Şimdi Ara

5+ Yıl Kullanmalık Z77 Anakart Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hazır konu açılmışken merakımdan soruyorum bende asus m5a99x evo r2.0 kullanıyorum 5 yıl götürürmü anakartı TPU olarak kullanıyorum EPU kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 11 Temmuz 2013; 22:00:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Bringer

Aynen dediğiniz gibi incelemeden sipariş verdim.

Söylemeseydiniz haberim olmayacaktı. Teknobiyotik 'e bakmak aklıma hiç gelmemişti. İnternetten aramalarda da denk gelmemişti. Çok teşekkür ediyorum. İyi ki yazdınız.

Yardımcı olmak için mesajlarını esirgemeyen herkese ayrıca teşekkürler.

Yardımım dokunduysa ne mutlu, sonuçta para kolay kazanılmıyor en iyi fiyata en iyi ürünü almak her zaman nasip de olmuyor :)
    Ben asrock extreme 4 kullanıyordum memnundum da. 3570k'yı 5ghz'de çalıştırdığım oldu.
    Ama arızalı bir ekran kartı taktım denemek için anakartı yaktım.
    Garantisine çizgi elektronik bakıyor, onaramayınca ücret iadesi yaptılar ben de bunu görünce tereddütsüz sipariş geçtim.

Bundan önce asus maximus IV genez/gen 3 kullandım çok iyi anakarttı bir arkadaşa sattım. Ama mesela oc yaparken işlemciye biostan 1.3v verirsem 1.27v gibi bir değer veriyordu. Bu durumu asrock'ta yaşamadım hiç. Kaç volt verirsem sabit kalıyordu.
    Oc formula hem estetik hem kalite hem de performans açısından 10 numara bir anakart hele de bu fiyata kesinlikle pişman etmeyecek bir ürün.
    Hayırlı uğurlu olsun, sıkıntısız şekilde kullanmanız dileğiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

quote:

Orijinalden alıntı: Pusu47

ASrock Z77 OC FORMULA tavsiye ederim. Hem sağlam hem de performanslı bir anakart. Asus'da maximus V extreme'ye tekabül eder.
    Ve şu an teknobiyotik'te %35 indirimle 407TL. Ben Salı günü siparişini verdim bugün kargoya verildi. Yakında elime ulaşır.
    Bu anakartı incelemeni tavsiye ederim. Hatta bu fiyata incelemeden almanı öneririm :D
    Şu an en ucuz 590-600TL olan bir kart. 407TL bu anakart için çok uygun. Bu paraya maximus V gene alamazsın.
    Oc formula deli bir şey, yanılmıyorsam oc şampiyonluğu olan bir anakart.
    Adamlar kutu içeriğinde Gelid extreme termal macun bile koymuşlar :D
    Bence bu anakartı inceleyin ve ona göre karar verin.

Z77 Gene almıştım bir ay önce bundan haberim olsaydı alırdım, yıllardır asusa alışmışız bir kere

Dostum aldığın anakart da kötü değil sonuçta, asus iyidir, ama asrock gerçekten kalite olarak asusun gerisinde değil. Açıkçası bu anakartı görmesem ben de maximus V gene alacaktım.
    Ama iyiki oc formula aldım diyorum şu an. Biraz da kısmet işi :)
    Anakartınız gayet iyi güzel günlerde kullanmanız dileğiyle ;)

• @SuperSantorelli

Türkiye 'de satılan büyük markaların hemen hemen hepsinin çeşitli anakartlarını kullandım ama hiç Asrock kullanmamıştım. Bu ilk Asrock anakart olacak.
    Anladığım kadarıyla kullananlar genelde memnun.

@Pusu47

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Aynen sizin için de geçerli bunlar.

O voltaj düşme olayına Vdroop diyorlar. Anakartın hız aşırtma altındaki başarısı adına çok önemli bir değer.
    Asrock 'un bu konuda iyi olmasına sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Bringer -- 12 Temmuz 2013; 1:23:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.