merhaba. daha önce işyerinizde tiguana kaput için myway ppf yaptırmıştım. şimdi aynısından sağ ve sol ön çamurluk için myway ppf kaplama için fiyat alabilirmiyim. |
5 yıl garantili Global Cam filmi yaz kampanyası 499 TL - Emr Garage Ankara (27. sayfa)

-
-
Merhaba, 2 çamurluk fiyatı 700 liradır.
-
Özelden yazdım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
elinizde makina var diye soruyorum
global seramiğin ıır si kaç çıkıyor makinada
ayrica globalde hic renk açması solma şikayeti ile karşılaştınızmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tiguan aracım için kaput+2 çamurluk ppf kaplama için fiyat alabilirmiyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tncyoo -- 25 Ağustos 2022; 6:21:2 >
Merhaba, rakam hiç hatırlamıyorum ışık geçirgenliğine göre değişiyor ve LLumar ATR serisinden performansı daha iyi. Mağazamıza gelirseniz istediğiniz filmlerin ölçümüne bakabilirsiniz.
Global filmleri 10 yıldır kullanıyoruz şimdiye kadar solma şikayeti hiç gelmedi. 5 yıl garanti veriyoruz. Global film Amerika merkezli bina cam filmleri konusunda 60 yıllık bir firma.
-
Kocaeli yada Sakarya da olsada bizde yaptırsak ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Myway PPF 5 yıl garantili ürün. Kaput ve 2 çamurluk 1800 TL'dir.
-
Arka cama dışarıdan uygulama yapma şansınız var mı ? Uzun vadede rezistans ile uğraşmak istemiyorum
Merhaba, dışarıdan uygulama olmaz. Kaliteli bir filmle rezistans sorunu yaşamazsınız. Kalitesiz filmler üzerlerindeki yapıştırıcıyla birlikte söküldüğü için rezistans tellerinide koparır. İyi bir işçilikle sökülmesi gerekir.
Kaliteli filmler sökülürken üzerlerindeki yapıştırıcı camda kalır, sadece film gelir. Rezistanla ilgili hiçbir sorun olmaz.
-
Anasayfada 1600 tl güncel değil mi, yoksa tiguan biraz daha büyük olduğu için mi 1800 tl, bizede 1600 tl yaparsanız :) randevu almak için iletişim bilgisi rica ediyorum.
-
Tiguan suv olduğu için 1800 ama sizi kırmayalım 1600 olarak randevu alabilirsiniz 0312 251 22 51 üzerinden.
Merhaba. Dacia stepway kaput + farlar koruma yaptırmak istiyorum fiyatı nedir.
-
Merhaba, Oraguard pvc kaput + 2 far 800 TL
Myway PPF kaput + 2 far 12000 TL'dir.
Detaylı bilgi ve randevu için 0312 251 22 51 arayabilirsiniz.
iyi günler dilerim.
-
Merhaba Tucson 2018 model içi film fiyatı alabilir miyim (4 kapı + arka cam)? Global ve diğerleri için. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilay02 -- 26 Ağustos 2022; 22:55:38 > -
Merhaba,
Global 499 TL
Global Ceramic 800 TL
3M FX 750 TL
3M CS 1200 TL
Ceramic pro 1300 TL
Amateras Ceramic 1500 TL
Detaylı bilgi ve randevu için 0312 251 22 51 arayabilirsiniz. İyi günler dilerim.
-
Merhaba ön büyük cam hariç kapı camları ve arka olarak 5 cama Atr Llumar filme 2750 fiyat aldım. Sizin fiyatlarınız çok uygun. Yarın İzmir'de yaptırmayı düşünüyordum acaba diye sorgulama gereği duydum. Bu kadar para vermeye gerek yok mudur?
Merhaba, ATR serisine 2750 çok yüksek. Solargard ürünlerine bakmanızı tavsiye ederim.
-
fiyatın myway 130 micronmu, 150 micronmu olduğunu belirtirseniz iyi olur, uygulamaya gidince benim gibi sürprizle karşılaşmasınlar...
-
Bana da çok yüksek geldi. Sizler sağolun solargard'ı tercih ettim. Yapılıyor şu an :) ön cam dahil 1750 tl fiyat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X