Arkadaşlar 6 yıllık bir ilişkiyi özetleyeceğim, içimi dökmek istedim biraz uzun sıkılabilirsiniz onu göze alarak okuyun lütfen başınızı şişirdiysem de affedin. - Dostlarım önemli 3 karakter mevcut, kızın adını "Ayşe" diyorum, kızın eski sevgilisinin adı "Mehmet" , diğer arkadaşın adı "Serdar" olsun. - 2014 Yılında özel bir vakıf üniversitesinde burslu olarak mühendislik kazandım. Okulu kazandığımı öğrendikten sonra okulların açılmasına 2 ay kala, chat-page'inde 2014 girişliler diye bir whatsapp grubu kurulduğunu gördüm ve katılım sağladım. Burada kaynaşmaya başlamıştık (30kişi civarı), Bakırköy taraflarında oturduğum için yakın oturanlarla daha bi kaynaştık açıkçası.
Gerçekten başınızı şişirebilecek bir yazı oldu, kusura bakmayın içimi dökmek istedim şimdi bende başka şehirden bir kızla konuşmaya başladım ama hala her gece kafamı koyduğumda aklıma geliyor 6 ay geçmesine rağmen bakalım tamamen ne zaman atlatabileceğim bilmiyorum. En kötü yanı ise ben hep slow şarkı dinleyen biriydim, ama şimdi o arkada melodi olsun diye dinlediğim her şarkı anlamlı geliyor ve can yakıyor. Kendinize iyi bakın dostlarım, ilişki sonrası babamın söylediği tek söz şu oldu: "Her zaman seni senin sevdiğinden daha çok seven bir kadınla beraber ol." Hepimizin o kadını bulması dileğiyle iyi akşamlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takım_Taklavat -- 26 Aralık 2020; 22:58:38 > |
5 Yıllık Fırtına İlişkim Yüzük Atımıyla Sonlandı..
-
-
-
Ben okudum hepsini. Üzücü olsa da en azından evlenmeden önce olmuş ne olduysa. Düşünsene evlendikten sonra senden soğudum dediğini...
-
"Benimde sevgilim var ama hayatımda ilk defa böyle bir teklif almışım. Üniversite 1 yani kim hayır derki?"
"Ertesi gün yazlığa doğru yola çıktım 7/24 konuşuyoruz kız inanmıyor onu sevdiğime tabi ki ben gelene kadar konuştuk bu ara nudeler filan geliyor dedim buldum işte aradığım kadın bu; rahat ,kafa dengi, zaten arkadaşlıktan geliyoruz"
Kimseyi ayıplamak istemiyorum hocam, yanlış anlamayın ama kendiniz demişsiniz aradığım bu diye. Şimdi pişman olabilirsiniz, o ayrı konu ama bir şekilde yola devam etmeniz lazım, kendi tercih ettiğiniz yol buymuş sonuçta. İnsanın bir anlık verdiği kararlar hayattaki en büyük pişmanlıklarını oluşturuyor genelde, geri dönüşü de olmuyor. O yüzden tek yapmak gereken ileride doğru kararlar almaya çalışmak. Size göre doğrusu bu da olabilir. O zaman doğru bulduğunuz şeyin arkasında durmanız, sonuçlarını üzülseniz de kabul etmeniz gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam okumayamdim ama fuckbuddy lik yaptığı kıza evlilik teklif etmiş de kız sonradan vazgeçmiş falan. Ulan dünya nereye gidiyor ya. -
Malatya maçıyla başlamış olabilir sonun başlangıcı -
Fuckbuddy olduğun kızla evlenmeyi bu kadar nasıl arzulayabildin? Yargılamıyorum yanlış anlaşılmak da istemiyorum eski sevgilimin söyledikleri ile burada yazan şeyler tamamen zıt. Erkekle bırak sevişmeyi arkaşça konuşan bir kadının bile evlenmeyi haketmediğini kimsenin böyle birisiyle evlenmeyeceğini söylerdi sürekli. Bu hikaye bana çok absürt geldi bu sebeple.
