O yıldız isim kim? Sen kimsin? sen kain misin ? cik disari!!!!
quote:Orjinalden alıntı: CHE hacu neden hortlatıon bu konuyu Sende mi forumdaki bazı arkadaşların aldığı haplardan aldın lan hortlattim mi farkinda degilim ayni adam yine bir transfer spekulasyonu ortaya atti dediydimdiydin de
quote:Orijinalden alıntı: guardofmylife Kim geldi? Yazın Galatasaray'a Fil Dişi Sahilleri'nden Drogba geldi haberin yok mu ?
quote:Orijinalden alıntı: El Cazador quote:Orijinalden alıntı: guardofmylife Kim geldi? Yazın Galatasaray'a Fil Dişi Sahilleri'nden Drogba geldi haberin yok mu ? Ne adamsınız yahu
quote:Orijinalden alıntı: Firenze quote:Orijinalden alıntı: guardofmylife Kim geldi? Kapıcı geldi.2 ekmek 5 yumurta al dedim yolladım Yazık Etmişsin Kapıcıya, bu saatte ta nerelere gidecek şimdi
quote:Orijinalden alıntı: El Cazador quote:Orijinalden alıntı: guardofmylife Kim geldi? Yazın Galatasaray'a Fil Dişi Sahilleri'nden Drogba geldi haberin yok mu ? Bu saatte başka hiçbirşey beni bu kadar güldüremezdi ya . Tebrik ederim dostum
Haldun üstünel ile dayım arkadaşlar.Çok yakın olmasada sk sık görüşürler.Ve haldun üstünel dayıma transferler ile ilgili hiç birşey anlatmaz
ya bi bırakınya herkes bişi sallıyor... Zigiç gelebilir forvete m.topal ı veriyorken onuda üstüne alabiliriz
quote:Orijinalden alıntı: silenThief Haldun üstünel ile dayım arkadaşlar.Çok yakın olmasada sk sık görüşürler.Ve haldun üstünel dayıma transferler ile ilgili hiç birşey anlatmaz
quote:Orijinalden alıntı: emiralem ya bi bırakınya herkes bişi sallıyor... Zigiç gelebilir forvete m.topal ı veriyorken onuda üstüne alabiliriz konu gecen senenin