-
quote:
Orijinalden alıntı: socialworker
Tam okumayamdim ama fuckbuddy lik yaptığı kıza evlilik teklif etmiş de kız sonradan vazgeçmiş falan. Ulan dünya nereye gidiyor ya.Fuckbuddy muhabbetini tam açayım herhalde orada sıkıntı yaşanıyor. Sohbet arasında böyle bir şey geçmişti deneyelim lafı geçti. O da ciddi bir ilişkiden çıkmıştı benimde bir ilişkim vardı açıkçası aklımda olmayan bir şeydi. Ben fuckbuddy teklifi aldığımdan 2 hafta sonra normal ilişkiye başladık. Zaten hiçbir zaman vur-kaç tarzı bir insan olamadım, ilişki adamıydım hep. Üniversite 1 de aldım o teklifi arkadaşlar 2015 yılıydı, 2019 yılında evlenme teklif ettim ciddi bir ilişkiydi fuckbuddy mevzusu mu kalmıştı sizce?
-
sevgilisi varken böyle teklif sunan kıza nasıl güvendin peki? Senle sevgiliyken başkalarına da böyle teklifler sunmadığı ne malum?
-
Bi Çırpıda Aralıksız Okudum Ve Tek Derdin Bu mu Hayatta Eğer Öyleyse Ne Güzel Biz Nelerle Uğraşıyoruz Millet Nelerle Uğraşıyo
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalemin kuvvetli güzel yazmışsın. Bana csb gibi geldi ama doğruysa geçmiş olsun. -
Hocam ayrıldıklarından 5 ay sonra bu teklifi ediyor yazıyor yukarıda ama gözden kaçırdınız herhalde. -
Nelerle uğraşıyorsun hocam anlat, ben ilk defa yazdım çok okudum, seninkini de okurum. -
pardon görmemişim
demekki senden hoşlanmış bu şekilde açılmış sana iyi düşünmek istiyorum
-
Hocam zaten 5 senelik bir ilişki neler atlattık anlatsam inanmazsınız okulda nasıl laf dalaşları, kavgalar oldu, onları atlattıktan sonra bu kale yıkılmaz diyordum. O yüzden ben çok fena yıkıldım -
Hiç bir DH'li bu kadar uzun yazıyı okumaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam seni çok iyi anlıyorum düşünmemeye çalış benimde 2 hafta önde 8 aylık ilişkim biter gibi oldu bitti diyemiyorum çünkü buna benzer çok şey yaşadık bi barışık bi ayrı ama bu defa geri dönerse yeniden başlamayı düşünmüyorum 2 haftadır sırf yazmamak için ona gün içinde saçma saçma şeyler yapıyorum aklıma gelmesin diye gerçekten zor bi durum. -
Benim de 3 senelik ilişkim bitti aynen dediğiniz gibi neler neler atlatmıştık asla kopmayız diyordum ama başkasına aşık olduğunu söyleyip bir anda terketti. Sizinki de başkasını bulmuştur, sıkılmıştır, bıkmıştır.
|
Tam okumayamdim ama fuckbuddy lik yaptığı kıza evlilik teklif etmiş de kız sonradan vazgeçmiş falan. Ulan dünya nereye gidiyor ya.
|
Fuckbuddy olduğun kızla evlenmeyi bu kadar nasıl arzulayabildin? Yargılamıyorum yanlış anlaşılmak da istemiyorum eski sevgilimin söyledikleri ile burada yazan şeyler tamamen zıt. Erkekle bırak sevişmeyi arkaşça konuşan bir kadının bile evlenmeyi haketmediğini kimsenin böyle birisiyle evlenmeyeceğini söylerdi sürekli. Bu hikaye bana çok absürt geldi bu sebeple. |
sevgilisi varken böyle teklif sunan kıza nasıl güvendin peki? Senle sevgiliyken başkalarına da böyle teklifler sunmadığı ne malum? |
Benzer içerikler
- 3 kişi yapılacak aktiviteler
- antidepresandan kaç saat sonra alkol alınabilir
- trip atan kıza ne denir
- 4. sınıfta erasmus yapılır mı
- fucicort krem uyuza iyi gelir mi
- bim para sayma makinesi
- exxen filmleri
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- türk çay emojisi
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X